Gość: rt IP: *.aster.pl 12.05.06, 21:09 Czy ktoś z użytkowników ma jużjąu siebie? Jak to wygląda na ścianie? Zastanawiamy się mocno nad zakupem, ale w sklepach póki co nie ma ich na wystawach :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: KOŁO seria Primo 12.05.06, 22:47 Koło jest ciągle niską półka, może warto wybrać Rocę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: KOŁO seria Primo IP: *.aster.pl 12.05.06, 22:58 Wczoraj byliśy w sklepie i pan powiedział, że od momentu, gdy roca zaczęła produkować u nas pojawiły się reklamacje i wady. Generalnie sprzedawcy stawiają roce i koło na tym samym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KOŁO seria Primo IP: *.aster.pl 12.05.06, 23:09 Koło ma również bardzo szeroki wybór mebli i artykółow,jest tańsze i w jakości nie ustępuje Roce. Nam również spodobała się ta nowa kolekcja Primo i też nigdzie jej jeszcze nie mogliśmy znaleść na ekspozycji. Niedawno byliśmy na Jagiellońskiej i tam nam Pan powiedział, że ma mieć te meble w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: KOŁO seria Primo IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:52 Pojedźcie do sklepu, gdzie jest Roca i Koło, porównajcie jakość na własne oczy. Ja porównałam i Koło odpada. Ma kiepskie mocowania desek, zawiasy byle jakie. Ale to już sami zdecydujcie po porównaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpazuza Re: KOŁO seria Primo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:35 Dla waszej wiadomości tylko : solo, panda, primo,nova i nova top, impuls są produkowane w kole natomiast marki typu aplauz, caprice,ego,keramag,koralle są sprzedawane przez koło a produkowane we francji włoszech czy niemczech a to juz jest górna półka wiem bo pracowałem w fimie sanitec koło i gdyby to był taki syf to by sie w takich ilościach nie sprzedawało a poza tym były plany przejęcia rocca przez koło.Nawet te najtańsze serie sa robione z tych samych materiałów co te z górnej pólki szczegół w tym , że różnią sie pokryciem ceramicznym ja sam mam serie primo(wanna)-super i ego(umywalka i kibelek)-poezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trypel Re: KOŁO seria Primo IP: *.grohe.com.pl 01.06.06, 11:18 Gość portalu: malpazuza napisał(a): > Dla waszej wiadomości tylko : > solo, panda, primo,nova i nova top, impuls są produkowane w kole natomiast mark > i > typu aplauz, caprice,ego,keramag,koralle są sprzedawane przez koło a produkowan > e > we francji włoszech czy niemczech a to juz jest górna półka > wiem bo pracowałem w fimie sanitec koło Pracowałeś w w Sanitecu i nie wiesz że aplauz i ego to nazwy serii Koła a Keramag i Koralle to osobne firmy należące do grupy Sanitec? Chyba krótko pracowałeś... Keramag to zdecydowanie ceramika z wyższej pólki prodókowana w większości poza Polską ale cenowo odległa od produktów Koła - umywalka może kosztowac w okolicach 3,5-4 tys pln (seria F1). Osobiście wolę Rocę od Koła ale poziom jakości jest dokładnie taki sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpazuza Re: KOŁO seria Primo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:39 MOże krótko pracowałem ,ale dowiedziałem się przez ten czas , ze aplauz jest produkowany we francji wiem bo sam ściągałem tą ta serie dla brata.A jeżeli idzie o cereamike koralle i keramag to rzeczywiście cena jest jak piszesz i mozna to przyrównać do zakupu samochodu albo kupujesz malucha albo mercedesa funkcja jest ta sama płacisz za markę Odpowiedz Link Zgłoś