izjaa 08.11.06, 12:03 Witam, spodobał mi się zlewozmywak firmy Pyramis, dwukomorowy, z deską. Chciałabym taki kupić. Warto zainwestować? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Zlewozmywak Pyramis IP: *.netlandia.pl 08.11.06, 18:24 Witam. Ja kupiłem narożny z pyragranitu model Eros w sklepie internetowym. Z racji że był elegancko zapakowany obejrzałem go tylko od wierzchu i to był błąd.Czekałem na niego dość długo w sklepie internetowym mówili że mają kłopot w fabryce z produkcją w tym kolorze ( niebieski kobalt)i dlatego to tyle trwa. Po zamontowaniu i nalaniu wody do głównej komory uwierzcie że zaczął przeciekać ze sciany bocznej tej komory. Nie mogłem w to uwierzyć ! Ale fakty mówią same za siebie. Spód jest dziwnie chropwaty. Zgłosiłem reklamację do producenta nie do sprzedawcy. Reakcja była natychmiatowa. Przyjechał Pan z Pyramisu popatrzył nalał wody i bez mrugnięcia oka w protokule zapisał ZLEW DO WYMIANY. Wnioski: Miałem pecha i trafiłem bubla bo ogólnie ludzie mają dobre zdanie o zlewach tej firmy. W dzisiejszych czasach wypuszczenie na rynek takiego bubla to kompromitacja. Trzeba bardzo dokładnie oglądać zlew przy zkupie powinien być gładki ze wszystkich stron i uważac czy nie ma pęknięć. Jeżeli się zdecydujesz to pamiętaj że możesz zamówić ten zlew z już wywierconym otworem ( robią to w fabryce.)W moim modelu od spodu są nacięcia w miejscach w których można wybrac otwór. Jeżeli zamówisz bez otworu ( a przyjdzie Ci ktoś go montować pamiętaj otwór w nim się wierci a nie wybija). I najważniejsze: Chciałem zaoszczędzić parę zeta i to sie zemściło. Teraz kupiłbym Blanko,Franke lub Teka Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
izjaa Re: Zlewozmywak Pyramis 08.11.06, 19:27 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jeszcze się zastanowię, bo Twoja opowieść dała mi do myślenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś