Dodaj do ulubionych

tania kabina

13.12.04, 13:22
Witajcie szukam niedrogiej kabiny prysznicowej szklanej 90 kwadrat (ścian
boczna plus drzwi)
dzięki za info
P.S.
Może zanacie sklep z dobrymi cenami na sprzęt KOŁO
Obserwuj wątek
    • Gość: zielony_listek Re: tania kabina IP: 212.160.172.* 13.12.04, 14:03
      Kabiny Kola nie sa tanie, nawet jak znajdziesz sklep z mala marza.

Popatrz w supermarketach budowlanych, moze gdzies bedzie promocja. Polokragle
      ze szkla mozna kupic juz za kilkaset zlotych, a kwadratowe powinny byc sporo
      tansze. Np. w Praktikerze widzialam polokragla w promocji, obok byla tez
      kwadratowa, ale nie zwrocilam uwagi czy tez w atrakcyjnej cenie.

Pozdrawiam
      zielony_listek
      • kulka85 Re: tania kabina 13.12.04, 15:42
        Witam
        Jakiś czas temu(ok miesiąca), na Bartyckiej był taki namiot z tzw dyskontem
        łazienkowym(tak się nazywało:)). Było tam sporo wyposażenia łazienkowego
        różnych firm około 30% tańszego niz ceny w marketach. Kabiny też były, nie wiem
        czy akurat Koła bo interesowała nas półokrągła kabina Ravak, tak że inne
        oglądałam dość pobieżnie.
        Pozdrawiam
        • Gość: beti Re: tania kabina IP: 81.210.16.* 13.12.04, 19:15
          jedz do Leg- Sanit, Sochaczewska 30 w Wa-wie, zadupie, ale kupiłam kabinę fajną
          Koła, półokrągłą z 20% upustem, czyli bez Vatu. W leroy Merlin taka sama 28%
          droższa. Powodzenia. Acha, na Bartyckiej mają b. drogo.
          • Gość: QQRYQ Re: tania kabina IP: *.aster.pl 13.12.04, 20:23
            sprzet firmy kolo jest bardzo drogi. a patrzyles np w tym kierunku zeby kupic
            plyte z plexi albo z czegos innego i samemu cos wykombinowac . moze wyjsc cos
            ciekawego , na wymiar , oryginalnego i taniego w jednym. ja osobiscie bede mial
            w lazience wanne ale z przodu w wanie bede mial dysze prysznicowa. wanne z boku
            chce zabudowac stala tafla szkla ktora ma wspolgrac z kolorem lazienki i lustra.
            • zielony_listek Re: tania kabina 15.12.04, 11:09
              Kwadratowe kabiny z pleksi sa tanie jak barszcz, moim zdaniem nie oplaca sie
              kombinowac.
              • Gość: 4191rp Re: tania kabina IP: *.chello.pl 19.12.04, 13:10
                Na Chełmskiej 18 ( Mokotów) mają autoryzację różnych producentów i obsługa
                pomoże ci coś takiego znaleźć. Jak szukałam do swojej nietypowej łazienki to
                złożyli mi z różnych producentów kpl. taki jaki chciałam i przywieźli na
                miejsce. Odradzam kupowanie z przeceny !!!!! Będzie z tym później więcej
                problemów ( z czegoś ta przecena wynika ?! ) niż radości . Sprawdzaj czy to nie
                jest jakaś chińszczyzna lub jednorazówka - w marketach tego pełno ! Dzisiaj
                zaoszczędzisz 50 zł , jutro dołożysz 3 x tyle. Ja już to przeszłam .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka