Gość: rt IP: *.aster.pl 20.04.06, 22:38 I tu jest problem i jedno i drugie jest ładne, ale które jest lepsze? Ciężko wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qr700 Re: ceramika koło, czy roca? 21.04.06, 05:08 Teoretycznie Roca powinna mieć lepsze produkty , ale to teoria .Jak każda grupa producentów też czasem wypuści cos co nie powinno ujrzeć światła dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
a.fryczke Re: ceramika koło, czy roca? 21.04.06, 10:12 do swojego mieszkania wybralam Kolo i Duravit, bo mezowi nie podobaly sie produkty Roci, ale jako projektant bardzo lubie Roce ;) ceramika jest solidna, ciezka i ma ladna biel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubi21 Re: ceramika koło, czy roca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:57 a ja wybralem cersanit, moim zdaniem jest bielsza niz kolo i rocca, wystarczy podjechac do pierwszego lepszego marketu i porownac jak stoja obok siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia111 Re: ceramika koło, czy roca? 10.05.06, 08:52 To prawda, że jest biały, ale z jakością mechanizmów kiepsko... :( Kupiłam kompakt, wytrzymał 2,5 roku... :( Więcej Cersanitu nie kupię, no way! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: ceramika koło, czy roca? IP: *.aster.pl 10.05.06, 20:07 Dziś byliśmy w specjalistycznym sklepie i Pan powiedział nam, że Roca ma jąkąś fabryke w kraju i ponoć produkują syf Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: ceramika koło, czy roca? 25.04.06, 14:07 ja mam Kolo i z tego co wiem to jakosciowo jest lepsze od R. i C. ze wzgledu na wykupienie Kola przez zachodni koncern (niestety nie pamietam jaki). czesc asortymentu kola jest produkowane poza polska (nie zeby polskie bylo zle;-)) ) seria quatro napewno obczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: ceramika koło, czy roca? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.06, 16:34 koło kupiło Koralle i Keramag. Quattro jest produkowane w chinach i najblizszy czas realizacji nei jest okreslony jesli chodzi o WC. od listopada ich nie ma. objrzyj jeszcze Villeroy & Boch bo naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś