Gość: rt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:53 Chcę do domu kupić wszystko (lodówka, pralka, kuchenka z płytą el.) jednego producenta. Jaką firmę wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.06, 09:49 żadnej, nie ma firmy która robi cały sprzet super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:20 Zdaje sobie z tego sprawe. Chodzi mi bardziej o cos takiego, czy brac wszystko np. Whirpolla, czy Electroluxa, czy... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.riz.pl 11.04.06, 13:23 jeśli juz koniecznie wszystko jednej formy, to chyba Siemenso/Bocha lub Electroluxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:27 No dobra, a jeśli nie, to co polecacie? Nie mówię tu o najniższej półce, ale też nie o najwyższej. Tak żeby było i ładnie i wygodnie i dobre jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.06, 13:31 ja mam tak, piekarnik, lodówka - electrolux, mikrofala - whirlpool, pralka, - lg, zmywarka - ardo (ale nie polecam), plyta gazowa - amica (pierwotnie mial byc aroston). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riva Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.06, 15:41 Również nie uważam, by warto było brac cały sprzęt AGD z jednej firmy. Ja mam tak: pralka Siemens, lodówka Whirlpool, zmywarka Electrolux, piekarnik i płyta ceramiczna Gorenje. Ze wszystkich jestem zadowolona, a używam sprzętu już ładnych parę lat i jak dotąd - odpukać - żadnej usterki. Wśród znajomych preferujących opcję kupowania całego sprzętu od jednej firmy dominuje Whirlpool bądź Electrolux. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:26 Rozumiem, że Amica odpada? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Sprzęt AGD jednej firmy 11.04.06, 19:28 a ja mam właściwie wszystko electroluxa też bardzo długo przeszukiwałam forum i grupy dyskusyjne, pytałam znajomych sprzedawców i wszyscy mówili że dobry i w miarę tani sprzęt jest electroluxa właśnie. nie mam jeszcze pralki a zmywarki i mikrofali nie mam i mieć nie będę oto moje typy: lodówka ERB 3023X płyta EHS 6651P piekarnik EOB 6637X Okap EFT 635X Natomiast na pralkę jeszcze się nie szarpnęłam ale poluję na Electroluxa EWS 1221 Timelife. Wiele sprzedawców miało też dobre opinie o EWT 1326 ale ja wolę ładowaną od przodu. powodzenia w podjęciu decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happycow Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.magma-net.pl 11.04.06, 22:29 amica pralka nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljl Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:07 AMICA jest dobra-ale tylko w piecach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUND Re: Sprzęt AGD jednej firmy IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.04.06, 22:20 Witam, jako sprzedawca AGD proponuję electroluxa, boscha, aristona bez zwzględu czy to jest pralnictwo, chłodnictwo czy kuchnia. Dla lubiących polski sprzęt Amica ALE TYLKO PIEKARNIKI PŁYTY I OKAPY (OKAPY WSZYSTKIE OPRÓCZ ZWYKŁYCH PODSZAWKOWYCH) Sam kupuje okap ze szkłem giętym OKC9513I - 1199 zł. Pozdrawiam Radek - Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik Re: Sprzęt AGD jednej firmy 17.04.06, 19:18 No i wybrałem :) Wszystko prawie jednej firmy Zmywarka ELECTROLUX ESLESL 6251 Piekarnik ELECTROLUX EOB 6637X Płyta ceramiczna ELECTROLUX EHS 6651P Chłodziarko - zamrażarka ELECTROLUX ERN 2925 Okap ELECTROLUX EFC 650X Pralka Whirlpool AWG 876 D, tylko dla tego, że większa nie może być. Odpowiedz Link Zgłoś