moni_flis 29.05.07, 09:59 Czy ktoś posiada? Nurtuje mnie jedno: czy takie kafle są cięzkie w utrzymaniu czystości? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moni_flis Re: Kafle Tubądzin Homme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:26 Chodzi dokładnie o te test.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=173&powrot=kolekcje&typ=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Kafle Tubądzin Homme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 11:08 wlasnie zainstalowalismy ta kolekcje w lazience. tez sie troche boje jak to sie bedzie czyscic ale jakos damy rade. Troche sie walnalem w obliczeniach i musze jakos rozwiazac problem lustra zeby nie zakrywalo dekorow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Kafle Tubądzin Homme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 20:26 ja mam te kafelki od miesiąca , są boskie i z utrzymaniem czystości jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kafle Tubądzin Homme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 11:24 Mam te kafle w kuchni.Dla mnie rewelacja.Nie mam zadnych problemow z nimi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Kafle Tubądzin Homme IP: *.echostar.pl 26.06.07, 09:47 mam takie w łazience, są super . o JAKIE PROBLEMY Z CZYSZCZENIEM CHODZI BO NIE DOKOńCA ROZUMIEM? Same się nie sprzątają, ale problemów nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: Kafle Tubądzin Homme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 16:16 czy te szare są ciemne czy raczej jasnoszare? jakie macie fugi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Kafle Tubądzin Homme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:54 w ogole nie sa ciezkie, sprzataja sie wlasciwie same. Majster tylko odradzil kladzenie ich poziomo. Fuge mam w kolorze jasminu i to nie jest dobry pomysl. Powinna byc biala. Odpowiedz Link Zgłoś