Dodaj do ulubionych

suszarka i pralka ELEKTROLUX???

20.12.05, 17:26
mam zamiar kupic suszarke i pralke eletroluxa, model EDC 5330(suszarka) i EWF
1255 (pralka), czy to dobry pomysł, czy ktos juz uzytkuje te modele lub
podobne, prosze o rade. A moze lepiej cos z BOSCHA???, z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: suszarka i pralka ELEKTROLUX??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:04
      ja polecam raczej boscha.. ma lepsze opinie w sieci i sama mam lodówke i pralke
      boscha od lat i nigdy nie miałam problemów... niebawem zamierzam kupić zmywarkę
      , oczywiście też boscha... znalazłam też niezły serwis (ktoś go już na tym forum
      poleał) w którym są b. niskie ceny sprzętu agd... te twoje elektroluxy też tam
      znalazłam... www.ceneo.pl/Sprzet_AGD
    • Gość: karola Re: suszarka i pralka ELEKTROLUX??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:00
      ja mam suszarke elektoluxa (5310) i jestem baaardzo zadowolona! mam tez zmywarke
      tej firmy. polecam.
      • akcespapiery Re: suszarka i pralka ELEKTROLUX??? 20.12.05, 21:27
        dzieki za odpowiedz, mam piekarnik i plyte elektroluxa i sa o.k., zastanawialem
        sie nad pralka i suszarka tej firmy, sprawdze jeszcze boscha, czy ktos jeszcze
        mi pomoze? ;)
        • Gość: karola Re: suszarka i pralka ELEKTROLUX??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:37
          ech, zapomnialam, ze plyte i piekarnik tez mam elektroluxa! :) no i to mi
          wystarcza by kupowac sprzet tej firmy. ale fakt, ze bosch ma opinie najlepszego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka