Gość: Peter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:45 Ile płacicie za wodę ?, bo ja mimo energooszczędnych urządzeń (pralka,zmywarka) , wydaje mi się że dużo (ok.100-150zł\miesiąc, przy 5-os. rodzinie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peter Re: Ile płacicie za wodę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:01 Macie ją za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda Re: Ile płacicie za wodę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:42 Nie mam za darmo tylko stasznie dużo płacę bo 6 osób 230 zł ostatnio, ale mam nadzieje, że teraz mniej zapłace bo ojciec nie ma co podlewać w ogródku bo śnieg jak podlewać, a tak to wode leje, a ja płacę koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Właściwe pytanie ile m/3 wody zużywacie. 01.01.06, 13:21 Wydaje się że płacenie za wodę jest wynikiem (w przybliżeniu) ilości metrów zużytej wodody na jednego domownika. W naszym wypadku to ok 5 m/3 na osobę w ciągu miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkowski Re: Właściwe pytanie ile m/3 wody zużywacie. 04.01.06, 00:04 No wlasnie ile zuzywacie miesiecznie wody na osobe? Mieszkam w bloku, sa u mnie 3 osoby i miesiecznie zuzywamy 18-19 "kubikow" i wszyscy sie dziwia ze tak duzo. Natomiast przed remontem zuzywalismy nawet do 24 kubikow. Po remoncie jest mniejsza wanna i nie kapie woda ze spluczki przez caly dzien jak to bylo do tej pory :-))) Aha zaznaczam ze u nas wszyscy sie kapia codziennie a nie raz na tydzien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: Ile płacicie za wodę? IP: *.icpnet.pl 04.01.06, 15:33 podlewać powinien wodą z beczki ktora zbiera desczówke. Odpowiedz Link Zgłoś