14.06.12, 10:31
https://i.wp.pl/a/f/jpeg/25231/minge440.jpeg

już prawie wygląda jak kobietakot
https://www.wideoportal.pl/item/picture/776/wildensteinj_130808.jpg?1280757870
Obserwuj wątek
    • karra-mia Re: Minge 14.06.12, 10:35
      też mi ją przypomina,a le podobno nie miała żadnej operacji plastycznejwink
      • opium74 Re: Minge 14.06.12, 10:39
        taaaak ona twierdzi że to dużo snu, świeżego powietrza i dobre geny big_grinbig_grinbig_grin
        tak jak większośc gównianych gwiazdeczek zawdzięcza swój wygląd dobrym genom....chirurga plastycznego któremu te geny pozwoliły się wykształcić big_grin
        • mearuless Re: Minge 14.06.12, 11:19
          opium74 napisała:

> taaaak ona twierdzi że to dużo snu, świeżego powietrza i dobre geny big_grinbig_grinbig_grin

no...az sie człowiek zaczyna bac wysypiac wink
          • annajustyna Re: Minge 15.06.12, 09:09
            Dokladnie, przeciez Ewa wcale dobrze nie wyglada sad.
      • fajnyrobal Re: Minge 14.06.12, 10:40
        Tia, a te brwi to tak same z siebie prawie pod linię włosów podjechały? suspicious
    • red-truskawa Re: Minge 14.06.12, 10:40
      Sra ta ta ta, nie miała, no może operacji z użyciem skalpela nie ale kąpie sie w botoksie i kolagenie- jakos dziwnie policzki, kaciki ust oraz oczu ma takie nieruchawe.
    • sylki Re: Minge 14.06.12, 10:53
      Od kobiety kota różni ją tylko czas kiedy wykonywała operację wink
      Tu ma szczęście, bo mogłaby wyglądać tak samo paskudnie, choć teraz cudownie nie wygląda
      • a-ronka Re: Minge 14.06.12, 11:16
        ale był taki moment,że ona wyglądała ślicznie.Te rude włosy,ta figurka.Potem chyba przesadziła z botoxem i stała się plastikowa.
        • grave_digger Re: Minge 14.06.12, 11:21
          no był taki czas, że wyglądała nie źle.
        • rose.rouge Re: Minge 14.06.12, 13:10
          oj tak potwierdzam, śliczne włosy i śliczna twarz, w porównaniu z tym co mamy dzisiaj potwierdza się, że lepsze jest wrogiem dobrego. Szkoda.
          • aniuta75 Re: Minge 14.06.12, 17:24
            Śliczne włosy? Na moje oko to peruka jest smile.
            • bei Re: Minge 14.06.12, 19:40

Nie do konca jest tak...oczywiscie nagminnie poprawia cialo-ale-ALE ja ją widywałam prawie lat temu- i już taki typ urody miala!
              Skosne brwi do gory, oczy tez takie kocie, nosila turbany, lakierem samochodowym malowala kozaczki i robila przecierki.
              Kurtke sama wysprayowala tak, ze wyglądała jak z wybiegu od Versace.
              Ma oryginalną urodę od latsmile
              Jestem tolerancyjna, niech sobie robi co tylko chce, to wolny krajsmile
              Myślę, ze ona prawdę mówi- nie robila operacji twarzy, tylko stosuje wypelniacze- a to są przeciez iniekcje a nie ingerencja skalpela.
              • amoreska Re: Minge 14.06.12, 19:48
                Wydaje mi się, że jednak kiedyś wyglądała znacznie naturalniej:
                https://e.lansik.pl/la389/2a653d25000fe23e46b8080b
                • annajustyna Re: Minge 15.06.12, 09:11
                  Ale za piekna to nie byla...Moze gdyby nie te wlosy i wyskubane do bolu brwi?
            • rose.rouge Re: Minge 15.06.12, 11:22
              haha smile Fakt faktem zazdroszczę często kobietom które mają, na przykład, właśnie naturalne loczki, a jak do tego rude to och... I potem zdziwienie dlaczego ktoś z takim prezentem od natury prostuje włosy i zmienia ich kolor... Często właśnie tak bywa... Czyżby "trawa u sąsiada była zawsze bardziej zielona"? big_grin
    • olinka20 Re: Minge 14.06.12, 20:01
      Straszna jest!
    • olakociak Re: Minge 14.06.12, 20:03
      Łomatkobosko... paskuda...choć ja koty z zasady to lubięsmile
      • olakociak Re: Minge 14.06.12, 20:05
        Choć to tak samo jak z Górniakową - kiedyś ją uwielbiałam i za głos i za przecudną urodę. A teraz...szkoda gadać...jak można się tak zniszczyć - ja z ich wyglądem to bym na myśl o operacjach wybuchała baaardzo głośnym śmiechem...szkoda zmarnowanego potencjału...
        • bei Re: Minge 15.06.12, 06:56

Ba, kazdy jak mlody to wygląda LEPIEJsmile
          Zapewne, gdyby nic nie robily-to inne rzesze obgadywaczy wytykałyby zmarszczki, zwiotczenia, siwiznę itdsmile.
          Jedni juz na wstepie zycia mją taką urodę, ze czlowiek wzdryga sięsmile, inni mają inną i nad nią tak pracują, az wszyscy wytrzeszczają oczy-po co te zmianysmile, inni nic nie robią i są potępiani-dlaczego to nic nie poprawilismile
          To wszystko po to, by kazdy gdy tylko chce mogl ponarzekac i porownacsmile
          • grave_digger Re: Minge 15.06.12, 09:04
            nie zgadzam się z tobą. nikt nie obgaduje beaty tyszkiewicz czy nawet czubaszek.

[quote]Ba, kazdy jak mlody to wygląda LEPIEJsmile/[quote]
            otóż nie - ja za młodu wyglądałam okropnie - jak kupa. nawet jeszcze 5 lat temu, choć już wtedy się wyrabiałam. parę osób tu może to potwierdzić wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka