kassie 01.06.09, 14:12 Co myślicie o kolczykach np.w pępku ??? Ja uważam że wygląda fajnie (sama taki mam ) ale zaciekawia mnie co wy o nich macie do powiedzenia.W jakich miejscach macie kolczyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.stacje.agora.pl 01.06.09, 15:12 Ja miałam przez chwilę w nosie - z boku, taki maleńki. Bardzo mi się podobał, ale musiałam go co chwilę wyjmować (nie chciałam drażnić konserwatywnego dziadka, którego wtedy często odwiedzałam) i skończyło się to tak, że mi ta dziurka zarosła :D Moja kumpela zrobiła sobie taki kolczyk w nosie, przekłuwający chrząstkę - mnie się kojarzyła z krową... Tej wersji nie polecam:D Zwłaszcza, że kumpela skarżyła się potem na przewlekły katar. A ten kolczyk w pępku - moim zdaniem fajna rzecz - pewnie strasznie bolało zakładanie go??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuś Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 15:45 też miałam w nosie , ale mi się znudził :) w pępku mam , sama przebijałam i wcale nie bolało :) . a tydzień temu kolega mi robił w wardze :) . i też nie boli :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtui Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.internet.dla.mnie.pl 31.07.09, 22:20 ja sama sobie zrobiłam nie było tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
mika Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. 02.06.09, 10:06 mam w pępku czerwoną pamiątkę po studiach :) zastanawiałam się nad kolczykiem w nosie ale jeszcze sie nie zdecydowałam. Kolczyk wygląda ładnie na zadbanym brzuszku, a więc taki gadżet zobowiązuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laila Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. 02.06.09, 17:14 oprócz kolczyków w uszach, mialam przez jakis czas w pepku. Po krotkim czasie znudzilo mi sie noszenie go i wyciagnelam a dzirka zarosla. jednak zostal maly slad. slyszalam tez, ze podobno jesli kolczyk zaczyna ropiec kobieta moze miec problem z zajsciem w ciaze:'( mojej kolezance akurat to ropialo i wygladalo ogolnie nieciekawie:-? nosilam rowniez kolczyk w prawym uchu, na gorze:-P wygladalo nawet fajnie ale to tez mi sie znudzilo:-P mysle zeby sobie jeszcze jakis zrobic...na pewno jestem przeciwna kolczykowaniu jezyka, warg, brwi itp. brrr=O ale ogolnie lubie bizuterie:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miziunia Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 12:12 moi rodzice w życiu się nie zgodzą na kolczyk w nosie , który tak strasznie chcę mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie. Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 14:55 Mi rodzice nie pozwolili na monroe (górna warga) ;p mam zamiar sama sobie zrobić ;p a potem mi raczej nic nie zrobią, co najwyżej się wydrą, ale to trudno ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patii Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 20:16 ja uwielbiam kolczyki fajna sprawa człowiek sie pózniej wyróznia od innych ja mam w górnej wardze, języku w uszach po 5 w kazdym i dalej mysle nad brwią.... :) naprawde polecam kolczyki .... :D :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.rene.com.pl 02.08.09, 21:23 Sł◘uchajcie, mi się bardzo podoba kolczyk w pępki, ale mam 15 lat i nie wiem jak rodziców do tego przkonać. Pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.68.71.152.kutno71.tnp.pl 18.06.10, 15:44 hej, mam 11 lat. moja kolezanka ma 12 i ma kolczyk w pempku nikt w szkole o tym niewie ale jej rodzina owszem bylo troche krzyków ale potem... Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.82 ja jakoś nie mogę sie przekonać 02.06.09, 13:23 ja jakoś nie mogę sie przekonać, kolczyki noszę tylko w uszach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kassie Re: ja jakoś nie mogę sie przekonać 03.06.09, 12:08 Moja siostra ma kolczyk w języku - to jest udręka . Większość rzeczy nie można jeść bo się zaczepia i wogle , a jeśli chodzi o kolczyk w pępku to racja - troche bolało , ale po jakimś czasie przestaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hayleyka Re: ja jakoś nie mogę sie przekonać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 12:09 ja mam pięć kolczyków w lewym uchu i 3 w prawym , mam zamiar zrobić sobie kolczyk w nosie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polcia Re: ja jakoś nie mogę sie przekonać 03.06.09, 12:09 ja mam tylko kolczyk w języku , innych nie chcę mieć Odpowiedz Link Zgłoś
melody170 Re: ja jakoś nie mogę sie przekonać 03.06.09, 12:10 ja mam kolczyki w uszach , języku , wardze i niedługo będę miała w pępku :brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
roxy_ Re: ja jakoś nie mogę sie przekonać 03.06.09, 12:11 ja mam tylko kolczyk w języku... zdecydowanie wolę mieć tatuaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jartyn. :) Re: ja jakoś nie mogę sie przekonać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 20:04 moja sis też ma kolczyk w języku. na początku tylko nie mogła zbytnio jeść bo bolało wszystko i ył język podrażniony .. a teraz na luzie wszystko .. i w niczym jej to nie przeszkadza.:-S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajca Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.tktelekom.pl 03.06.09, 15:18 Dziewczyny, przekłuwanie pępka nie powinno boleć. Jezeli tak bylo tzn. ze znieczulenie bylo nieodpowiednio silne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:56 Ja mam tylko kolczyki w uszach i w języku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damn_doll Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:56 ,...ja nawet w uszach nie chce mieć , po co robic sobie dziury w ciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hollback Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:29 kocham robić sobie kolczyki w różnych miejscach mam już 15 czyli : 5 w lewym uchu , 5 w prawym , 2 w języku , w wardze , w pepku i w brwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minika Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 11:34 ja tez chcialam miec kolczyk w pępku albo w języku ale starzy nie pozwolą mi na to ale jak mozna zrobic az 2 kolczyki w języku???jest to wogóle możliwe????:-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 16:09 Mi bardzo podobają się kolczyki ,no ,ale jednak zależy gdzie i jakie ;p Nie podobają mi się kolczyki w języku i w brwi.W wardze...może być.W uszach oczywiście tak ,w nosie -super,chcę sobie przekuć,pępek-wygląda bosko na zgrabnym ciele,ale mi nie starczyło by odwagi...Mimo wszystko kolczyki najlepiej się prezentują solo.Kolczyk w brwi,4 w jednym uchu,3 w drugim,przekuta warga i pępek ,a do tego duży tatuaż na ręce.OBRZYDLISTWO !Zarówno tatuaże jak i kolczyki powinny być dyskretne ,w delikatnych kolorach.Inaczej to nie ozdoba,tylko oszpecanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mell Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 19:01 zgadzam się z tym, że kolczyk w pępku nie powinien boleć. Jak ja robiłam, to w ogóle nie czułam... A jesli chodzi o kolczyki to mam 2 w uchu i w pępku i jestem bardzo zadowolona:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.chello.pl 02.09.09, 23:23 ja mam w pępku, miałam w nosie ale po jednym dniu mi się znudził, mam w uchu "na górze" i kiedyś miałam więcej na chrząstkach w też uchu ale mi się znudziły, mam też tatuaż ale to nie do tego wątku... ktoś napisał o znieczuleniu przy przekłuwaniu pępka...yyy? :-/ ja nie miałam żadnego, przekłuwałam sobie go w jednym z najlepszych studiów tatuażu w wawie przy chmielnej (jakuza-polecam) i nic mnie nie bolało :-S nie polecam przekłuwania ciała (no może oprócz uszu) u kosmetyczek :-/ nasłuchałam się dużo nieciekawych historii... a i jeszcze co do 15 latek to uważam ze to za wcześnie na robienie takich rzeczy bo po co? zrobicie sobie jak dorośniecie..:> Odpowiedz Link Zgłoś
kiika Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. 08.06.09, 10:53 Mam kolczyki w uszach i w języku. W pępku kiedyś nosiłam, ale wyjęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lollypop Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:41 ja mam kolczyki w uszach i w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iWannaBeBad Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:42 Ja mam 10 kolczyków w prawym uchu , chyba je wyjme bo mi się znudziły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:50 Kolczyki w nosie są ohydne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.visual-comp.pl 10.06.09, 16:45 Na razie moje kolczykowe wariacje odbywają się tylko w obrębie uszu:) obecnie zostały mi tylko podstawowe dziurki które mama zrobiła mi gdy miałam 3 lata bo reszta przypadkiem mi zarosła:( kiedyś marzyłam o kolczyku w języku ale taka ozdoba chyba nie do końca do mnie pasuje...ostatnio kusi mnie jakiś kolczyk w twarzy...w wardze albo ostatecznie w nosku ale nie jestem przekonana. za to kompletnie nie podobają mi się kolczyki w pępku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.chello.pl 12.06.09, 16:37 Mam kolczyka w pępku i bardzo mi się podoba :) miałam robionego go bez znieczulenia i jakoś specjalnie nie bolało. A jeżeli miałyście znieczulenie i odczuwałyście ból, to nie wiem czemu... W każdym bądź razie ładnie się zagoiło i wszyscy mi go zazdroszczą ;P mówią ze mi pasuje i ładnie wygląda. Chciałabym mieć też kolczyka w języku. Co do innych kolczyków to w nosie mi się nie podoba, tak samo jak w brwi (ale tylko u dziewczyn) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strawberry Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 11:38 mam w pepku,jezyku i uszach a chcialabym miec w nosie albo moj chlopak ma jakies "ale" ;D w jezyku sama sobie przebijalam i jest sii w pepku u kospemtyczki a jesli bede robila w nosku to tez sama, przebijam rozne czesci ciala kolezankom i zawsze robie im lepiej niz sobie -.- ogolnie kolczyk w pepku piekna sprawa :serce:(ale tylko jesli ma sie zadbany brzusZek) Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta :) Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: 87.204.206.* 17.06.09, 10:10 Ja mam 5 w lewym 4 w prawym a w pepku mam 2 a chce mieć 4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nassty Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.nplay.net.pl 17.06.09, 10:55 ja mam 5 kolczyków w lewym uchu w pępku i w języku :-P i co do poprzedniej wypowiedzi na temat kolczyka w języku nie zgadzam się, nie jest on żadną udręką :-D Miałam też bardzo modne teraz poniżej wargi ale znudził mi się i go wyjełam ;-) przyznam też że wszystkie oprócz tego w języku robiłam sobie sama :-P tzw. okres dojrzewania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: 89.108.220.* 28.07.09, 02:16 Dokładnie zgadzam się kolczyk w języku nie jest żadną udręką, no może przez pierwsze 2 tyg kiedy jest świeży i ogólnie trochę boli;-) mam 6 kolczyków i zastanawiam się nad następnym:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.chello.pl 29.07.09, 11:08 Ja mam kolczyk w nosie i mam jeszcze zamiar sobie zrobić w pępku. ; ) Fajnie to wygląda jak dziewczyna ma kolczyk np. w pępku. xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 11:27 ja mam tylko w uszach, uważam, że kolczyk w pępku lub w nosie wygląda tandetnie i kiczowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 11:46 ja mam kolczyki tylko w uszach ;) ale niedługo ide zrobić sonie w uchu jeszcze jedną dziurkę i zastanawiema się nad pępkiem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.kalisz.mm.pl 29.07.09, 11:58 mnie się piercing bardzo podoba, ale najbardziej u kogoś:) póki co, w prawym uchu mam 2 kolczyki obok siebie - tak klasycznie ;) w lewym za to mam ten jeden, standardowy, a drugi to tragus - delikatna, różowa cyrkonia. wiele osób bardzo się nim zachwyca, jest zdziwione, że można w tym miejscu przekłuć ucho ;) ja go po prostu uwielbiam, widziałam ostatnio takie nabytki u Rihanny i Scarlett Johanson. co do kolczyków w pępku - jak miałam 13 lat to bardzo chciałam taki mieć, później stwierdziłam, że to trochę tandetne:P ale na płaskich brzuchach prezentują się nieźle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.toya.net.pl 29.07.09, 12:48 ja mam kolczyk w chrząstce ucha i myślę, że to w zupełności wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 29.07.09, 15:12 a ja mam kolczyk na dupie:) i jestem z tego dumna :-D:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.satfilm.net.pl 29.07.09, 15:54 miałam kolczyk w pępku dwa razy ponieważ po pierwszym razie dziurka paprała mi się musiałam wyjąć po pewnym czasie zrobiłam drugi raz i było dobrze bardzo ładnie to wygląda i jestem za! w nosie miałam kolczyk ale niestety musiałam go ciągle wyciągać i dziurka zarosła... teraz mam kolczyk w brodzie i jestem bardzo z niego zadowolona POLECAM !!:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Assia Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 16:14 ja mam 5 kol w uszach..bardzo podoba mi sie w wardze ;P ale narazie sie starzy nie chcą zgodzić ... W pepku chciałam ..ale już nie chce przestało mi sie podobac tak samo jak w nosie i w języku ;) brew..?czemu nie ..okaże sie jak bd pełnoletnia;) bd robic co chcę ;) ;**:piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 29.07.09, 16:24 Mnie sie podobaja tylko kolczyki w : jezyku , pempku , uszach i czasami pod warga [ zalezy od dziewczyny ] . Nie nawidze jak dziewczyna ma brew przebita dla mnie to ochydztwo . Sama ogolnie mam kolczyk w pempku [ z ktorego jestes strasznie dumna i bardzo mi sie podoba] i w uszach mialam tez jeszcze w jezyku i w wardze no ale musialam wyjac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia1987 Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:41 ja jestem baaardzo pozytywnie nastawiona do kolczykow w roznych miejcach na ciele :)) sama posiadam oprocz kolczykow w uszach rzecz jasna ;)... kolczyk w nosie,pępku i języku :)) jestem zdania,ze wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac,zeby potem na starosc nie zalowac ;)) pozdrawiam :*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamra123 Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:49 Mnie sie zawsze podobaly kolczyki w brwi, ale podobno potem moż eona opaść... ogolnie mam tylko po dwa w uszach i planuje jescze jeden, albo dwa. Ale rodzice nigdy by się nie zgodizli w innej cześci ciala. ładne sa bardzo w pępku. W nosie mi sie nie podobają, a w języku bym niegdy nei zrobial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskaweczka wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:09 A ja uważam, że kolczyk w pępku to już wiocha...choc w jakims innym miejscu spoko (sama mam) Pozdro dla wszystkich "Lulusi" ;P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srebrnanitka Re: jak kto lubi :P IP: *.anet / 10.1.0.* 29.07.09, 19:04 Mi sie kolczyki bardzo podobają. Sama mam pod wargą w pępku w uszach i mialam przez jakiś czas w nosie. Planuję teraz w języku i na górnej chrząstce w uchu. Niektóre z Was pisały ze kolczyk w pępku bolał .Mi robiła koleżanka to nic a nic nie bolało a moja siostra robiła u kosmetyczki i mówiła że bardzo bolało ;/ . buziaczki ;** Odpowiedz Link Zgłoś
modowa_mucha o gustach nie dyskutuję 30.07.09, 11:34 Ale mi osobiście podobają się kolczyki tylko w uszach. No, ewentualnie mała kuleczka w nosie, ale jak tu się wysmarkać? :-P Ogólnie kolczyki w ciele wyglądają nienaturalnie i ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
madd_ Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. 29.07.09, 19:39 Ja mam w uszach , w pępku i zastanawiam się nad przekłuciem języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko. Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.nitka.net.pl 29.07.09, 22:39 Kolczyk w pępku, robienie go, jak najbardziej ma prawo boleć. Nie zawsze robi się ze znieczuleniem, ja nigdy nie robiłam kolczyka ze znieczuleniem. Kolczyk ma się podobać noszącemu i tyle.. Mnie się podobają. Kiedyś miałam surface w karku, potem dwa w ręce. Aktualnie mam w wardze, planuję jeszcze kilka innych, w tym double tongue *tak, da się.* Nie wiem, czy zdecyduję się na pępek, bo długo się goi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.leon.com.pl 29.07.09, 23:11 Ja mam kolczyk w nosie ( prawie nic nie bolało), w pępku (nic nie bolało), w uchy 4 a w drugim mam 1 i sztangę (która bolała w trzy du.y, ale nie żałuje ) chce jeszcze w języku ale się boie ze będzie boleć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mys Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.swietojanska.net 30.07.09, 09:57 zrobcie sobie w karku Odpowiedz Link Zgłoś
elcysia Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. 30.07.09, 09:58 ucho i nic więcej ! zresztą kobieta ma wyglądać naturalnie, ale z klasą :) a kolczyki w nosie ? jak bydłoooo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcs Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: 193.120.210.* 30.07.09, 11:15 Ja mam kolczyk w nosie od 8 lat, troche u mnie to inaczej, bo chodzilam na artystyczna uczelnie i profesorzy nie patrzyli na mnie jak na dziwolaga. Mysle ze to fajna sprawa, ale w zaleznosci chyba jaki zawod wybierzesz, nie kazdemu sie to podoba i nie kazdy toleruje, wiec mysle ze akurat kolczyki w nosie czy tez brwi trzeba dokladnie przemyslec. to tak samo mysle jak tatuaz. Nawet jak zdejmiesz kolczyk to pozostanie slad, nie da sie tego zatuszowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bijons Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:29 Nigdy! Tylko i wyłącznie w uszach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karinka Re: Kolczyki w pępku , nosie itd..w brwi IP: *.static.xcore.pl 30.07.09, 14:10 Ja mam kolczyk w brwi-sama sobie przekułam brew i nie zaluuje tego,troszke krew sie lała kilka kropelek spadło ale bylo warto:):-S:-S Polecam kolczyk w brwi;-):-D:-D:-D Chcialabym miec jeszcze 1 w tej samej brwi tak obok ale sie boje robic sama 2 raz "na chybił trafił:":.Pozyje zobacze:) Co do kolczyków mam jeszcze po 2 w uszach,kiedys chcialam miec w nosie ale nie zrobiłam bo sie zastanawialam jak ja bede smarkac xD xD Kolczyk w pępku moim zdaniem powinien ozdabiac brzuch ktory jest zadbany a nie go oszpecac:) Pzdr;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phadesse Re: Kolczyki w pępku , nosie itd.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 14:36 Bardzo lubię kolczyki. Aktualnie mam w przegrodzie nosowej, 2 w pępku, w języku, wiązadełku pod górną warga, industriala i w sutku. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś