hautecouture Re: Ulubiony projektant 07.06.09, 16:44 Balmain i jego boskie żakiety na króla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzz Ulubiony projektant = D&G!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 16:05 Osobiście uwielbiam D&G ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Ulubiony projektant 26.06.09, 13:12 Karl Lagerfeld, Alber Elbaz (Lanvin), Oscar de la Renda, Michael Kors, Marc Jacobs, Tom Ford, Zac Posen, Olivier Theyskens (Nina Ricci), Ralp Lauren, Gareth Pugh, Nicolas Ghesquiere (Balenciaga), Miuccia Prada, Christopher Bailey (Burberry), Roberto Cavalli, Matthew Williamson, Consuela Castiglioni (Marni), Georgina Chapman & Karen craig (Marchesa), Christopher Decarnin (Balmain) Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Ulubiony projektant 26.06.09, 13:13 i duet Domenico Dolce & Stefano Gabbana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Ulubiony projektant IP: *.ostrowmaz.mm.pl 10.07.09, 21:21 Jeśli przepadacie za polskimi projektantami, polecam wam stronkę FlashFashion gdzie na bieżąco znaleźć można portfolia i informacje na temat polskiej modowej czołówki, nowych kolekcji i pokazów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Ulubiony projektant IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 16:49 Ulubiony projektant... Na pewno Coco CHANEL. Prada, Dolce and Gobbana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balmain Lover Re: Ulubiony projektant IP: *.chello.pl 03.08.09, 17:37 Balmain :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia13201 Re: Ulubiony projektant 17.08.09, 21:16 ja uwielbiam wprost Yves Saint-Laurenta i jego suknie wieczorowe :serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Ulubiony projektant IP: *.chello.pl 31.08.09, 19:36 marc jacobs, eli saab a polskich woliński, baczyńska, kowalski oraz śpiechowicz Odpowiedz Link Zgłoś
milupa Re: Ulubiony projektant 18.09.09, 14:25 Mój ulubiony projektant to właśnie Elie Saab. Mój przyszły mąż obiecał mi nawet suknię ślubną od niego :) Afrodyta Spa Radziejowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Olga Bittner!!!!!!! IP: *.net 23.09.09, 10:32 Jej projekty są fantastyczne - oryginalne i ekstrawaganckie ale jednocześnie eleganckie i wyrafinowane. Szkoda, że nie wspominacie o niej na Lula.pl, chociaż zdobyła już sporo nagród (m.in. na Warsaw Fashion Street). Zresztą możecie się sami przekonać czy podobają się Wam jej stroje - www.olgabittner.pl[url=http://olgabittner.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Olga Bittner!!!!!!! IP: *.net 23.09.09, 10:34 Jej projekty są fantastyczne - oryginalne i ekstrawaganckie ale jednocześnie eleganckie i wyrafinowane. Szkoda, że nie wspominacie o niej na Lula.pl, chociaż zdobyła już sporo nagród (m.in. na Warsaw Fashion Street). Zresztą możecie się sami przekonać czy podobają się Wam jej stroje - www.olgabittner.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jata Re: Ulubiony projektant IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.09, 10:54 Christian Dior!!!!!:) www.we-dwoje.pl/christian;dior;-;pokaz;haute;couture;-;jesien-zima;09;10,artykul,14291.html Odpowiedz Link Zgłoś