Gość: Piotrek IP: *.tvkdiana.pl 08.09.08, 23:33 Dalej będzie mógł legalnie szprycować po pretekstem leczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fihu Czy Armstrong nie ma dość? IP: 212.87.241.* 09.09.08, 00:35 "Poltki które pojawiały się w" literówka - jakie poltki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hombre.UK.NL. Nolmalne poltki no ej zostaw to ty jeden ty !!! IP: *.c199.msk.pl 09.09.08, 02:31 dzien dobry ... nolmalne poltki co sie nosi jak siedzi na puszbajku ... a armii jest sooperowy ... zasoowac ... lubii ... i ma zooltom koszule ... widzialoo sie ... i ma szmalec i patyki ... ja tez lubiem na rowerze ... mam taki pomaranoczowy ... pienkny ... i jadem bububu szybkoo ... bardzoo szybko ... mam tez taki meter do mierzenia jak szybkoo ... taki pan mi zalozyl i dziaala ... a raz to uppaadlem na rowerze i boom ... byla buba ... bolaloo ... ideem spac ... dobranoc ... Odpowiedz Link Zgłoś
gavno Gazeciana bieda z nedza. 09.09.08, 05:54 Gowniano sie ciebie czyta pismaku. "Kalifornii" pisze sie tak dupku literacki. Raz to literowka - twoje dwie Kalifornie tak pisane to porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Czy Armstrong nie ma dość? IP: *.159.31.78.cable.morena.jarsat.pl 09.09.08, 07:41 biedny ten armstrong wynależli jakiś nowy koks i znowu bedą na nim testowac a juz myślał że bedzie spokój ciekawe kiedy sie zamieni w świnke albo coś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczkolarstwa Czy Armstrong nie ma dość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 07:57 A co to jest ta "Georgia". Gdzie leży ta tajemnicza kraina? Czy ma ona polski odpowiednik? Pozdrowienia dla miszczów dziennikarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczmiszcza Re: Czy Armstrong nie ma dość? IP: 145.64.134.* 09.09.08, 10:50 a ty bys to cwaniaku jak przetlumaczyl? moze literowek w artykule jest sporo, ale tu jest akurat poprawnie... Odpowiedz Link Zgłoś