Dodaj do ulubionych

niecodzienne baterie lazienkowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:15
serwus serdecznie wszystkim! zwracam sie w pewnej sprawie. wlasnie wykanczam
swoje mieszkanie, ogolnie jest nowoczesnie, momentami nawet futurystycznie.
poszukujemy jakichs ciekawych rozwiazan z bateriami lazienkowymi i kuchennymi,
potrzeba nam czegos nietypowego, zaskakujacego, nowoczesnego. znacie jakichs
producentow, ktorzy maja w swoim asortymencie takie produkty?
Obserwuj wątek
    • Gość: benq Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: *.centertel.pl 02.04.08, 23:11
      Co Ci mogę poradzić? Na pewno nie kupuj nic z dalekiego wschodu, bo pochodzi pół
      roku i awaria. Przerabiałem to już. Ostatnio widziałem reklamę firmy Oras -
      zapadła mi w pamięci, bo wycieczkę do Paryża można wygrać w ich konkursie.
      Zawsze warto sprawdzić.
      • Gość: rogaty Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 10:48
        oras - cubista, wejdz na strone producenta. nie sciagane z chin tylko polski
        produkt. bardzo nowoczesny i sprawdzony. innych dobrych nie znam, ktore by
        odpowiadaly twoim wymaganiom
        • Gość: poszukiwacx Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 19:18
          rzeczywiscie bardoz nowatorskie ksztalty, zdecydowanie dla mlodych ludzi, nie
          zadne retro, ostatnio widzialem takie baterie retro w hipermarkecie budowlanym,
          nie ma nic gorszego, dla mnie nowoczesnosc jedt jedynym dobrym rozwiazaniem
          • Gość: Anka D Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: *.unused.derbynet.waw.pl 07.04.08, 07:45
            Widziałam te krany Cubista. Prezentują się bardzo okazale. Jak tylko będziemy
            robić remont w łazience to na pewno kupimy właśnie takie baterie.
            • Gość: pytek Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 18:41
              ciekawe po ile chodza te baterie. mozna je kupic w hipermarketach budowlanych??
            • Gość: fff000 Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: 85.17.116.* 14.04.08, 01:47
              Też widziałem na Bartyckiej w Wawie. Rozmawiałem z jakimś facetem-handlowcem.
              Powiedział, że to nowa seria i przy okazji Oras zorganizowało konkurs, a główną
              nagrodą jest wycieczka do Paryża. faktycznie jest. Teraz tylko ułożyć szybko
              puzzle...
        • Gość: szukej Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: *.unused.derbynet.waw.pl 14.04.08, 00:48
          Oras robi dobrą armaturę, ale to nie jest polska firma. Ona ma tylko w Polsce
          fabrykę. O ile się orientuję firma wywodzi się ze Skandynawii.
    • pudht Re: niecodzienne baterie lazienkowe 09.04.08, 07:25
      a co powiesz na bateria axor starck? pozbr. tm
      • Gość: ewa Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: 87.236.198.* 14.04.08, 05:35
        Zdecydowanie bardziej podoba mi się linia Cubista firmy Oras. Szyk i elegancja w
        każdym calu...
        • pudht Re: niecodzienne baterie lazienkowe 14.04.08, 07:04
          witam, tobie podoba sie firma oras wiec sobie kup, mi podobaja sie z
          axor i takie sobie kupilem.
          moim zdaniem baterie firmy oras to nic takiego nadzwyczajnego.
          podobne do hansy, grohe, itd.
          pozdr. tm
          • Gość: derek Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 19:52
            nic ciekawego? to cubizm :D czlowieku, jestes niereformowalny :D. niesamowite
            ksztalty, w kazdym razie na mnei robia wrazenie :)
            • pudht Re: niecodzienne baterie lazienkowe 06.05.08, 14:22
              nie podniecaj sie tak, bo jeszcze zawalu dostaniesz. tak to jest jak
              sie dotychczas nic pozadnego nie widzialo. pozdr. tm
        • pudht Re: niecodzienne baterie lazienkowe 14.04.08, 07:09
          to jest szyk i elegacja
          www.axor-design.com/english/collections/starck.html
    • trypel Re: niecodzienne baterie lazienkowe 14.04.08, 12:17
      www.ubergizmo.com/15/archives/2007/05/grohe_ondus_aquafountain.html
      • Gość: bogema Re: niecodzienne baterie lazienkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:05
        www.lazienkowy.pl/209-2-5.htm
        Uważam, że jest absolutnie genialna.
        • solvana Re: niecodzienne baterie lazienkowe 07.05.08, 11:44
          Niezłe, ale nowoczesny kształt bije na głowę cena...
          Ja przeszukałabym to forum
          inspiracje.leroymerlin.pl/lazienka,2,26.html
          i podpytała użytkowników o zdanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka