okularniczka 02.01.09, 20:20 Dziewczyny czy znacie nazwy firm które robią podróbki torebek firmy Kazar? Please podpowiedzcie- nie wydam 200 pln za torebkę dla 12 dziewczynki...Help!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okularniczka Re: kazar- podróbki 02.01.09, 21:06 nie. Moja kuzynka wymyśliła sobie prezent- torebkę listonoszkę. Cena powaliła mnie na kolana. Ale w metrze widziałam kobietę z bardzo podobną, ale nie był to Kazar. Tylko nie pamietam nazwy... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kazar- podróbki 02.01.09, 21:59 to chyba nie chodzi Ci o podrobki ale o torby wzorowane lub o podobnym wzorze? Podrobki sa nielegalne, to imitacje z nielegalnie umieszczonym logo producenta oryginału Odpowiedz Link Zgłoś
nihania Re: kazar- podróbki 02.01.09, 22:03 dwunastoletnia dziewczynka dyktuje ci co masz jej kupic z dokladnoscia do marki i modelu, zastanawiajace... moim zdaniem prezenty dla takich dzieci powinny byc niespodzianka a o ewentualne wskazowki pytac trzeba rodzicow ktorzy rozsadnie podwpowiedza czego dziecko akurat potrzebuje, z czego by sie cieszylo, ale nie przesadzajmy z takimi drogimi zachciankami, znudzi jej sie za 2 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: kazar- podróbki 02.01.09, 22:03 a nie mozesz wpisac na allegro "torebka listonosza"? Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka Re: kazar- podróbki 02.01.09, 22:10 Słuszna uwaga- nie podróbki, a wzorowane :) Dzięki. Ale rzeczywiście chodzi o torbę podobną do Kazara. A odnośnie dziecko dyktuje narzuca itp.- to nie bardzo rozumiem skąd taki pomysł??? Dziewczynie (bo to raczej już nie jest dziewczynka) podoba się określony model (niestety nie do końca listonoszka) ale obie zdajemy sobie sprawę że tyle kasy na torebkę nie wydamy. Stąd też pomysł poszukania "zamiennika" A konkretnie chodzi mi o ten fason www.stylistka.pl/kazar-wiosenno-letnia-kolekcja-torebek/zdjecie/7926/ Odpowiedz Link Zgłoś
bobralus Re: kazar- podróbki 02.01.09, 23:08 wydaje mi sie, ze w przejsciu podziemnym przy metro centrum w warszawie widzialam cos podobnego, pobrobuj w roznych butikach, na bazarkach. to popularny model i widzialam wiele osob z torba stylizowana na ta. a 12 letnia dziewczynka naprawde ma prawo wiedziec, co jej sie podoba i chyba tylko nalezy sie cieszyc, ze ma wlasny gust i pomysl na siebie, zwlaszcza, ze torba jak najbardziej gustowna i stonowana (rozumiem, ze mozna by sie czepiac, gdyby zarzadala lateksowej nabijanej cwiekami torby z logo playboya) Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: kazar- podróbki 02.01.09, 23:16 Kaitz-poszukaj na allegro,są bardzo podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka Re: kazar- podróbki 02.01.09, 23:42 Dzięki!!!!Tego szukałam! Bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
modna777 Re: kazar- podróbki 04.01.09, 18:37 te torby są w sprzedaży w sklepach kazara, ostatnio kupiłam taka za 139 pln, czy warto szukac podróbek? Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka Re: kazar- podróbki 04.01.09, 20:49 Zdradź sekret gdzie??? Tylko koniecznie czarna! Odpowiedz Link Zgłoś
modna777 Re: kazar- podróbki 05.01.09, 13:38 salon Arkadia Wa-wa a w jasnym beżu za pół ceny w ich wyprzedażowym w Piasecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka Re: kazar- podróbki 05.01.09, 15:39 byłam w Arkadii w niedzielę i przysłowiowa d...:((( Nie ma tego modelu. W grę wchodzi tylko czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
modna777 Re: kazar- podróbki 05.01.09, 21:29 mogą Ci ją ściągnąć z innego sklepu ja tak kiedyś poprosiłam i za dwa dni miałam Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: kazar- podróbki 05.01.09, 16:30 Wydaje mi sie, ze jesli dziewczynka ma tak zdecydowany gust, ze wie, ktory dokladnie chce model, w jakim kolorze, to torebka podobna / podrobka jej nie ucieszy. Tak mi sie wydaje. Marzy o tej i zadnej innej, tez tak czasem mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś