Dodaj do ulubionych

płyta indukcyjna- NETO?

27.01.12, 16:22
Witam.
Czy ktoś posiada może sprzęt tej firmy i jest w stanie się na jego temat wypowiedzieć?Do jego zakupu namawia nas firma od kuchni, natomiast ja o nim nic nie słyszałam.
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: płyta indukcyjna- NETO? 27.01.12, 20:11
      NETO?Pierwsze slysze.
    • Gość: Gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.146.247.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 22:47
      Marka NETO jest to samo logo tzn. produkty produkowane są na całym świecie (głównie: Chiny, Turcja, Polska - okapy (polskie fabryki CIARKO i MAAN) i markowane marką NETO przez firmę importującą/dystrybucyjną GALICJA TOMASZEK z Łańcuta.
      Generalnie produkt słabej lub średniej jakości. Okapy przyzwoite - ale po co za nie przepłacać skoro oryginały pod logo bezpośredniego producenta CIARKO i MAAN są około 30% tańsze.
      Studio wciska Ci ten towar bo poprostu projektant lub właściciel studia/stolarni mają z tego kasę większą niż z innych produktów. Jeśli porównasz sobie ceny tureckiego piekarnika lub płyty NETO z jakimś markowym produktem okaże się, że jest droższy, a wykończenie i paramtery są wręcz gorsze, ale to tylko moja subiektywna opinia więc sprawdź lepiej sam i oceń.
      • Gość: sprzedawca Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.play-internet.pl 24.05.12, 13:23
        Marka produktów Neto to polska linia AGD, nic tam nie ma chińskiego, tymbardziej tureckiego.
        proszę zagłębić się w opisy tych produktów a dopiero potem wypisywac to, co Pan pisze
        • Gość: Gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.205.25.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.05.12, 20:43
          Jak jesteś takim sprzedawcą to napisz gdzie jest produkowana tzn. przez jaką fabrykę ????
          Gdzie jest ta fabryka ????
        • Gość: Gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.30.118.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.05.12, 19:39
          Halo Sprzedawco!
          Znalazłeś te fabryki firmy NETO w Polsce ????
          Czy dalej szukasz ????
          • Gość: MAX Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 05:46
            PANOWIE TO NIE JEST FABRYKA NETO TYLKO POLSKA MARKA A TO GDZIE JEST PRODUKOWANY TOWAR PISZE NA KAZDYM PUDELKU - SPRZEDAWCA ZACHECA DO ZAKUPU TEGO TOWARU BO MA NA TYM DOBRE PIENIADZE (CENA NA INTERNECIE JEST STABILNA)
            NIC INNEGO JESLI SIE PODOBA TARGOWAC CENE (A MOZNA SPORO)
        • Gość: MAX Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 05:37
          PANOWIE KUPCIE VW I SPYTAC GDZIE ZKĄD PRZYJECHAŁA 80% CZESCI A PUZNIEJ ZAJMIJCIE SIE NETO - KRAJ PRODUKCJI ZLEWY - POLSKA BATERIE - WŁOCHY PIEKARNIKI - WŁOCHY I TURCJA PŁYTY INDUKC. - FRANCJA OKAPY TURCJA I POLSKA MICROFALA CHINY JAK 80 % INNYCH PLYTY GAZ TURCJA I WŁOCHY ZMYWARKA TURCJA (DOSTEPNA OD GRUDNIA)4 LATA GWARANCJI.DLACZEGO NETO? 5 LAT GWARANCJI , MALA AWARYJNOSC . DOBRA CENA TYLKO TRZEBA SIE POTARGOWAC , CO CHODZI O WYCIECZKI TO COKOLWIEK BYSCIE SPRZEDAWALI TYLKO DUZO JEDZIECIE NA WYCIECZKE
          • Gość: Łopwca Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 23:52
            Jeżeli według ciebie NETO to dobra jakość to współczuję tobie i twojej rodzinie.Większego gówna za tą cenę nie widziałem.Zamontowali to fachowcy od kuchni u mojej mamy.Płyta gazowa się gnie, gnie ma uszczelniaczy piekarnik nędza, ubogie wyposażenie.Za tą c enę mogę kupić wielokrotnie lepszy sprzęt AGD i to znanych marek.
            Ciekawe,że nigdzie w papierach nie można znależć kraju w który ten szmelc wyprodukowano!Jest tylko dystrybutor na Polskę i napis wyprodukowano w Unii Europejskiej, tzn gdzie???
      • artsgallery Re: płyta indukcyjna- NETO? 05.06.12, 16:27
        Będąc zainteresowany jednym z okapów NETO NIKE 90 i szukałem informacji gdzie jest produkowany. Ich przedstawiciel powiedział mi, że wytwarzają go w Turcji w fabryce w której wytwarza produkty dla różnych dużych marek nawet robią serie dla marki Amica.

• Gość: gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.189.223.211.skyware.pl 19.06.12, 15:53
          Witam, Z tego co wiem Amica produkuje okapy w całej europie jak wieszkosc producentów. Produktów Tureckich bym się nie bał.
          • Gość: Gość Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.147.156.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.06.12, 12:30
            AMICA produkuje okapy głównie w Polsce (producent: CIARKO) i w Turcji.
            Okapu tureckie są na ogół okapami pierwszej ceny, a "drugiej" jakości.
    • Gość: Łowca Re: płyta indukcyjna- NETO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 23:59
      NIE ROZUMIESZ O CO CHODZI!MNIE NIE INTERESUJE CZY TO JEST W CHINACH,CZY W TURCJI ROBIONE!JAK NP.AMICA PRODUKUJE TO JEST ZNAK FIRMOWY AMICI,JAK BOSCH TO BOSCHA,A JAK ZELMER, TO ZELMERA.A TU NETO CO TO JEST?VIP W BIEDRONCE PRODUKUJE OKOCIM,A CZY TO JEST TO SAMO CO ORYGINAŁ?KTOŚ NIE FIRMUJE PRODUKTU BO JEGO JAKOŚĆ NIE PASUJE DO MARKI,TO JEST PRODUKT UBOCZNY,OKROJONY!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka