Dodaj do ulubionych

trójkątna wanna

IP: *.umk / *.um.krakow.pl 26.08.05, 15:51
pasuje mi w łazience trójkątna wanna ale nie wiem jak to się sprawdza w
prkatyce, nie mam nikogo znajomego z czymś takim, proszę o opinie, bardzo!!!!
Obserwuj wątek
    • lw73 Re: trójkątna wanna 26.08.05, 16:03
      Witam
      Jak najbardziej sie sprawdza tylko "pije" wiecej wody
      A jaki wymiar Cie interesuje i czy masz juz upatrzoną firmę?
      Pozdrawiam
    • Gość: wanna Re: trójkątna wanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 11:34
      Witam, ja mam taką wannę od 1996 roku. To prawda, pije więcej wody, i żeby ją
      wyczyścić całą muszę na początku do niej wejść. Oprócz tego jest bardzo wygodna,
      na półeczce można sobie usiąść i ogolić wygodnie nogi na przykład. Bardzo ją
      lubię, moja ma dosyć szerokie obramowanie boczne i dzięki temu o wile wygodniej
      mozna sobie przygotować kąpiel ze świeczkami niż w wannie tradycyjnej, ale to
      też zależy od jej typu. To prawda, pobiera dużo więcej wody, przez co długo się
      napełnia. Do minusów chyba nalezy to, że jeżeli miaabyć ochotę na taki
      prarawanik przy wannie to będzie go trudniej zamontować. Aha, ja mam czarną
      wannę a nie białą. Częściej się brudzi, i żeby wyszorować ja na połysk muszę sie
      trochę namęczyć. Ale to chyba zawsze tak jest z czarnymi wannami. Pozdrawiam :)
      • Gość: owca Re: trójkątna wanna IP: *.aster.pl 27.08.05, 13:45
        Ja tylko dodam że wanny trójkątne są zazwyczaj krótsze od zwykłych
        prostokątnych tak więc jak ktoś jest wysoki łatwiej znajdzie wanne prostokątną
        o długości środka po dnie wanny 140 cm ( cała wanna ok 190 cm) niż trójkątną o
        takich wymiarach.
        Tak więc wanny prostokątne lepiej sprawdzają się w łazienkach których ściany
        boczne mają mniej niż 170 cm.
    • Gość: aana Re: trójkątna wanna IP: *.um.krakow.pl 31.08.05, 09:58
      dziękję Wam bardzo!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka