pomme 19.05.05, 09:25 W większości sklepów jest od biedy jeden model a reszta w katalogach. Czy ktoś wie, gdzie mogłabym sobie pooglądać takie parawany, bo nie chciałabym zamawiać w ciemno? ( le roy merlin odpada - nie podobają mi sie tamte) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: black_and_white Re: parawan nawannowy IP: *.state.gov 19.05.05, 09:39 Bardzo fajne parawany nadwannowe ma firma Huppe, ale UWAGA sa niestety drogie. Jesli jestes z Warszawy znajdziesz takie na Bartyckiej. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: parawan nawannowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:51 Ja mam parawan i kabine tej firmy od 3 lat. polecam. sa szczelne i mocne (parawan jest w lazience mojej corki, ktora z pewnoscia nie obchodzi sie z nim delikatnie). zdecydowanie odradzam wielkie makety, najlepiej znalezc dobry sklep, w ktorym obsluga cos doradzi i da rabat. pozdrawiam gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: parawan nawannowy IP: *.jmdi.pl 19.05.05, 10:42 W Obi mają niedrogie (od 370 zł) i całkiem zgrabne. Do wyboru chyba tylko 3 modele jakiejś włoskiej firmy, ale za to porządnie wykonane z grubego szkła, nieźle się prezentują w łazience (kilka takich już zamontowałem i klienci byli zadowoleni). Takiej jakości w tej cenie jeszcze nie spotkałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: parawan nawannowy 19.05.05, 10:53 nie kupuj marketowskiej tandety. Prowadzę sklep z tymi rzeczami ale niestety parawanu live nie posiadam. Jeśli jednak chcesz rady to nie drogi i dory wyrób ma ravak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: parawan nawannowy IP: *.u.mcnet.pl 19.05.05, 13:57 kilka parawanow widzialam na wystawie w sklepie na wolskiej rog bema. napewno maja tam ladny parawan ravaka i huppe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: parawan nawannowy 28.05.05, 13:57 wielkie dzieki przejade sie pooglądać. Markety raczej odpadają... Odpowiedz Link Zgłoś
baga Re: parawan nawannowy 31.05.05, 16:38 Uważaj na jakość. Mój wyglądał dobrze, a po roku się rozleciał :( Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: parawan nawannowy 03.06.05, 11:01 a gdzie kupiłes ten parawan ze tak szybko sie zniszczył? Odpowiedz Link Zgłoś