Dodaj do ulubionych

Tupperware wyprzedaż czy oszustwo

13.02.25, 12:17
Znalazłam sklep internetowy z tupperware poprzeceniane wszystko 80 procent.
Tknęło mnie, bo nie ma płatności blik, tylko kartę trzeba podawać. Zrzut ekranu na fotce. Końcówka sklepu jakby inna. Ktoś coś słyszał o tym?
Obserwuj wątek
    • bezmiesny_jez Re: Tupperware wyprzedaż czy oszustwo 13.02.25, 14:30
      Nie wiem, ale blik to polska apka, więc logiczne, że za międzynarodową przesyłkę nim nie zapłacisz.
    • geez_louise Re: Tupperware wyprzedaż czy oszustwo 13.02.25, 14:36
      Raczej oszustwo, pełno tego teraz jest, na mnie w okolicach świąt kilka takich reklam napadało, np. niby villeroy & boch itp. Wszystko bez opinii, bez siedzib, strona zrobiona na kolanie i ceny 80% niższe niż w sklepie firmowym.
      • asia.sthm Re: Tupperware wyprzedaż czy oszustwo 13.02.25, 15:37
        To nawet 80% ceny nie jest warte.
        Przereklamowane dekady temu i padło.
        • memphis90 Re: Tupperware wyprzedaż czy oszustwo 13.02.25, 18:05
          Bo ja wiem - sitko z tupperware mam od 18 lat i jest niezniszczalne… Moja matka ma jakieś pojemniczki kupione… 30 lat temu.
          • asia.sthm Re: Tupperware wyprzedaż czy oszustwo 13.02.25, 18:13
            Też mam parę niezniczczalnych sztuk, ale nowych już bym nie chciała nawet za 80 %.
            Żadnych nowych plastików. Można kupić second hand, albo odziedziczyć 😃
      • alterego72 Re: Tupperware wyprzedaż czy oszustwo 13.02.25, 18:53
        Ostatnio pod Villeroy & Boch i pod Rosenthal podszywają się chińskie sklepy.
        Oryginalne sklepy ww firm nawet na swoich stronach zamieszczają banery przestrzegające przed zakupami w nieautoryzowanych sklepach oferujących porcelanę w podejrzanie niskich cenach.
    • wuj_truj Re: Tupperware wyprzedaż czy oszustwo 13.02.25, 15:05
      Tupperware jakiś czas temu ogłosiło upadłość, może to wyprzedaż zalegających w magazynie resztek asortymentu.
    • asiairma Re: Tupperware wyprzedaż czy oszustwo 13.02.25, 15:25
      Na swojej stronie informują, że: 8 stycznia 2025 roku Tupperware Polska zakończy swoją działalność, w związku z decyzją podjętą przez New Company o cofnięciu licencji Tupperware we wszystkich krajach regionu EMEA.
      A w zakładce sklep brak produktów.
    • ichi51e Re: Tupperware wyprzedaż czy oszustwo 13.02.25, 16:21
      Za 80% to raczej sciema

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka