Dodaj do ulubionych

parawan nawannowy

IP: *.83.radiotel.com.pl 02.11.12, 21:31
Witam, mam pytanie do wszystkich, którzy mają parawan nawannowy: czy po wzięciu prysznica łazienka jest zalana? Widziałam w sklepach takie rozwiązanie, i wygląda mi na to, że mnóstwo wody dostanie się poza obręb wanny, ale pewności nie mam. No i też trochę się boję, że może być zimno chłodniejszą porą, bo człowiek nie osłonięty ze wszystkich stron :) Podzielcie się doświadczeniem :)
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: parawan nawannowy IP: *.80.radiotel.com.pl 04.11.12, 01:28
      Ok, jest uszczelka, więc od tej strony woda nie wycieknie. Ale mamy drugą nieosłoniętą - od strony wanny. Raczej się nie denerwuję, ale pytam korzystających, czy wybraliby ponownie takie rozwiązanie, czy raczej zasłonkę nad wanną :)
      • kasiak37 Re: parawan nawannowy 05.11.12, 12:55
        mam takie rozwiazanie i nic sie nie chlapie,woda zostaje w wannie.Drugi raz tez wybralabym to samo.A zimno nie jest,to kwestia ogrzewania w lazience.
    • kasiak37 Re: parawan nawannowy 07.11.12, 20:06
      ja mam wlasnie duza wanne(190x90) z mozliwoscia brania prysznica(u gory deszczownica) z parawanem nawannowym.Nie zamienilabym na nic innego a tym bardziej na jedynie kabine.Kabine mam na dole ale jak chce wziac prysznic to i tak biore go na gorze w wannie z parawanem.
    • kasiak37 Re: parawan nawannowy 07.11.12, 20:09
      co do tego parawanu,jest ok ale jednak troche za waski.Proponuje kupic dwuczesciowy,skladany,bedzie szerszy a wiec woda nie znajdzie sie poza wanna.
      • Gość: jola Re: parawan nawannowy IP: *.internetia.net.pl 17.11.12, 08:08
        Dokladnie tak, dwuczęściowy sprawdza się doskonale. Ja kupowalam rok temu, najtaniej wyszedł w "zostań bohaterem w swoim domu", szklany dwuczęściowy kosztowal ok 500 zł.
        • Gość: nina Re: parawan nawannowy IP: *.80.radiotel.com.pl 18.11.12, 21:13
          A jest szczelny? Woda się nie wydostaje poza obręb wanny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka