Dodaj do ulubionych

Ratunku jaki ma byc kolor blatu????????

IP: *.zetosa.com.pl 25.11.04, 18:07
Bardzo prosze o rade. Juz dwa razy zmieniam plany co do koloru blatu i dalej
nie wiem.Mam bardzo waska kuchnie 3.5m-1.65 zamowilam meble w kolorze
czerwonego wina i nie wiem czy wybrac do nich jasny blat czy pod kolor mebli
CZy calosc w jednym kolorze bedzie bardzo ciemna?Dodam ze na podlodze i
scianie sa jasne plytki a meble beda u gory zakonczone pswietleniem.Napiszcie
jak to jest u was .
Obserwuj wątek
    • aankaa pomoże Ci ? 25.11.04, 18:35
      kuchnia - podobny tramwaj jak u Ciebie, ustawiona w L
      blat w kolorze podłogi, szafki "miętowa zieleń", wyżej biało/szaro (stół,
      krzesła - białe, cały "sprzęt" również biały)
      • Gość: fly Re: pomoże Ci ? IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 26.11.04, 09:43
        do mebli orzech patyna - dobrałam blat zwany 'biały' z BRW jest gładki, widac
        na nim leciutkie 'ziarnka piasku' - sciany tez mam jasne - to rozświtla mój
        aneks kuchenny, tez w L 2,3 x 2 m kuchnia wydaje sie wtedy i jasniejsza i ciut
        wieksza....

wytnij sobie z czegoś kolorowe kartki i poskladaj, uzyskujac jakis obraz tego
        co chcesz zrobic...
    • Gość: nosek Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? IP: *.acn.waw.pl 26.11.04, 13:00
      Zrobiłabym jasny, myślę że ładnie wygladałby jasno-szary
      • Gość: MOna Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? IP: *.dfait-maeci.gc.ca 26.11.04, 13:53
        Przylaczam sie do zdania poprzedniczka. Jesli podloga jest jasna, warto
        zastosowac jasny blat, poza tym podkresli on kolor szafek, nie bedzie sie zlewa.

Pozdrawiam
        Mona
        • Gość: ona Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? IP: *.archeton.pl 26.11.04, 16:40
          Do takiej malenkiej kuchni tylko jasne kolory ( szafki, blaty, płytki).
          Wszystko ciemne niepotrzebnie ja pomniejsza.
          Pozdrawiam!
          • Gość: mif Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:49
            Tylko jasny, w tonacji płytek. Machoń ładnie się wyeksponuje.
            Mam ciemny blat (brązowy groszek na brązowym tle, przy szafkach olchowych i
            zielonych drzwiczkach) Całość dobrze się komponuje, ale na blacie nic nie widać.
            NIGDY WIĘCEJ CIEMNEGO BLATU !!!!
    • Gość: gonia Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? IP: *.zetosa.com.pl 27.11.04, 20:41
      Dzieki za pomoc chyba naprawde zamowie jasny blat
      • Gość: jola Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? IP: *.enternet.com.pl 29.11.04, 16:52
        Koniecznie jasny np. bez lub krem
    • malen_a Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? 01.12.04, 15:56
      stawiam rowniez na jasny blat, ewentulanie z dodatkami pod kolor szafek
      widzialam kiedys ciemny blat i po pierwsze szybko sie brudzil, kazda drobinke
      bylo wiadc, po drugie - przytlaczal kuchnie, wygladala strasznie 'grobowo'
      ale to juz kwestia gustu :)
    • Gość: niezdecydowana jak Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:04
      Przede wszystkim ktoś powinien Cię poinformować, że w małej,wąskiej kuchni nie
      powinno się wybierać mebli w ciemnym kolorze, choćby najpiękniejszym.
      Zdecydowanie rozjaśnić
      • Gość: livia Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? IP: *.acn.waw.pl 10.12.04, 02:58
        no ale jak projektant jest do dupy, to nie wymagaj od niego takich fanaberii,
        hehehehe
    • Gość: ????????? Re: Ratunku jaki ma byc kolor blatu???????? IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 11:45
      najlepiej odpowiedni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka