Gość: gonzoxx1 IP: *.acn.waw.pl 05.11.06, 14:47 witam, ma ktos doświadczenie z płytkami podłogowymi o chropowatej powierzchni? Jak to się czyści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gm35 Re: gres 10.11.06, 11:08 ja mam gres niepolerowany - porażka !!!!!!!!! w kolorze butelkowej zieleni i wygląda na wiecznie brudny !! szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intraday Re: gres IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.06, 13:59 Wlasnie miałam zamiar połaczyc poler z niepolerowanym w salonie i kuchni ale tez sie zastanawiam własnie nad tym co napisalas. Boje sie, ze niepolerowany będze zle wyglądał. gm35-mozesz napisac jesli pamiętasz jaki masz ten gres, dokładną nazwe? Chcę sprawdzic w sieci opis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm35 Re: gres IP: 80.50.250.* 15.11.06, 11:29 nazwy niestety nie pamiętam , moze on zle nie wyglada ale utrzymanie czystosci i kompletna porazka - trzeba go nabłyszcz.. sidoluxem zeby nie wyglądał jak brudny osobiscie przy urządzaniu mojego nowego mieszkania nawet nie spojrze w strone gresy niepolerowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intraday Re: gres IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.06, 13:02 Dziękuję. Utwierdziłaś mnie w przekonaniu żeby nie kupować niepolerów. Postawie na gres szkliwiony lub poler. Mam jeszcze trochę czasu zanim przyjdzie kafelkarz. Odpowiedz Link Zgłoś