Gość: wioletta IP: *.lanet.net.pl 07.12.08, 22:53 Witam! Poszukuję namiarów na solidną i rozsądną cenowo firmę lub stolarza z Wrocławia lub okolic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmartaw Re: meble kuchenne Wrocław 14.12.08, 16:36 Dość porządnie przejrzeliśmy ofertę wrocławską, teraz jesteśmy wierni jednej firmie: meblux7. Bardzo dobra jakość i rozsądna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: meble kuchenne Wrocław IP: *.as.kn.pl 08.01.09, 18:07 jeśli jest Pani zainteresowana podaję dane na e-maila arti77@tlen.pl. Robi kuchnie, szafy wnękowe itp. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: meble kuchenne Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 15:19 A ja zamawiałam w firmie Expert kuchnie w Astrze,chodzilam tez po innych salonach,ale tam projekt okazał sie najlepszy pod względem mojej pracy w kuchni, a cena nie tak wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
jacek7611 Re: meble kuchenne Tychy 01.02.09, 11:47 Gość portalu: Jacek napisał: > Witam! > Poszukuję namiarów na solidną i rozsądną cenowo firmę lub stolarza > z Tychów lub okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: meble kuchenne Tychy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 07:15 Witam, I udało Ci się znaleźć? Bo właśnie ja teraz szukam... Wiem, że Deco Line podobno nieźle wykonuje, ale nie dość, że drożyzna to laska nie ma zbyt wielu pomysłów jak to ma wyglądać... Podobno jest jeszcze niezły salon na W. Odpowiedz Link Zgłoś