Dodaj do ulubionych

Koło, Roca...?

IP: 212.160.172.* 16.02.07, 09:21
Witam,
będę kupowała całą ceramikę. Podpowiedzcie jakiej firmy warto - Roca, Koło,
Cersanit, a może coś innego? Zależy mi aby nie było super drogie, ale dobrej
jakości. Zestaw podtynkowy z pewnością będzie Geberita - czy należy brać pod
uwagę jakieś parametry? I co myślicie o armaturze Armatury Kraków?
Obserwuj wątek
    • pantalon Re: Koło, Roca...? 16.02.07, 11:01
      Roca ma podobno inna biel niz wszystkie inne firmy. Wszeduzie jest biel
      alpejska a u roca cos innego. A moze to roca nazywa biel alpejska. W kazdym
      razie pamietaj o tym

PanTalon
      • lw73 Re: Koło, Roca...? 16.02.07, 13:17
        Witam
        Nazwa bieli jest nazwą względną więc nie kieruj się lecz zobacz na własne oczy
        jaka jest różnica w kolorach. Najbardziej odbiegającą od całej reszty jest
        odcień bieli firmy Cersanit.
        Jeśli chodzi o baterie to dobrą jakość prezentuje Roca (jeśli chcesz mieć dobrze
        i w miarę tanio) Wyższą półkę reprezentuje firma Grohe i Hansgrohe choć i w tych
        firmach są też w miare tanie kolekcje. Tak więc czeka Cie dużo pracy przy samym
        wyborze sanitariatów
        Pozdrawiam
        Marek
        • Gość: Ingrid Re: Koło, Roca...? IP: 212.160.172.* 16.02.07, 13:30
          zgadza się czeka mnie mnóstwo pracy przy samych sanitariatach, a do tego AGD,
          meble, kolory, kafelki, tynki, farby......... Uff, zawrót głowy i im więcej
          wiem tym mniej wiem :(( Ale i tak jest super i się cieszę, że mam co urządzać -
          w Łodzi skąd jestem mieszkania ludzie sobie "wyrywają"......
    • Gość: mjkmjk Re: Koło, Roca...? IP: *.ists.pl 17.02.07, 16:23
      Jeżeli nie zależy Ci na jakiejś ultrabieli ceramiki czy przedziwnych powłokach
      typu Reflex etc. to możesz kupić umywalki i kibelki za 30% ceny Roca. Jest
      wiele modeli do złudzenia przypominających te z Roca. Ja np. dużą umywalkę
      kupiłem zamiast za ok. 800 zł (Roca), za 300 zł.
      Jeżeli masz ograniczony budżet, to ja na Twoim miejscu przesunąłbym kasę w
      kierunku baterii. Osobiście polecam Hansgrohe. Niestety są drogie, ale moim
      zdaniem bardzo dobrze się sprawują. KFA to niestety chinszczyzna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka