Gość: city IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 05.04.07, 14:46 Jakie sa wasze doswiadczenia? Ktory polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy Re: Stelarz WC Grohe czy Geberit? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:48 ja mam grohe i jest wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Stelarz WC Grohe czy Geberit? 05.04.07, 18:35 Kwestia designu przycisku, technicznie oba sa bez zarzutu. Mi sie bardziej podobają przyciski Grohe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodzianka Re: Stelarz WC Grohe czy Geberit? IP: *.hutakatowice.com.pl 06.04.07, 09:54 Ale Grohe mają mniejsze przyciski, czyli otwór rewizyjny jest mniejszy. W razie awarii bądź zwykłego zakamienienia to ma chyba znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Stelarz WC Grohe czy Geberit? 06.04.07, 22:36 Nie ma żadnego. Prze każdy otwór rewizyjny można wszystkie wnetrzości stelaża wyjąć i włożyć z powrotem. Akurat ten proces łatwiej robi sie własnie w Grohe niż w Gebericie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimir Re: Stelarz WC Grohe czy Geberit? IP: *.subscribers.sferia.net 13.04.07, 08:15 tylko grohe Odpowiedz Link Zgłoś