Dodaj do ulubionych

Sprzęt AGD jednej firmy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:53
Chcę do domu kupić wszystko (lodówka, pralka, kuchenka z płytą el.) jednego
producenta. Jaką firmę wybrać?
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.06, 09:49
      żadnej, nie ma firmy która robi cały sprzet super
      • Gość: rt Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:20
        Zdaje sobie z tego sprawe. Chodzi mi bardziej o cos takiego, czy brac wszystko
        np. Whirpolla, czy Electroluxa, czy... ??
        • Gość: f. Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.riz.pl 11.04.06, 13:23
          jeśli juz koniecznie wszystko jednej formy, to chyba Siemenso/Bocha lub
          Electroluxa
          • Gość: rt Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:27
            No dobra, a jeśli nie, to co polecacie? Nie mówię tu o najniższej półce, ale też
            nie o najwyższej. Tak żeby było i ładnie i wygodnie i dobre jakościowo.
            • Gość: maxi Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.06, 13:31
              ja mam tak, piekarnik, lodówka - electrolux, mikrofala - whirlpool, pralka, -
              lg, zmywarka - ardo (ale nie polecam), plyta gazowa - amica (pierwotnie mial
              byc aroston).
    • Gość: Riva Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.06, 15:41
      Również nie uważam, by warto było brac cały sprzęt AGD z jednej firmy. Ja mam
      tak: pralka Siemens, lodówka Whirlpool, zmywarka Electrolux, piekarnik i płyta
      ceramiczna Gorenje. Ze wszystkich jestem zadowolona, a używam sprzętu już
      ładnych parę lat i jak dotąd - odpukać - żadnej usterki.
      Wśród znajomych preferujących opcję kupowania całego sprzętu od jednej firmy
      dominuje Whirlpool bądź Electrolux.
      • Gość: rt Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:26
        Rozumiem, że Amica odpada?
    • gioseppe Re: Sprzęt AGD jednej firmy 11.04.06, 19:28
      a ja mam właściwie wszystko electroluxa

też bardzo długo przeszukiwałam forum i grupy dyskusyjne, pytałam znajomych
      sprzedawców i wszyscy mówili że dobry i w miarę tani sprzęt jest electroluxa
      właśnie.

nie mam jeszcze pralki a zmywarki i mikrofali nie mam i mieć nie będę
      oto moje typy:
      lodówka ERB 3023X
      płyta EHS 6651P
      piekarnik EOB 6637X
      Okap EFT 635X

Natomiast na pralkę jeszcze się nie szarpnęłam ale poluję na Electroluxa EWS
      1221 Timelife. Wiele sprzedawców miało też dobre opinie o EWT 1326 ale ja wolę
      ładowaną od przodu.

powodzenia w podjęciu decyzji
      • Gość: happycow Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.magma-net.pl 11.04.06, 22:29
        amica pralka nie polecam
        • Gość: ljl Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:07
          AMICA jest dobra-ale tylko w piecach
          • Gość: EDMUND Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.04.06, 22:20
            Witam, jako sprzedawca AGD proponuję electroluxa, boscha, aristona bez zwzględu
            czy to jest pralnictwo, chłodnictwo czy kuchnia. Dla lubiących polski sprzęt
            Amica ALE TYLKO PIEKARNIKI PŁYTY I OKAPY (OKAPY WSZYSTKIE OPRÓCZ ZWYKŁYCH
            PODSZAWKOWYCH) Sam kupuje okap ze szkłem giętym OKC9513I - 1199 zł.
            Pozdrawiam
            Radek - Kraków
            • wodnik Re: Sprzęt AGD jednej firmy 17.04.06, 19:18
              No i wybrałem :) Wszystko prawie jednej firmy
              Zmywarka ELECTROLUX ESLESL 6251
              Piekarnik ELECTROLUX EOB 6637X
              Płyta ceramiczna ELECTROLUX EHS 6651P
              Chłodziarko - zamrażarka ELECTROLUX ERN 2925
              Okap ELECTROLUX EFC 650X
              Pralka Whirlpool AWG 876 D, tylko dla tego, że większa nie może być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka