confused.girl do Kredkovej i nie tylko;) 23.06.08, 19:03 Kiedy obecna "nowa kolekcja" w Zarze będzie przeceniona? Podoba mi sie tam jedna marynarka, ale mam do niej pewne zastrzeżenia, więc wolałabym ja po przecenie:P Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 solar 24.06.08, 17:43 wyprzedaz w solarze od 4 lipca. co roku tak jest wiec podejrzewam ze w tym roku tak samo bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
carly-simon Re: solar 25.06.08, 09:13 Dlaczego oni tacy sztywni , smiesznie to wyglada , wszedzie chociaz lekkie obnizki , a tam nic. We wszystkich sklepach tłumy, a tam panie sie nudzą, no coż, taka pewnie polityka firmy Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: solar 27.06.08, 20:37 Ejże, przedwczoraj zrobiłam całkiem spore zakupy w moim ulubionym Solarze, wszystko przecenione około 30%. I ludzi sporo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pipione Re: Wyprzedaże 26.06.08, 12:52 zaczeły sie w Londynie już na pewno :) Dostałam paczke od siostry :) A no i dzis widzialam ze 50 proc. na wszystko w www.schaffa.pl uwielbiam ten okres :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: SIMPLE - ktos wie od kiedy?, n/t 26.06.08, 22:37 trochę w Simple jest już przecen, niektóre sukienki, sweterki i bluzki Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Tiffi 12.07.08, 14:06 Kiedy -70% w tiffi? Podejrzewam, ze niedługo, bo -50 mają już od połowy czerwca, ale może ktos z Was ma dokładne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
nextmama Re: Wyprzedaże 30.06.08, 21:34 nawet jak na moje niezbyt duże wymagania modowe/czyt nick/ nic specjalnie nie rzuciło mnie na kolana ani w zara,ani w mango, espricie, h&m , no moze na siłę bym z 5 rzeczy kupiła, ale na siłe????????? w zara w dziale dziecięcym to połowę ciuszków pochowali, bo miałam co nieco upatrzone dla córki------szok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wyprzedaże 30.06.08, 23:14 Obeszłam dwa centra handlowe we Wrocławiu i jestem hmm zawiedziona? Albo raczej zniesmaczona. W porównaniu z krajami zachodniej Europy jesteśmy po prostu zacofani, nawet pod względem wyprzedaży. Wszędzie szyldy "do -50%", problem w tym, że o połowę przecenione są jak zwykle najgorsze rzeczy, a te ciekawe albo o max. 20 zł albo wcale (przoduje w tym Zara). Wkurzyłam się też w Pull&Bear, chciałam kupić dżinsową mini, która bardzo mi się podobała przed przeceną - na wyprzedaż wystawiono wyłącznie spódniczki od rozmiaru 38 w górę. A przecież jeszcze dzień przed wyprzedażą było kilkanaście sztuk w rozmiarach 34 i 36 i nie wierzę, że tak nagle się sprzedały. Zawsze uważam, że wyprzedaże w Polsce są dobre dla kobiet, które noszą ubrania w rozmiarach powyżej 38, albo mają rozmiar stopy 39 i więcej. Ja noszę ubrania r. 34, buty 37 i nie cierpię wyprzedaży, bo muszę spędzić w sklepie godzinę, żeby coś w ogóle znaleźć ;) Galeria Dominikańska (Wrocław): Promod - większość kolekcji przeceniona o ok. 20-30% Cubus - prawie wszystko przecenione, można znaleźć ubrania w rozm. 34 i 36 Mango - jak w każdym Mango ;) Orsay - część kolekcji przeceniona od ok. 20% do 50% Pasaż Grunwaldzki: Zara - nic ciekawego. Buty (niektóre) przecenione na 199 i 149 zł, ale rozmiaru 37 i 38 się praktycznie nie znajdzie. Bershka - dużo przecen, ale nic ciekawego Stradivarius - tak jak Bershka Pull&Bear - tak jak dwa sklepy wyżej :) trudno znaleźć rozmiary 34 i 36, odniosłam wrażenie, że na wyprzedaż wystawiono tylko ubrania od 38 wzwyż Mam nadzieję, że chociaż w Vero Moda znajdzie się coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia134 Re: Wyprzedaże 01.07.08, 09:35 W Berschce dominuja teraz takie ceny: 15 - 25 (topy, bluzeczki, sweterki, bolerka), 39 (tuniki, sukienki, bluzeczki), 59 (niektóre spodnie, niektóre sukienki), 69 (płaszcze, kurtki, spodnie. Najdrożasza rzecz jaką widziałam to kurtki skórzane, przecenione na 169 zeta. Oczywiscie mowimy o kolekcji wyprzedażowej. Mango - obnizki do 50%, wczoraj wypatrzyłam fajna tunikę, za 69 zeta, bluzy i spodnie dresowe - 59, bluzki - od 15 złotych, okulary są po 49 zł. Esprit - jak wyżej, niektóre rzeczy naprawde zjechay z cen, np jeansy sa po 99 zeta, bluzki po 59. W Bacie niby też przeceny , ale jak dla mnie trochę lipa, bo buty przecenione z 299 na 279, to raczej nie jest okazja. Terranova: 50%, koszulki są po 14,90, bluzki do 24,90. Więcej grzechów nie pamiętam, ubieram sie tylko w powyzszych sklepach. Nie to, ze jestem wybredna, wręcz przeciwnie. Obiecałam sobie wydawanie kasy tylko w powyzszych, bo inaczej splajtowałabym :). Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Wyprzedaże 01.07.08, 14:25 n_nicky napisała: > Obeszłam dwa centra handlowe we Wrocławiu i jestem hmm zawiedziona? Albo raczej > zniesmaczona. W porównaniu z krajami zachodniej Europy jesteśmy po prostu zaco > fani, nawet pod względem wyprzedaży. Wszędzie szyldy "do -50%", problem w tym, > że o połowę przecenione są jak zwykle najgorsze rzeczy, a te ciekawe albo o max > . 20 zł albo wcale (przoduje w tym Zara). Też mnie to co roku wkurza :| W zarze dwa dni przed wyprzedażą wisiały dwie eSki upatrzonej przeze mnie marynarki, a na wyprzedaży (a byłam specjalnie o 9.00 w pasażu:P) nie było już ani jednej. Dziwne, że nagle dwie ostatnie sztuki zeszły dokładnie przed wyprzedażą:( Ale słyszałam za to w Stradivariusie jak ekspedientki rozmawiały ze sobą, że przed wyprzedażą najfajniejsze ciuchy wysłali do Warszawy i Krakowa. No a wiadomo, Zara to ten sam koncern. Ciekawą maja politykę:| Nie wiedziałam, że Wrocław to taka prowincja, a Warszawa to już salony :P Chyba strzelę focha i przestanę tam kupować skoro traktują mnie jak klienta drugiego sortu;) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Wyprzedaże 04.07.08, 16:05 Pociesz się że w warszawskiej Bershce same L-ki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Wyprzedaże 02.07.08, 13:11 Jako posiadacz karty blue city (chociaż nic tam nie kupuję) dostaję co jakiś czas newsletter. Dziś taki o wyprzedażach: ------------------------------ W centrum handlowo-rozrywkowym Blue City rozpoczęła się już wyprzedaż towarów z wiosenno-letnich kolekcji. Klienci odwiedzający centrum mogą zrobić zakupy po cenach obniżonych nawet o 70%. Już w czerwcu ceny obniżył salon Ochnik i sklep Triumph Viamod. W drugiej połowie czerwca przecenę rozpoczęły salony: C&A, Solar, Simple, Diesel, Slam, Benetton i wiele innych. Wyprzedawana jest nie tylko konfekcja. Swoje ceny obniżył też salon Duka, w którym artykuły do domu można kupić nawet o 70% taniej. W Wittchen wyprzedaż towarów będzie trwała również w sierpniu. Na lipiec przeceny planują m.in.: Ryłko, Ambra. Oto niektóre z propozycji: GINO ROSSI Czółenka damskie, lakierowana skóra w kolorze beżu z 389,00 zł na 269,00 zł (przecena -30%), Półbuty wsuwane damskie, w kolorze bordo z 369,00 zł na 269,00 zł (przecena -30%), Półbuty wsuwane męskie, skóra welurowa w kolorze czarnym z 489,00 zł na 389,00 zł (przecena -20%), Półbuty sznurowane męskie w kolorze beżowym z 349,00 zł na 279,00 zł (przecena -20%), Mokasyny zamszowe męskie w kolorze czarnym z 349,00 zł na 269,00 zł (przecena -20%). ATELIER CLOREE Wizytowe, eleganckie garsonki, kostiumy (także duże rozmiary) – wyprzedaż do -20%, suknie wieczorowe, koktajlowe – wyprzedaż do -40%, dodatki: buty, torebki, szale – wyprzedaż do -50%. TRIUMPH VIAMOD Wybrane modele bielizny dziennej – rabat od -20% do -40%, wybrane modele bielizny nocnej – rabat -20%, wybrane modele strojów kąpielowych dziecięcych i damskich – rabat od -20% do -40 %. SWISS Rabat -50% na wybrane modele zegarków marek: Tissot, Certina, cK Calvin Klein, Diesel, Fossil, Emporio Armani, rabat -70% na wybrane modele zegarków cK Calvin Klein. FRANCO FERUZZI W pierwszym etapie wyprzedaży obniżka -30% i -50%, w drugim etapie rabat -70%. SYRENA Wybrane modele obuwia letniego do -70%. Oferta ważna do wyczerpania towaru. TADASHI Suknie marki Sue Wong do -70% PLANET OUTDOOR Oferta: Campus, bluza polarowa dziecięca z 49 zł na 29 zł, Campus, kurtka przeciwdeszczowa dziecięca z 199 zł na 139 zł, Campus, kurtka przeciwdeszczowa dziecięca z 169 zł na 129 zł, Campus, spodenki damskie z 89 zł na 59 zł, Aplinus, spodenki męskie z 169 zł na 99 zł, Alpinus, spodenki z 169 zł na 99 zł, Alpinus, spodenki z 129 zł na 89 zł, Alpinus, koszula męska z 159 zł na 109 zł, Alpinus, koszula męska z 169 zł na 119 zł, Alpinus, koszula damska z 169 zł na 99 zł, Alpinus, kamizelka Windsopper z 349 zł na 299 zł, Alpinus, kurtka Gore-tex Paclite z 1199 zł na 849 zł, Alpinus, kurtka Gore0tex z 1199 zł na 999 zł, Stir crazy, koszula damska od 39 zł na 19 zł, Stir Crazy, strój kąpielowy z 79 zł na 49 zł, Stir Crazy, strój kąpielowy z 89 zł na 49 zł, Stir Crazy, obuwie z 69 zł na 49 zł. LA PASSION DU VIN Wina włoskie z regionów: - Veneto - Piemont - Toskania - Emilia Romagna - Sicylia - Sardynia 1-5 butelek – 5% rabatu, 6-11 butelek – 10%, 12 – 23 butelek – 15%, od 24 butelek – 20%. Słodycze Maxim’s - 10% rabatu. OCHNIK Wyprzedaż kolekcji wiosna/lato 2008 rozpoczęła się 13 czerwca br. Asortyment objęty wyprzedażą: Odzież męska – od -20 do -50%, Odzież damska – od -20 do -50%, Torebki – od -30 do -50%, Teczki kolekcja MO -40%, Teczki pozostałe -20%, Torby podróżne -20%, Saszetki, aktówki, kosmetyczki -20%, Portfele, paski -20%. MOLTON Przeceny rozpoczęły się 13 czerwca br. Wyprzedaż w wysokości -30%,-50%,-70%. TUZZI DELMOD 15 czerwca wprowadziło przecenę od 20% do 50%. SIMPLE Wyprzedaż rozpoczęła się 18 czerwca br. W początkowym etapie trwającym do około połowy lipca obniżka od -20% do -40% na asortyment: buty, biżuteria, nakrycia głowy, spódnice, spodnie, sukienki, żakiety, sweterki, bluzki. VERO MODA Akcja wyprzedażowa rozpoczęła się 19 czerwca br. Wysokość przecen sięga od -30 do -50% w zależności od asortymentu. DUKA Wyprzedaż ruszyła 19 czerwca br. Wybrane artykuły przecenione od -30 do -70%. SMYK Akcja wyprzedażowa rozpoczęła się 19 czerwca br. WRANGLER – LEE Wyprzedaż ruszyła 19.06.2008r. Przeceniony został asortyment z kolekcji SPRING/SUMMER 2008 (od -30% do -50%). HEMTEX Promocje rozpoczęły się 20 czerwca br. i potrwają do 31 sierpnia br. Do 31 lipca wyprzedaż do -50% na cały asortyment, od 1 sierpnia do 31 sierpnia wyprzedaż do -70%.. VANILA Wyprzedaż rozpoczęła się 20 czerwca br. Wysokość przecen: bluzki -30%, spodnie -30%, żakiety -30%, kurtki -30%. C&A Wyprzedaż ruszyła 20 czerwca br. Pierwszy etap to obniżki do -50%. BENETTON Wyprzedaż rozpoczęła się 20 czerwca br. Kolekcja wiosna/lato 2008 od -30% na większość asortymentu, cześć kolekcji do -50% rabatu. CLARKS Wyprzedaż sezonowa rozpoczęła się 21 czerwca br. i potrwa do końca sierpnia. Obniżki od -5% do -30%. PASMANTERIA PASJA Akcja wyprzedażowa rozpoczęła się 24 czerwca br. Rabat -30% na wybrane artykuły firmy Gutermann. Niższą ceną objęte będą: jedwabne szale, apaszki, krawaty, farby do malowania na jedwabiu, bawełniane torby i torebki, farby do malowania na tkaninach, farby do malowania na świecach, wosk w arkuszach do ozdabiania świec, artykuły florystyczne, rafia, bambus, żwirki szklane i styropianowe. Rabat -30% również przy zakupie szablonów i transferów firmy Brico. Promocyjna wyprzedaż obowiązywać będzie do końca sierpnia. SZUZ SZOP Wyprzedaż rozpoczęła się 25 czerwca br. Rabaty od -20% do -30%. SYRENA Akcja wyprzedażowa ruszyła 25 czerwca br. Rabaty od -30% do -70% na kolekcje letnie 2008 CUBUS Wyprzedaż zaczęła się od 20 czerwca br. Oferta: 1/2 ceny. SOLAR Okres przecen rozpoczął się 26 czerwca br. Obniżki sięgają do -50%. SCHIESSER Akcja wyprzedażowa rozpoczęła się 28 czerwca br. Oferta: -30%. DIESEL Wyprzedaż ruszyła 28 czerwca br. Obniżki dotyczą produktów sezonowych (od -30 do -50%). Podobna obniżka dotyczy wybranych modeli spodni. SLAM Wyprzedaż ruszyła od 30 czerwca br. Planowany zakres przecen od -20 do -50%. WOJAS Akcja wyprzedażowa rozpocznie się 01.07.2008 r. Rabaty do -40%. Rabat ten nie łączy się z innymi ofertami promocyjnymi. APIA Letnia wyprzedaż rusza od 1 lipca br. W pierwszym etapie (lipiec) obniżka wynosi do -30%, natomiast w drugim etapie (sierpień) do -50%. AMBRA Przecena obuwia letniego rozpoczyna się od 1 lipca br. Obuwie przecenione zostanie do -50%. Oferta dotyczy wybranych modeli, ważna do wyczerpania towaru. RYŁKO Start wyprzedaży: 1 lipca br. Przeceny do -50%. WITTCHEN Od dnia 1 lipca wprowadza następujące promocje: Torebki Elegance -20% np. 549 zł/439 zł, Torebki Young -30% np. 159 zł/109 zł, Bagaż miękki -30% np. 529 zł/369 zł, Bagaż ABS -10% np. 469 zł/419 zł, Odzież wiosna/lato 2008 -20% np. 1599 zł/1279 zł, Apaszki i szale -30% np. 299 zł/199 zł, Buty -20% damskie np. 549 zł/439 zł, męskie, np. 769 zł/615 zł, Kolekcja Comfort -15% (kolor biały i beżowy) np. 169 zł/139 zł. Od dnia 1 sierpnia następuje pogłębienie promocji: Torebki Elegance -30%, Odzież wiosna/lato 2008 -30%, Buty -30%. PIERRE CARDIN Akcja wyprzedażowa rozpocznie się około 5 lipca br. Wysokość przecen do -30%. HOFT Wyprzedaż rusza 15 lipca br. Wysokość przecen do -80% Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wyprzedaże 02.07.08, 19:36 super, bo bylam w rylko ostaniego czerwca i nie bylo wyprzedazy a mi sie jedne buty spodobaly :) to moze jutro będą przecenione;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa ryłko 03.07.08, 17:17 ale robia ludzi w balona... na butach jest tylko nowa cena, nie ma starej buty, ktore widziałam przed wyprzedażą kosztowały 155zł, dziś jest na nich nowa wyprzedazowa cena: 149zł, okazja jak nie wiem co... Odpowiedz Link Zgłoś
ne_miroff Nine west, bata? 03.07.08, 11:41 czy warto jeszcze po cos jechac do baty nine west i aldo w wwie? zostało cos? duże są przeceny? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Nine west, bata? 03.07.08, 17:18 nowa kolekcja aldo w starej cenie, niestety... nie wiem czy ją przecenią jesli tak to kiedy... w bacie nic ciekawego nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Noc Wyprzedaży w Pasażu Grunwaldzkim 03.07.08, 23:36 Jutro od 20 do 23.30 w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu będzie Noc Wyprzedaży. Nie mam jednak pojęcia jak będzie to wyglądać :) Swoją drogą w porównaniu z latem 2007 tegoroczne wyprzedaże (przynajmniej we wrocku) są do niczego. Najgorzej jest w Zarze, w zeszłym roku Zara w czasie letnich wyprzedaży wyglądała jak lumpeks, ale można było znaleźć coś fajnego, w tym roku jak dla mnie nie ma nic ciekawego, poza tym co to za przecena o 10 czy 15 zł :P No ale może faktycznie co lepsze ubrania i buty wysłali do Warszawy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Noc Wyprzedaży w Pasażu Grunwaldzkim 04.07.08, 10:36 a u mnie odwrtonie:) w zeszłe lato prawie nic nie kupiłam na wyprzedazach a teraz ciągle wracam z czyms nowym :D Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ZARA jest jeszcze taniej :) 05.07.08, 16:01 Tak, ale np. we Wrocławiu tańsze są praktycznie tylko buty - te, które kosztowały 199 zł kosztują 129 zł, a te które 149 zł - 99zł. Niestety, po pierwsze te buty są brzydkie, bo przecenili wszystkie najgorsze, a kilka par ładniejszych wyprzedano już pierwszego dnia. Po drugie zostały tylko rozmiary 39, 40 i kilka 36. Ubrania mają w większości takie ceny, jak kilka dni temu. Może w innych miastach jest inaczej. Napiszę to po raz trzeci - tegoroczne letnie wyprzedaże we Wrocławiu to jakiś żart. Dlatego nie rozumiem tych tysięcy ludzi wczoraj od 20 w Pasażu Grunwaldzkim na nocy wyprzedaży ;) w każdym sklepie wyglądało to jakby stado wygłodniałych lwów rzuciło się na ofiarę ;)) w poniedziałek przejadę się do Magnolii, może tam znajdę coś ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
meys Re: ZARA jest jeszcze taniej :) 09.07.08, 09:33 N-nicky byłaś może w Magnolii? Jest coś ciekawego czy same szmaty zostały? A jak sytuacja wygląda w Ecco?! Byłam wczoraj przypadkiem na chwilkę w G dominikańskiej i tylko w Benettonie i obniżki już 50% ale mały wybór i większość nowej kolekcji! A w Arkadch (mieszkam obok) ostatnio zaczęły się tam obniżki i było 30% Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: ZARA jest jeszcze taniej :) 09.07.08, 10:00 też mieszkam w pobliżu Arkad :). w Benettonie też już wyższe obniżki (deklarują chyba nawet 70%), takie same, jak w Pasażu. w sumie niewiele ciekawych ciuchów, gł. już nowa kolekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ZARA jest jeszcze taniej :) 09.07.08, 10:07 Byłam w Magnolii ;) W większości sklepów wchodzą już nowe kolekcje, na wyprzedaży są raczej resztki, ale o ile w Pasażu czy w Dominikańskiej nie znajdzie się już prawie nic ciekawego, o rozmiarach 34 i 36 nie wspominając, o tyle w Magnolii są jeszcze i fajne rzeczy, i różne rozmiary. Zara - wszystko to samo co w Pasażu, z tą różnicą, że w Pasażu zostały tylko duże rozmiary (i ubrań i butów). W Magnolii jest jeszcze dość dużo butów 37, 38 i ubrań S, M, ale ogólnie w sklepie przeważa nowa kolekcja. Stradivarius - bez porównania z tym w Pasażu :) można jeszcze znaleźć sporo fajnych rzeczy. Mnie się udało kupić przecenioną ze 159 na 59 zł kurtkę stylizowaną na wojskową, która spodobała mi się w Pasażu, ale nie widziałam jej tam na wyprzedaży. W ogóle w wielu sklepach odniosłam wrażenie, że to, czego nie wystawili na wyprzedaż w pozostałych centrach handlowych, jest w Magnolii ;) Pull&Bear - 90% ubrań to nowa kolekcja, przecenione są tylko resztki t-shirtów, dżinsów. I teraz wiem, gdzie są i były dżinsowe spódniczki mini, które nagle ulotniły się z Pasażu - w Magnolii :) Zostało jeszcze trochę w kolorze brudnej zieleni, we wszystkich rozmiarach, za 35 zł. W innych sklepach jest dokładnie to samo co w Pasażu czy w Dominikańskiej, tylko że jest większy wybór rozmiarów. Jeśli chodzi o buty, to w Aldo i w Vagabond nie ma nic ciekawego, w Nine West jest dużo obniżek, w Ecco niestety nie byłam (w ogóle nie widziałam Ecco w Magnolii? ale może nie zwróciłam uwagi). Podobało mi się też, że było dość mało ludzi, pomimo godzin popołudniowych. Miła alternatywa dla zatłoczonego Pasażu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meys Re: ZARA jest jeszcze taniej :) 09.07.08, 19:43 Dzięki za odpowiedzi! W Benettonie w Arkadach byłam dzisiaj i są fajne szare i białe lniane spodnie ale r. 38 był na mnie za mały troszkę w biodrach:( Dżinsy są chyba po 80zł ale teraz cieńsze bardziej letnie mają wyższy priorytet;) No i w Benettonie w Arkadach to raczej rzeczy na niższą osobę:( W H&M akurat dziewczyna wywoziła przecenę 50% ale rozmiary albo same małe albo 46! Ja wysoka i szczupła więc np. marynarka biała lniana H&M 30 była dobra ale miała za krótkie rękawy:( za to 40 jest w Bielanach i mi do jutra odłożyli:) może będzie ok:) a kosztuje chyba 60zł?;) Dość fajne ciuchy na dole koło H&M ale chyba niewiele ponad 30% jeszcze:( Ecco w Magnolii jest chyba na parterze? Aha w Ryłce w Arkadach też obniżki ale albo rozmiary 36, 37 albo pojedyncze pary. Mierzyłam jedne sandały (o dziwo 36 noszę od nich 37) ale dziewczyna sama powiedziała, że mają numerację zawyżoną i o dziwo były dobre ale miałam wrażenie, że zaraz mi spadnie pasek z pięt i nie kupiłam. a buty muszę jakieś koniecznie kupić bo mam same stare nadające się na śmietnik prawie ale mam problemy z wysokim podbiciem, halluksami i jakby tego było mało ostrogami! także masakra! Jutro jak pogoda i dziecko pozwoli chyba wybiorę się do tej Magnolii;) Ps. nie macie wrażenia, że w tym roku szybciej te większe wyprzedaże? Odpowiedz Link Zgłoś
emu_lka Re: ZARA jest jeszcze taniej :) 03.11.08, 22:18 co do wyprzedazy w galeriach- calkiem przypadkiem weszlam do sklepiku na kilinskiego - nie wiem od kiedy on jest - kupilam spodnice lee za120zl i dwie torebki jedna benettona za 140zl i sisley-a za130zl Odpowiedz Link Zgłoś
kk_s Re: ZARA jest jeszcze taniej :) 07.11.08, 01:53 Nie podniecaj się, może to podróby :P Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 DO kiedy wyprzedaże w H&M? 18.07.08, 21:49 Wiecie może, kiedy kończą się wyprzedaże w H&M? Widziałam tam ostatnio niezłą bluzkę bez rękawów z żabotem, były białe i czarne, wiązane w talii cienkim paskiem. Bez szału, więc nie kupiłam, ale gdyby były przecenione jeszcze więcej to pewnie się skuszę. Póki co kosztują chyba 59zł (-30% lub -50%) i jest ich baardzo dużo. Narazie na tegorocznych wyprzedażach nie zaszalałam jakoś bardzo - kupiłam klasyczne czarne proste jeansy w Mango, kremową torbę oversize z frędzlami w Bershce, długą bluzkę koszulową z paskiem w talii z HM i jakis wisiorek tamże, oraz w całości skórzane fioletowe sandałki w czeskiej Bacie (w przeliczeniu kosztowały mnie 52zł a u nas są po 199zł...). Jestem trochę zawiedziona tegorocznymi wyprzedażami, szczególnie w Zarze :( Bo nastawiałam się na większe zakupy, a tu nic... Odpowiedz Link Zgłoś
meys Re: DO kiedy wyprzedaże w H&M? 18.07.08, 22:12 Wyprzedaże w H&M są przez cały rok! Ostatnio kupiłam sobie białą lnianą marynarkę z niecałych 120 na 59 chyba! Nie było mojego rozmiaru w 1 sklepie i mi odłożyli w drugim ale jak byłam za kilka dni w tym 1 sklepie śladu po nich nie było. Kupiłam też synkowi bluzkę z 14zł za 7 a jak byłam dzisiaj to już nie ma obniżki 50% tylko metka z ceną 10! Także udało mi się:) Jak jest 50% to kup zawsze możesz w ciągu 30dni oddać bez niczego i jak zobaczysz, że bardziej obniżyli oddasz i ktoś inny np. Ci kupi taniej:) W Bennettonie jest już -70% ale zostały resztki! w Kaaphalu i Cubusie mega obniżki (np Kaaphal -50% od ceny na niektóre produkty przy okazaniu sms, który od nich przychodzi jak wypełniasz specjalny formularz) Odpowiedz Link Zgłoś
martisha007 Re: Wyprzedaże 24.07.08, 22:15 u mnie w mieście (Rzeszów) już prawie w co każdym sklepie sa przeceny konkretne. Wchodzą już na sklepy kurtki,kamizelki. Wdg mnie to chore bo jezeli chce gdzies wyjechac to co mam kupic na wyjazd?Kurtke?! Odpowiedz Link Zgłoś
z-wenus Re: Wyprzedaż zegarków Warszawa 26.07.08, 11:31 w fajnym sklepie Senatorska 28 jest! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Kupujcie w USA z dostawa do Polski 26.07.08, 17:48 Naprawde sie zastanawiam, czemu az tak reklamujesz te firme, ze zakladasz na jej temat tyle watkow. Odpowiedz Link Zgłoś