felinecaline 25.06.10, 14:31 Watek - kwintesencja chamstwa w najbardziej odrazajacej postaci. Prosze o likwidacje i konsekwencje dla autorow tych obrzydliwych postow. forum.gazeta.pl/forum/w,28,113389383,113389383,Konferencja_wo_Pierwszej_Damy_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: Pilne do smietnika 25.06.10, 14:55 U góry stoi jak byk! Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@agora.pl. Nie tu! Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Pilne do smietnika 25.06.10, 15:41 Zglosilam i owszem, cisza jak makiem sial ...jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Pilne do smietnika 25.06.10, 17:04 Co nie znaczy, że dyżurny nie zareagował. Nie odpisujemy na każde zgłoszenie, jedynie na te, które odpowiedzi wymagają. Zazwyczaj tylko interweniujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis [...] 26.06.10, 00:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pilne do smietnika 26.06.10, 08:08 Widzisz Siwa. Miedzy nami jest taka roznica, ze ty masz nozyczki ( ciekawy atrybut wladzy), a ja mam racje. I tak wszyscy wiedza, ze adminowanie na tym portalu to czysta parodia pracy, obraza rozumu i zniewaga zdrowego rozsadku. O przekraczaniu kompetencji lub ich braku oraz o zlosliwosci adminow, pisal nie bede. Mam tylko prosbe, nie wmawiaj ludziom dziecka w brzuch. Pisywanie na forum@agora.pl nic nie daje. Lamiesz regulamin mowiacy o tym, ze administracja ma 3 tyg czasu na udzielenie odpowiedzi o przyczynach usuniecia postu. Tez cie powinni wyciac Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Pilne do smietnika 26.06.10, 09:51 >Pisywanie na forum@agora.pl nic nie daje. To zalezy. Czasami daje,a czasami nie daje. Wygaszanie nielubianych nickow jest duzo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś