grave_digger 14.06.12, 10:31 już prawie wygląda jak kobietakot Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: Minge 14.06.12, 10:35 też mi ją przypomina,a le podobno nie miała żadnej operacji plastycznej Odpowiedz Link
opium74 Re: Minge 14.06.12, 10:39 taaaak ona twierdzi że to dużo snu, świeżego powietrza i dobre geny tak jak większośc gównianych gwiazdeczek zawdzięcza swój wygląd dobrym genom....chirurga plastycznego któremu te geny pozwoliły się wykształcić Odpowiedz Link
mearuless Re: Minge 14.06.12, 11:19 opium74 napisała: > taaaak ona twierdzi że to dużo snu, świeżego powietrza i dobre geny no...az sie człowiek zaczyna bac wysypiac Odpowiedz Link
annajustyna Re: Minge 15.06.12, 09:09 Dokladnie, przeciez Ewa wcale dobrze nie wyglada . Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Minge 14.06.12, 10:40 Tia, a te brwi to tak same z siebie prawie pod linię włosów podjechały? Odpowiedz Link
red-truskawa Re: Minge 14.06.12, 10:40 Sra ta ta ta, nie miała, no może operacji z użyciem skalpela nie ale kąpie sie w botoksie i kolagenie- jakos dziwnie policzki, kaciki ust oraz oczu ma takie nieruchawe. Odpowiedz Link
sylki Re: Minge 14.06.12, 10:53 Od kobiety kota różni ją tylko czas kiedy wykonywała operację Tu ma szczęście, bo mogłaby wyglądać tak samo paskudnie, choć teraz cudownie nie wygląda Odpowiedz Link
a-ronka Re: Minge 14.06.12, 11:16 ale był taki moment,że ona wyglądała ślicznie.Te rude włosy,ta figurka.Potem chyba przesadziła z botoxem i stała się plastikowa. Odpowiedz Link
rose.rouge Re: Minge 14.06.12, 13:10 oj tak potwierdzam, śliczne włosy i śliczna twarz, w porównaniu z tym co mamy dzisiaj potwierdza się, że lepsze jest wrogiem dobrego. Szkoda. Odpowiedz Link
bei Re: Minge 14.06.12, 19:40 Nie do konca jest tak...oczywiscie nagminnie poprawia cialo-ale-ALE ja ją widywałam prawie lat temu- i już taki typ urody miala! Skosne brwi do gory, oczy tez takie kocie, nosila turbany, lakierem samochodowym malowala kozaczki i robila przecierki. Kurtke sama wysprayowala tak, ze wyglądała jak z wybiegu od Versace. Ma oryginalną urodę od lat Jestem tolerancyjna, niech sobie robi co tylko chce, to wolny kraj Myślę, ze ona prawdę mówi- nie robila operacji twarzy, tylko stosuje wypelniacze- a to są przeciez iniekcje a nie ingerencja skalpela. Odpowiedz Link
amoreska Re: Minge 14.06.12, 19:48 Wydaje mi się, że jednak kiedyś wyglądała znacznie naturalniej: Odpowiedz Link
annajustyna Re: Minge 15.06.12, 09:11 Ale za piekna to nie byla...Moze gdyby nie te wlosy i wyskubane do bolu brwi? Odpowiedz Link
rose.rouge Re: Minge 15.06.12, 11:22 haha Fakt faktem zazdroszczę często kobietom które mają, na przykład, właśnie naturalne loczki, a jak do tego rude to och... I potem zdziwienie dlaczego ktoś z takim prezentem od natury prostuje włosy i zmienia ich kolor... Często właśnie tak bywa... Czyżby "trawa u sąsiada była zawsze bardziej zielona"? Odpowiedz Link
olakociak Re: Minge 14.06.12, 20:03 Łomatkobosko... paskuda...choć ja koty z zasady to lubię Odpowiedz Link
olakociak Re: Minge 14.06.12, 20:05 Choć to tak samo jak z Górniakową - kiedyś ją uwielbiałam i za głos i za przecudną urodę. A teraz...szkoda gadać...jak można się tak zniszczyć - ja z ich wyglądem to bym na myśl o operacjach wybuchała baaardzo głośnym śmiechem...szkoda zmarnowanego potencjału... Odpowiedz Link
bei Re: Minge 15.06.12, 06:56 Ba, kazdy jak mlody to wygląda LEPIEJ Zapewne, gdyby nic nie robily-to inne rzesze obgadywaczy wytykałyby zmarszczki, zwiotczenia, siwiznę itd. Jedni juz na wstepie zycia mją taką urodę, ze czlowiek wzdryga się, inni mają inną i nad nią tak pracują, az wszyscy wytrzeszczają oczy-po co te zmiany, inni nic nie robią i są potępiani-dlaczego to nic nie poprawili To wszystko po to, by kazdy gdy tylko chce mogl ponarzekac i porownac Odpowiedz Link
grave_digger Re: Minge 15.06.12, 09:04 nie zgadzam się z tobą. nikt nie obgaduje beaty tyszkiewicz czy nawet czubaszek. [quote]Ba, kazdy jak mlody to wygląda LEPIEJ/[quote] otóż nie - ja za młodu wyglądałam okropnie - jak kupa. nawet jeszcze 5 lat temu, choć już wtedy się wyrabiałam. parę osób tu może to potwierdzić Odpowiedz Link