05.12.11, 10:37
czy ktoś zna tą firme od rolet i mógłby powiedzieć czy sa warte zakupu?

www.faber.com/Default.aspx?ID=17400
Obserwuj wątek
    • sunset-rolety Re: ROLETY 06.12.11, 12:09
      Witam!

W ubiegłym roku produkty Fabera były bardzo dobrej jakości. Nie wiem jak teraz, po przejęciu i zapewne zmianie kierownictwa i organizacji.

Niestety cena jest jak na rolety bardzo wygórowana. Produkty identycznej jakości można kupić po niższej cenie. Na pewno wyróżniają się wzorami. Jeśli więc szuka Pani oryginalnego wzoru/koloru, można zamówić. Chociaż na chwilę obecną bardzo ciekawą alternatywą są rolety drukowane i FOTOROLETY - na tkaninę nanoszone jest dowolne zdjęcie (własne, z katalogu, z banku zdjęć).

Wszystko zależy od tego, jaki efekt chce Pani osiągnąć. Jeśli ma to być standardowa, podstawowa ochrona przed słońcem, ja osobiście nie wydałabym takiej gotówki tylko po to, żeby na rolecie mieć naklejkę "faber", ale wiadomo, że za markę płaci się więcej.

Pozdrawiam!
      Agnieszka Cupriak
      www.sunset-rolety.pl
      • belcia26 Re: ROLETY 06.12.11, 13:15
        zależy mi na roletach orginalnych(nie w kasetce),no i nie na takich zebym na nie wydała fortune.Dlatego zapytałam o Faber bo takie widziałam u znajomej i mi sie podobały,oczywiscie jesli inne rolety sa fajne,dobre i nie drogie to czemu nie miałabym ich wybrac.Zależy mi na takich co mnie od sąsiadów osłonią i od światła.Polecacie jakies fajne firmy?
    • belcia26 Re: ROLETY 06.12.11, 14:09
      mniejwięcej wiem co chce ale problem mam z moim oknem balkonowym,trudno samemu na nie cos zainstalowac gdyż sięga ono od podłogi do sufitu i jest dosyc duże.
    • Gość: gośc Re: ROLETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 10:07
      Jake macie opinie o roletach firmy Portos bo ja narazie słyszę bardzo sprzeczne ?
      • sunsetrolety Re: ROLETY 12.01.12, 11:40
        Witam!

Jakieś 5lat temu montowaliśmy Ich rolety u Klientów i były całkiem dobre, ale nie wiem jaka jest ich jakość na dzień dzisiejszy.

Pozdrawiam!
        Agnieszka Cupriak
        www.sunset-rolety.pl
        • Gość: Wiola Re: ROLETY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 11:58
          Ja korzystałam z rolet produkowanych przez firme Roletex (pod Krakowem) i byłam bardzo mile zaskoczona. Mają duży wybór i dobrą jakość, a przystępne ceny. Firmę poleciła mi koleżanka, kóra tez była bardzo zadowolona.
      • Gość: asasas Re: ROLETY IP: 81.219.59.* 19.06.12, 09:55
        Portos jest w tej chwili największym producentem rolet w Polsce. Mają bardzo dobrej jakości rolety zewnętrzne i ciekawe rozwiązania wewnętrznych. Za jakość zewnętrznych mogę poręczyć, bo mam w domu. Podobnie z materiałówką, choć tu mają problemy z taśmą do przylepiania kasetek. Portos OK!
        • Gość: Gerard Re: ROLETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 12:13
          Co ty gadasz Portos to największy szmelc jaki spotkałem są tyle warte ile kosztują . Mają tylko 2 lata gwarancji czyli zanim je naprawdę zaczniesz użytkować w nowo budowanym domu Czyli zanim go wykończysz i się wprowadzisz to masz już po gwarancji .
      • demonoman Re: ROLETY 06.04.15, 03:24
        Te rolety to dramat, same problemy, nie działa automatyka, pilot to porażka
    • kociak1982 Re: ROLETY 09.07.12, 23:31
      Widzę że reklam tu sporo, ale może ktoś poleci producenta rolet typu "dzień/noc".
    • belcia26 Re: ROLETY 30.09.12, 20:45
      a w Warszawie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka