pump_it_up 31.07.09, 21:59 zwrocilam sukienke 3 dni temu i nadal nie mam kasy na koncie;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: ile sie czeka na przelew z HM? 31.07.09, 22:51 Cierpliwości... przecież zanim ktoś zatwierdzi zwrot środków, zanim zlecą przelew, zanim przelew faktycznie pójdzie, zanim się zaksięguje u ciebie... Przez 3 dni to mi nawet z konta nie schodzą kwoty zapłacone kartą czy wyjęte z bankomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkalovemax Re: ile sie czeka na przelew z HM? 31.07.09, 22:57 ja czekalam 30dni. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: ile sie czeka na przelew z HM? 31.07.09, 23:35 upss.. obym ja nie musiala czekac tak dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ile sie czeka na przelew z HM? 01.08.09, 13:46 nessie-jp napisała: > Przez 3 dni to mi nawet z konta nie schodzą kwoty zapłacone kartą czy wyjęte z > bankomatu. > ?! w jakim banku takie ślimaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: ile sie czeka na przelew z HM? 01.08.09, 14:37 W każdym. Terminal kasowy przecież nie "pobiera" pieniędzy z mojego konta, tylko wysyła do banku prośbę o założenie blokady określonej sumy. Przelew z mojego konta na konto sklepu jest wykonywany dużo później, dopiero po odpowiednich rozliczeniach i zatwierdzeniach. Daje to zresztą właścicielowi skradzionej karty czas na zareagowanie i zakwestionowanie blokad. Odpowiedz Link Zgłoś
eenso Re: ile sie czeka na przelew z HM? 01.08.09, 03:18 z hamem nie wiem jak, ale w zarze i mango czekalam kilka dni (3,4,5?) Odpowiedz Link Zgłoś