belcia26 14.09.10, 11:59 Myslałam o kupieniu mebli Bodzio ale nie wiem czy są dobre.Prosze o wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: MEBLE BODZIO 14.09.10, 14:51 to nie jest merytoryczna uwaga ale nie byłbym w stanie zaufać człowiekowi który nazywa firmę Bodzio. Nawet jesli produkowałby tylko taborety. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: MEBLE BODZIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 15:13 A zaufałbyś firmie która nazywa się "mały-miękki"? Albo firmie "jabłko" czy "muszelka"? Odpowiedz Link Zgłoś
drozdek122 Re: MEBLE BODZIO 14.09.10, 15:37 Jaka cena taka jakość ,szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek-1 Re: MEBLE BODZIO 15.09.10, 11:21 Słuszna uwaga, zawsze tak było, jest i będzie, że kto tanio kupuje, dwa razy kupuje .... W końcowym rozrachunku zawsze musi wyjść sporo drożej. Przyjrzyjcie się dobrze tym super tanim mebelkom z bliska, przecież to najzwyklejsze śmieci. Niektóre z nich nawet fajnie wyglądają, ale tylko z daleka, podejdziesz bliżej - czar pryska .... To tylko pospolita tandeta. Może dobra dla bogatych, których stać na częstą wymianę mebli, natomiast dla większości niezbyt zamożnego społeczeństwa absolutnie nie. Dostępny budżet raczej tego nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: MEBLE BODZIO 14.09.10, 16:27 nie podpuszczaj tak - shellowi ufam :) chodzi o to że jesli własciciel i dyr gen. ma na imię Bogdan to Bogdan a nie Bodzio. Szczerze mówiąc Bodzio to tak infantylne zdrobnienie imienia że swiadczy nie najlepiej o nim a nie o firmie. Przy czym to tylko moja opinia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: MEBLE BODZIO IP: *.silesiamultimedia.com.pl 18.09.10, 22:43 ja mam meble bodzio i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam meblościankę która ma już chyba z 6 lat a kanapa z fotelami to już bez mała ok. 10 lat. Wersalka jest jak nowa pomimo tego się na niej siedzi i śpi.Meblościanka również sprawuje się wyśmienicie, powłoka nie odchodzi, barwy nie zmienia. Uważam że meble są oki, a przede wszystkim dla tych co nie mają za dużo kasy. śmiało Ci mogę te mebelki polecić. Ps. nie wszyscy zarabiają na poziomie średniej krajowej, są tacy którzy zarabiają najniższą krajowa czyli 1317zł maja dzieci na utrzymaniu i żyją z jednej pensji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: MEBLE BODZIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.14, 15:27 NIE POLECAM Zamówienie nie zostało zrealizowane tak jak było przyjęte w sklepie- brak modyfikacji szafy. Oczywiście za dodatkowy element trzeba było zapłacić mimo braku możliwości zamontowania! Reklamacja miała polegać na docięciu elementów i dowiezieniu brakujących- trzeba było brać urlop bo tylko od 8 rano do 14 kierowca jeździ, po czym w ten dzień się okazuje, że zapomnieli !!!! Jakość mebli to tragedia, do ani jednego elementu nie było odpowiedniej ilości śrubek itd. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś