Dodaj do ulubionych

Durasan - zdecydowanie odradzam!

IP: *.promax.media.pl 31.07.09, 00:48
odradzam wszystkim niezdecydowanym zakupu produktow tej firmy, sama
zaopatrzylam sie w kabine prysznicowa, w ktorej po roku uzytkowania
zarwal sie brodzik, a drzwi ledwo sie przesuwaja. Postanowilam
zlozyc wiec reklamacje, ktora oczywiscie nie zostala uznana, firma
argumentowala to tym, iz uszkodzenia sa mechaniczne, a oni za nie
nie odpowiadaja. Nikt z firmy nie raczyl nawet przyjechac i ocenic
stan uszkodzenia. Trzymajcie sie od nich z daleka!
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Durasan - zdecydowanie odradzam! IP: *.hosts.lcs.net.pl 29.06.10, 15:41
      Ja tez stalem sie szczesliwym posiadaczem kabiny Marki Durasan, ale moja
      reklacja na brodzik zlozona w sieci "zrób to sam" zostala potraktowana szybko i
      bezbolesnie.

Przyjechal serwis i wymienił. Ot i po problemie.
      • user-onion Re: Durasan - zdecydowanie odradzam! 14.07.15, 05:59
        A ja stałem się kolejnym NIEszczęśliwym posiadaczem zarówno kabiny jak i wanny tej firmy. O zgrozo!!! Że dałem się zwieść niskiej cenie i ładnemu wyglądowi, tfuuu!!! NIGDY WIĘCEJ!!! Oczywiście przez roczny okres gwarancji prawie nic się nie działo. Ale potem - w kabinie zaatakowała mnie pikująca prosto na moją głowę deszczownica, która nie miała się już czego trzymać, bo "wspaniałej" jakości rurka trzymająca deszczownicę skorodowała w miejscu, gdzie miała w przybliżeniu 1mm (słownie jeden milimetr) grubości!!! Potem przez przypadek odkryłem, że po zewnętrznej stronie kabiny tworzą się kamieniste zacieki co świadczyło o szczelności złączek doprowadzających wodę. Złączki te wykonane z plastiku po prostu pękały na gwintach!!! Za cholerę nie do dokupienia. Z kabiny już zrezygnowałem, ale koszty poniesione niestety trzeba sobie policzyć. Ale lepszą jazdę miałem z wanną tej samej firmy - rozpadł się zawór od mieszacza wody i woda zalała mi całe mieszkanie (piętro + parter)!!! Ponieważ zwracam uwagę na wszelkiego typu części hydro, żeby nie mieć kłopotów i zlecam ich wymianę zawczasu to do tej wanny zamówiłem cały nowy mieszacz i w komplecie z zaworami. Wszystko to zostało WYMIENIONE! A mimo to jeden z tych elementów po prostu się rozpadł. Jeszcze czekałem na te części, bo z Chin musiały się przywlec. Straszny szajs, niby metalowe części rozpadają się przy próbie odkręcania. Plastiki pękają nawet nieruszane!!! No hydraulik miał ubaw jak dziecko w cyrku. NIGDY WIĘCEJ ŻADNEGO PRODUKTU TEJ FIRMY!!! PRZESTRZEGAM - w sklepach NAWET NIE PODCHODŹCIE do ich produktów, bo to grozi niespodziankami i to kosztownymi! Jak ktoś lubi przygody i filmy z Indianą Jonesem to w sumie też nie polecam, bo obejrzenie filmu tak nie bije po kieszeni. Po zgłoszeniu reklamacji zostałem potraktowany jak stolec w muszli klozetowej, który usłyszał jedynie szum spuszczanej wody. I tak po zakupie taniego g0wna wychodzi się z ręką w nocniku i wydaje się potem grubsze pieniądze! Proszę sobie wziąć do serca moje słowa, bo remont mnie kosztował dziesiątki tysięcy i nie życzę takich przygód najgorszemu wrogowi ani nawet pracownikowi tej firmy.
        • tombusia Re: Durasan - zdecydowanie odradzam! 15.07.15, 10:00
          dokładni... omijac firme szerokim łukiem!!!
          dursan - dupa!

---
          international school Warsaw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka