Dodaj do ulubionych

Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebherr

IP: *.man.poznan.pl 25.05.05, 15:24
Mam pytanie do zayzayer. Lodówki Liebherr mają automatykę otwierania drzwi,
mówiąc wprost uchwyty do otwierania drzwi lodówki ruszają się i łatwiej
otwiera się drzwi:) Chciałabym zapytać jak jest z awaryjnością tych uchwytów?
Czy jeśli uszkodzą się uchwyty muszę wymienić całe drzwi od lodówki (jak to
ma miejsce przy wymianie uszczelki) czy mogę wymienić same uchwyty?
Obserwuj wątek
    • zayzayer Re: Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebher 25.05.05, 18:45
      Z uchwytami nie ma problemu.
      • Gość: mm Re: Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:47
        a z czym jest problem ?:)
    • tynkiozdobne.pl Re: Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebher 26.05.05, 12:23
      Z modelem KIS3242. :). Pozdrawiam, Piotr.
      • Gość: Angelika75 Re: Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:30
        zayzayer- co sądzisz o opinii powyżej?
    • zayzayer Re: Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebher 26.05.05, 16:07
      Nic. To jest normalne. Nie znam firmy, której awaryjność wynosi 0, nawet w
      ciągu pierwszego miesiąca eksploatacji. To się może zdarzyć w każdej lodówce.
      Najczęściej są to serie. We wszystkich firmach jakość ma naturę falową, czyli
      jak jest dobrze, to szukają oszczędności i po jakimś czasie są wpadki. Te z
      kolei mobilizują do poprawy jakości. I tak w kółko. Bosch i Siemens teraz temu
      jest taki dobry w lodówkach, bo włąśnie jest na górce tego wykresu. Ładnych
      kilka lat temu taką miał wpadkę, że nie uwierzyłabyś. Z dołka wychodzi też
      Electrolux. Co do jakości Liebherra, to już pisałem, że "chyba" jest lepszy od
      Boscha. Inna sprawa z tym Liebherrem, że klientka dąży do jego wymiany na nowy.
      Ta lod. jest do naprawy.
      A sobie i tak kupiłbym Boscha :)
      • Gość: Angelika75 Re: Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 16:24
        W innym wątku pytałam Ciebie - zayzayer - o to czy wybrać Bosch czy Liebherr?
        Odpowiedziałeś mi "Wydaje mi się, że Liebherr będzie lepszy". Teraz piszesz, że
        wybrałbyś Bosch. Zmieniłeś zdanie?
        • Gość: Angelika75 Re: Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:42
          Ponawiam powyższe pytanie
          • Gość: Angelika75 Ponawiam pytanie do zayzayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:42
            Ponawiam powyższe pytanie
            • zayzayer Re: Ponawiam pytanie do zayzayer 04.06.05, 16:07
              Gość portalu: Angelika75 napisał(a):

> Ponawiam powyższe pytanie

Odmawiam zeznań.
              • Gość: cale Re: Ponawiam pytanie do zayzayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:47
                zayzayer tobie teraz nie odpowie, bo zmienił właśnie rękę która go karmi.
                Kiedyś ten tzw. "niezależny fachowiec" finansowany był przez firme Aged-
                przedstawiciela Liebherr w Polsce, a teraz jest finansowany przez Boscha. Nie
                gryzie się ręki która karmi - czyż nie zayzayer???
      • jaki71 Re: Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebher 05.06.05, 20:34
        Wedlug wszelkich oznak na niebie i ziemi sprzet elektromechaniczny boscha jest w
        stanie wielkiego dolka i to poczynajac od szeroko rozumianego sprzetu
        mechanicznego poprzez elektromechaniczny a skonczywszy na elektronicznym. Jedno
        wielkie dno. I przez najblizsze lata jak tego nie zmienia to nastana ciezkie
        czasy dla nich.
        • Gość: Krzysiekpn Re: Pytanie do zayzayer dotyczące lodówki Liebher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:43
          Czy mógłbys bardziej konkretnie opowiedzieć o co chodzi ze sprzętem Boscha?
          Chciałbym kupić lodówkę Bosch i sam nie wiem co o tym myśleć. Dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka