Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czerwone usta

• naels Re: czerwone usta 08.05.07, 12:26
        Jesli czerwone usta na uczelni maja byc tak szczegolnie wulgarne i niestosowne,
        to ja chyba musze zaczac malowac moje na szaro, szczegolnie na te zajecia, na
        ktorych to ja jestem prowadzaca :-)

A tak na powaznie, to wszystko zalezy od trzech czynnikow: a) jaki masz typ
        urody, i jak w tej czerwieni wygladasz, b) z czym ja zestawisz, tzn. jaka
        bedzie reszta makijazu i ubranie, c) co to za czerwien, czy wozu strazackiego,
        czy raczej delikatnej maliny. Jezeli czerwien jest w miare stonowana, pasuje do
        ciebie i nie przesadzisz z reszta, np. z makijazem oczu czy wysokoscia obcasa,
        to czemu nie?
      • star105 Re: czerwone usta 08.05.07, 13:46
        Czerwone pomadki są wulgarne i na uczelnię się w ogóle nie nadają.
      • daggy4 ale chyba... 08.05.07, 15:19
        ...nie o taka czerwien ci chodzi ;)

img527.imageshack.us/img527/4266/cicciobur6.jpg
        • cafenoir84 o, skąd masz moje zdjęcie? :DDD n/t 08.05.07, 15:58
          • daggy4 ;D n/t 08.05.07, 16:02
      • zettrzy Re: czerwone usta 08.05.07, 23:41
        klasyczny kolor, jak mala czarna... co prawda nie zawsze pasuje (sa okazje
        kiedy chcemy wygladac dyskretnie) i nie kazdy odcien pasuje kazdemu, ale jest
        to jeden z pewniakow
        zawsze mam w garderobie dwie czerwone szminki - jaskrawo-ceglasta i karminowa,
        bo bez nich bardzo czesto nie mialabym sie w co ubrac ;)
      • nelly.nelly Re: czerwone usta 09.05.07, 12:04
        Mam czarne włosy, bardzo jasną cerę i dość duże ładne usta. Lubię od czasu do czasu ubrać się w czerń lub granat i pomalować usta na czerwono - wiem, że przykuwają one wtedy całą uwagę patrzących. Bawią mnie spojrzenia co poniektórych kolegów tudzież wykładowców:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka