peti_szapo 15.11.07, 08:08 Mam nietypową prośbę, pilnie muszę wiedzieć jaka cena jest w Zarze za sweterek, zwykły szary w serek linia basic, szukałam w intern. nie udało mi się a do Zary mam daleko.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peti_szapo Re: Ile za swterek Zara 15.11.07, 08:11 sabriel napisała: > 49,90 zł Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Ile za swterek Zara 15.11.07, 09:28 standardowo sa chyba po 59,90 ale ja zawsze kupuje gdy są przecenione czyli 49.90 Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ile za swterek Zara 15.11.07, 09:44 pewnie 49 lub 59 pln -- I like my money right where I can see it: hanging in my closet. Odpowiedz Link Zgłoś
awioletta Re: Ile za swterek Zara 15.11.07, 12:07 ja kupowałam po 59,90 na przecenę się nie załapałam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Ile za swterek Zara 15.11.07, 16:18 są fajne ja mam wszystkie kolory jakie mi pasowaly ;D a brazowych mam nawet 2identyczne -i nie wiem jak to sie stalo ;D Uwielbiam takie sweterki ;D w szafie mam ponad 30 jedno kolorowych lub z jakimis motywami delikatnymi ;] popieram zakup takich sweterkow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
decembersnowdrop Re: Ile za swterek Zara 15.11.07, 16:34 Standardowa cena to na pewno 49,90, te z guziczkami kosztują 59,90. Jasnoszary udało mi się kupić na letniej wyprzedaży za 29.90. Też mam takich sweterków ponad 10, z czego 3-4 zielone :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Ile za swterek Zara 15.11.07, 17:06 tak, tak masz racje :) te w serek są za 49,90 a te rozpinane po 59,90 tez je uwielbiam i tez mam w szafie kilka sztuk :)) w ogóle to kocham Zare za to, ze praktycznie przez cały rok i to juz od kilku lat mozna u nich kupic owe sweterki :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.orchidea Re: Jakosc 15.11.07, 18:41 Fajne sa.I tanie.Tez kupilam sobie pare dni temu.Wlasnie sie pierze.:D A jak jest z ich jakoscia?Nie zdarzylam sie jeszcze przekonac.Jak to jest po kilku praniach i noszeniach?Jakosc bazarowa? Nie wiem czy inwestowac w nie dalej. Ten w serek ma taka sama jakosc jak ten na guziczki? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Jakosc 15.11.07, 18:54 Mam ich kilka - zarówno z dekoltem w serek, jak i golfów. Co do jakości, to zależy. W zeszłym roku kupiłam sobie szary w serek i jest nieco lepszej jakości niż żółty golf kupiony w tym roku. Ogólnie jak za 49,90 zł(i 29,90 zł latem podczas wyprzedaży) to warto je kupić. Nie podoba mi się jednak, że sweterki w rozmiarze S są trochę za krótkie i do spodni muszę zakładać pod nie coś dłuższego. Co dziwne, moja mama ma M i jest już normalnej długości. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Jakosc 16.11.07, 07:03 tez to zauwazylam, ja nosze S, a siostra M i ja swiece golym brzuchem a ona nie :/ moim zdaniem sweterki sa dobrej jakosci, ja piore je recznie bo kiedys wypralam w pralce i moj seledynowy sweterek bardzo przez to wyblaknął.. a jak piore w rekach to dluzej zachowuja intensywne kolory :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Ile za swterek Zara 16.11.07, 08:16 Wiesz, tak na dobra sprawę to są 2 rodzaje tych sweterków w serek- te za 49,40 są raczej kiepskie jakościowo,kurczą się po praniu (mam dwa).Sa jeszcze droższe bo za 99zł,ale jakościowo dużo lepsze i przyjemniejsze w dotyku.Wybór kolorów też jest mniejszy. Mam kilka i sobie je chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolettee Re: Ile za swterek Zara 17.11.07, 00:45 Widze,ze opinie sa dobre i gorsze nt tych sweterkow. Moze wiecej opini? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ile za swterek Zara 17.11.07, 21:52 Mam dwa te tanie po 49,90. Sadziłam, że za te cene będa to jednorazówki, a przeżyłam miłą niespodziankę. Nosze często, piorę normalnie w pralce i - Odpowiedz Link Zgłoś