ancymonek79 27.01.12, 16:22 Witam. Czy ktoś posiada może sprzęt tej firmy i jest w stanie się na jego temat wypowiedzieć?Do jego zakupu namawia nas firma od kuchni, natomiast ja o nim nic nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.146.247.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 22:47 Marka NETO jest to samo logo tzn. produkty produkowane są na całym świecie (głównie: Chiny, Turcja, Polska - okapy (polskie fabryki CIARKO i MAAN) i markowane marką NETO przez firmę importującą/dystrybucyjną GALICJA TOMASZEK z Łańcuta. Generalnie produkt słabej lub średniej jakości. Okapy przyzwoite - ale po co za nie przepłacać skoro oryginały pod logo bezpośredniego producenta CIARKO i MAAN są około 30% tańsze. Studio wciska Ci ten towar bo poprostu projektant lub właściciel studia/stolarni mają z tego kasę większą niż z innych produktów. Jeśli porównasz sobie ceny tureckiego piekarnika lub płyty NETO z jakimś markowym produktem okaże się, że jest droższy, a wykończenie i paramtery są wręcz gorsze, ale to tylko moja subiektywna opinia więc sprawdź lepiej sam i oceń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedawca Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.play-internet.pl 24.05.12, 13:23 Marka produktów Neto to polska linia AGD, nic tam nie ma chińskiego, tymbardziej tureckiego. proszę zagłębić się w opisy tych produktów a dopiero potem wypisywac to, co Pan pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.205.25.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.05.12, 20:43 Jak jesteś takim sprzedawcą to napisz gdzie jest produkowana tzn. przez jaką fabrykę ???? Gdzie jest ta fabryka ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.30.118.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.05.12, 19:39 Halo Sprzedawco! Znalazłeś te fabryki firmy NETO w Polsce ???? Czy dalej szukasz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 05:46 PANOWIE TO NIE JEST FABRYKA NETO TYLKO POLSKA MARKA A TO GDZIE JEST PRODUKOWANY TOWAR PISZE NA KAZDYM PUDELKU - SPRZEDAWCA ZACHECA DO ZAKUPU TEGO TOWARU BO MA NA TYM DOBRE PIENIADZE (CENA NA INTERNECIE JEST STABILNA) NIC INNEGO JESLI SIE PODOBA TARGOWAC CENE (A MOZNA SPORO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 05:37 PANOWIE KUPCIE VW I SPYTAC GDZIE ZKĄD PRZYJECHAŁA 80% CZESCI A PUZNIEJ ZAJMIJCIE SIE NETO - KRAJ PRODUKCJI ZLEWY - POLSKA BATERIE - WŁOCHY PIEKARNIKI - WŁOCHY I TURCJA PŁYTY INDUKC. - FRANCJA OKAPY TURCJA I POLSKA MICROFALA CHINY JAK 80 % INNYCH PLYTY GAZ TURCJA I WŁOCHY ZMYWARKA TURCJA (DOSTEPNA OD GRUDNIA)4 LATA GWARANCJI.DLACZEGO NETO? 5 LAT GWARANCJI , MALA AWARYJNOSC . DOBRA CENA TYLKO TRZEBA SIE POTARGOWAC , CO CHODZI O WYCIECZKI TO COKOLWIEK BYSCIE SPRZEDAWALI TYLKO DUZO JEDZIECIE NA WYCIECZKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łopwca Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 23:52 Jeżeli według ciebie NETO to dobra jakość to współczuję tobie i twojej rodzinie.Większego gówna za tą cenę nie widziałem.Zamontowali to fachowcy od kuchni u mojej mamy.Płyta gazowa się gnie, gnie ma uszczelniaczy piekarnik nędza, ubogie wyposażenie.Za tą c enę mogę kupić wielokrotnie lepszy sprzęt AGD i to znanych marek. Ciekawe,że nigdzie w papierach nie można znależć kraju w który ten szmelc wyprodukowano!Jest tylko dystrybutor na Polskę i napis wyprodukowano w Unii Europejskiej, tzn gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
artsgallery Re: płyta indukcyjna- NETO? 05.06.12, 16:27 Będąc zainteresowany jednym z okapów NETO NIKE 90 i szukałem informacji gdzie jest produkowany. Ich przedstawiciel powiedział mi, że wytwarzają go w Turcji w fabryce w której wytwarza produkty dla różnych dużych marek nawet robią serie dla marki Amica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.189.223.211.skyware.pl 19.06.12, 15:53 Witam, Z tego co wiem Amica produkuje okapy w całej europie jak wieszkosc producentów. Produktów Tureckich bym się nie bał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.147.156.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.06.12, 12:30 AMICA produkuje okapy głównie w Polsce (producent: CIARKO) i w Turcji. Okapu tureckie są na ogół okapami pierwszej ceny, a "drugiej" jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 23:59 NIE ROZUMIESZ O CO CHODZI!MNIE NIE INTERESUJE CZY TO JEST W CHINACH,CZY W TURCJI ROBIONE!JAK NP.AMICA PRODUKUJE TO JEST ZNAK FIRMOWY AMICI,JAK BOSCH TO BOSCHA,A JAK ZELMER, TO ZELMERA.A TU NETO CO TO JEST?VIP W BIEDRONCE PRODUKUJE OKOCIM,A CZY TO JEST TO SAMO CO ORYGINAŁ?KTOŚ NIE FIRMUJE PRODUKTU BO JEGO JAKOŚĆ NIE PASUJE DO MARKI,TO JEST PRODUKT UBOCZNY,OKROJONY!!! Odpowiedz Link Zgłoś