Gość: llii IP: *.iim.pl / *.iim.pl 06.09.05, 11:05 Chce umiescic zmywarke w szafce ze zlewem jednokomorowym z ociekaczem. SZerokosc szafki 80 cm.Czy jest szansa pomiescic wszystko ? Czy takie umiejscowienie zmywarki zda egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryba Re: zmywarka pod zlewem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:12 przyznaję i gratuluję bardzo oryginalny pomysł. Chyba nigdy bym na takie coś nie wpadła. Musisz rozpatrzyć to nie tylko ze strony technicznej, ale także estetycznej i funkcjonalnej. Np. czy dobrze będzie się wyjmowało naczynia podczas gdy druga osoba będzie płukała owoce itd. Różne są sytuacje, i ja zawsze zakładam te najgorsze, ale i te najlepsze jak najgorsze zdadzą egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecko Re: zmywarka pod zlewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:50 Moim skromnym zdaniem niemożliwe jest zmieszczenie w 80 cm szafce zlewu i zmywarki (sama zmywarka ma przynajmniej 45 cm - zostaje 35 cm - trochę to przymało). Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
aspidistra Re: zmywarka pod zlewem 06.09.05, 19:25 hmmmm....nie wydaje mi się to możliwe....jedyna szansa, to umieszczenie samego ociekacza nad zmywarką......zlew ma swoją głębokość...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owiec Re: zmywarka pod zlewem IP: *.aster.pl 06.09.05, 20:27 Nie widziałem takiego wąskiego zlewu. Więc to rozwiązanie wydaje mi się technicznie nie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIii Re: zmywarka pod zlewem IP: *.iim.pl / *.iim.pl 06.09.05, 23:26 A szkoda ,bo to chyba jedyne wolne miejsce w mojej mini kuchni. Musze chyba znalezc inne rozwiazanie. Dzieki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achi Re: zmywarka pod zlewem IP: *.chello.pl 14.09.05, 22:10 Mam taką malą zmywarkę Elektrolux w szafce pod zlewem (jest niższa niż normalnie ale sporo sie w niej miesci, w malutkiej kuchni. System nieźle sie sprawdza. Dodam, że sprzęt nie nadaje się do zabudowy, ale zawsze można cos wykombinować. Troche mnie rozśmieszyl przyklad z równoczesnym myciem owoców i wkładaniem naczyń do zmywarki (zdaniem twórcy tej myśli: jak dlugo trwa taka czynność? Pół dnia???). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIii Re: zmywarka pod zlewem IP: *.iim.pl / *.iim.pl 14.09.05, 23:17 Czy jest to zmywarka tzw kompaktowa? Czy jej pojemnosc jest wystarczająca dla 2,3 os? I jaka jest jakość mycia,czy porownywalna z jakoscia większych zmywarek Odpowiedz Link Zgłoś