she.ona 27.01.07, 21:25 czym się to cudo czyści? czy warto wydać za umywalkę/wc-cik z tą powłoką ok. 100 zł więcej niż bez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: Powłoka Reflex - KOŁO IP: *.acn.waw.pl 27.01.07, 21:41 tez mam i tez jestem ciekaw pamietam ze przy zakupie w sklepie cos mi na ten temat mowili ale... juz nie pamietam co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilek Re: Powłoka Reflex - KOŁO 28.01.07, 19:28 Od około 1,5 roku posiadam umywalkę i wc z serii ego koła właśnie z powłoką reflex. Osobiście widzę sporą różnicę. Wcześniej miałam zwykłą umywalkę i przy dwóch wszędobylskich kotach codziennie musiałam ją przeczyszczać, a "generalne" sprzątanie najdalej co trzeci dzień. Teraz w zasadzie za sprzątanie zabieram się raz w tygodniu i wystarczy :)Może działa tutaj moja podświadomość, efekt placebo :) dlatego dla pewności zapytałam się mojego mężczyzny i on potwierdził moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Powłoka Reflex - KOŁO 29.01.07, 10:20 podobno powloka z czasem zciera sie i wyglada to zle, dlatego ja wybralem wariant bez tej powloki choc rowniez mocno sie zastanawialem za ta opcja Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: Powłoka Reflex - KOŁO 30.01.07, 00:31 Ja mam umywalkę bez tej powłoki bo sprzedawca mi odradził właśnie ze względu na jej nierównomierne ścieranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Powłoka Reflex - KOŁO IP: *.axelspringer.pl 31.01.07, 12:39 Ja mam powloke REFLEX na kabinie - na szklanej powierzchni sprawdzila sie bardzo dobrze. Ale jak byloby na umywalce - nie wiem... w kazdym razie nie zdecydowalismy sie ze zwgledu na podobno szybkie scieranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Powłoka Reflex - KOŁO IP: *.benefia.pl 02.02.07, 12:09 Ja też zastanawiałam się nad kupnem misy z tą powłoką. Dowiedziałam się jednach (od fachowców), że jenak się ściera. Odpowiedz Link Zgłoś