cori_celesti 10.03.09, 22:54 Mam dość nietypową prośbę jak na FM, zapewne :) Jak zrobic sukienkę Wilmy z the Flinstones? próbować z prześcieradłem czy przerobić jakiś t-shirt/sukienkę, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Wilma Flinstone :) 10.03.09, 23:18 Raczej z białej koszuli nocnej na ramiączkach Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: Wilma Flinstone :) 10.03.09, 23:26 O, też fajny pomysł. Nie wiem tylko gdzie znaleźć taką koszulę (w miarę rozsądnej cenie), jestem poza domem i mam tu tylko potrzebne do życia rzeczy :) Wiecie może gdzie znaleźć białą koszulę nocną? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Wilma Flinstone :) 11.03.09, 00:01 > Wiecie może gdzie znaleźć białą koszulę nocną? W najbliższym szpitalu położniczym :D Poważnie, mają takie skąpe, odsłaniające cały biust i połowę dołu koszulki dla rodzących... jak znalazł do epoki kamienia łupanego! Jeśli jesteś niska, to możesz też spróbować kupić męski podkoszulek na ramiączka Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: Wilma Flinstone :) 11.03.09, 00:06 przy moich 175 cm wzrostu użycie męskiego podkoszulka wywołałoby efekt podobny do użycia tej koszulki z położniczego :DD ale dziękuję za poradę, jutro idę czegoś poszukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
florena82 Re: Wilma Flinstone :) 10.03.09, 23:28 Przescieradlo, gumka i wlasciwie gotowe :) i.ebayimg.com/10/!BNzkCLwBmk~$(KGrHgoOKk!EjlLm(M-TBJreeHLi3w~~_1.JPG gag.dk/images/thumbnails/888437-140x225.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
florena82 Re: Wilma Flinstone :) 10.03.09, 23:29 www.kinoweb.de/film2000/FlintstonesInVivaRockVegas/pix/fvrv6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: Wilma Flinstone :) 10.03.09, 23:34 Jeżeli nie znajdę koszuli nocnej do obcięcia, zrobię to z prześcieradła. boję sie tylko czy przy moim braku talentu krawieckiego (a już w ogóle braku praktyki) uda mi się to przygotować :) Pociesza mnie tylko myśl, że wszystkie nierówności i strzępienia zostaną uznane za zamierzone :D Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Wilma Flinstone :) 10.03.09, 23:50 spróbowała by z prześcieradła, chociaz pomysł z lekko za dużym t- shirtem, tez niezły i chyba nieco łatwiejszy w wykonaniu skoro z igłą raczej nie tańcujesz ;) :) pamiętaj o kości we włosach Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: Wilma Flinstone :) 10.03.09, 23:57 Prześcieradło łatwiej znaleźć (jakakolwiek IKEA) i chyba najpierw spróbuję z tym pomysłem, mam nadzieję, że się uda :) Jeśli nie, poszukam koszulki. A jeśli wyjdzie, obiecuję- wkleje zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Wilma Flinstone :) 11.03.09, 14:48 allegro.pl/item573364279_koszulka_satynowa_super_jakosc_rozmiary.html tu jest taka, a jak nie przez allegro to sprobuj poszukac - sukieneczki w sh - isc do bielizniarskiego. ja chyba za 20 zl kupilam koszulka do spania takie pytania zadajecie jakby w polsce byl tylko spozywczak i kiosk a po buty czy spodnie trzeba jezdzic do wloch, francji czy usa Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: Wilma Flinstone :) 11.03.09, 20:22 chodzi raczej o to, że za bardzo nie mam czasu na czekanie na przesyłkę z allegro ani na chodzenie po sh, prosiłam o nazwę konkretnego sklepu gdzie cos takiego znajdę, nie rozumiem w ogóle Twojego zdziwienia. Odpowiedz Link Zgłoś