mapcz 13.12.04, 13:22 Witajcie szukam niedrogiej kabiny prysznicowej szklanej 90 kwadrat (ścian boczna plus drzwi) dzięki za info P.S. Może zanacie sklep z dobrymi cenami na sprzęt KOŁO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielony_listek Re: tania kabina IP: 212.160.172.* 13.12.04, 14:03 Kabiny Kola nie sa tanie, nawet jak znajdziesz sklep z mala marza. Popatrz w supermarketach budowlanych, moze gdzies bedzie promocja. Polokragle ze szkla mozna kupic juz za kilkaset zlotych, a kwadratowe powinny byc sporo tansze. Np. w Praktikerze widzialam polokragla w promocji, obok byla tez kwadratowa, ale nie zwrocilam uwagi czy tez w atrakcyjnej cenie. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
kulka85 Re: tania kabina 13.12.04, 15:42 Witam Jakiś czas temu(ok miesiąca), na Bartyckiej był taki namiot z tzw dyskontem łazienkowym(tak się nazywało:)). Było tam sporo wyposażenia łazienkowego różnych firm około 30% tańszego niz ceny w marketach. Kabiny też były, nie wiem czy akurat Koła bo interesowała nas półokrągła kabina Ravak, tak że inne oglądałam dość pobieżnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: tania kabina IP: 81.210.16.* 13.12.04, 19:15 jedz do Leg- Sanit, Sochaczewska 30 w Wa-wie, zadupie, ale kupiłam kabinę fajną Koła, półokrągłą z 20% upustem, czyli bez Vatu. W leroy Merlin taka sama 28% droższa. Powodzenia. Acha, na Bartyckiej mają b. drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQRYQ Re: tania kabina IP: *.aster.pl 13.12.04, 20:23 sprzet firmy kolo jest bardzo drogi. a patrzyles np w tym kierunku zeby kupic plyte z plexi albo z czegos innego i samemu cos wykombinowac . moze wyjsc cos ciekawego , na wymiar , oryginalnego i taniego w jednym. ja osobiscie bede mial w lazience wanne ale z przodu w wanie bede mial dysze prysznicowa. wanne z boku chce zabudowac stala tafla szkla ktora ma wspolgrac z kolorem lazienki i lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: tania kabina 15.12.04, 11:09 Kwadratowe kabiny z pleksi sa tanie jak barszcz, moim zdaniem nie oplaca sie kombinowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4191rp Re: tania kabina IP: *.chello.pl 19.12.04, 13:10 Na Chełmskiej 18 ( Mokotów) mają autoryzację różnych producentów i obsługa pomoże ci coś takiego znaleźć. Jak szukałam do swojej nietypowej łazienki to złożyli mi z różnych producentów kpl. taki jaki chciałam i przywieźli na miejsce. Odradzam kupowanie z przeceny !!!!! Będzie z tym później więcej problemów ( z czegoś ta przecena wynika ?! ) niż radości . Sprawdzaj czy to nie jest jakaś chińszczyzna lub jednorazówka - w marketach tego pełno ! Dzisiaj zaoszczędzisz 50 zł , jutro dołożysz 3 x tyle. Ja już to przeszłam . Odpowiedz Link Zgłoś