Gość: Gość IP: *.smstv.pl 06.01.06, 09:38 Czy ktoś stosuje tabletki Ludwik do zmywarki. Chciałabym obniżyć koszt mycia naczyń ale nie znam nikogo kto stosuje te tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka_jr Re: Ludwik do zmywarek 06.01.06, 10:20 Ja stosuję naprzemiennie z innymi Nic się nie dzieje tak samo myją, ja zawsze mam wlany nabłyszczacz dodatkowo Odpowiedz Link Zgłoś
benkaluki Re: Ludwik do zmywarek 06.01.06, 13:20 Zmywarke mam od 2 miesięcy,z ciekawości kupujemy różne srodki.Teraz używam tabletek Ludwika 2w1+sol i nabłyszczacz,mam też calgonit,3w1,4w1 efekt jest taki sam :)Nastepny bedzie proszek-Robot lub Ludwik pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellizabeta Re: Ludwik do zmywarek 06.01.06, 14:14 Od kilku lat jedynym płynem do zmywania jaki używam jest Ludwik właśnie. Od jakiegoś czasu jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami zmywarki i również używamy Ludwika 3:1. Wypróbowałam też Calgonit ale sorry ja nie zauważyłam żeby były jakieś znaczące róznice więc używam Ludwika bo nie lubię przepłacać. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: Ludwik do zmywarek IP: *.e-wro.net.pl 18.01.06, 09:20 Ja uważam, że dobre są również tabletki z biedronki i lidla - i są bardzo tanie ok. 8 zł za 30 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek i Lolek Re: Ludwik do zmywarek IP: 212.160.172.* 18.01.06, 09:57 Najtaniej to wychodzi wszystko osobno, bez sensu jest lać nabłyszczacz, sypac sól i dodatkowo jeszcze tabletki to żadna oszczędność tylko strata pieniędzy, a nie wsypanie soli wcale zmywarce nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: Ludwik do zmywarek IP: *.e-wro.net.pl 18.01.06, 10:39 I wszystkie te srodki są tanie i dobre w lidlu, tańsze od ludwików, calgonów i polskich robotow.Naczynia domyte i lśniace. Odpowiedz Link Zgłoś