Dodaj do ulubionych

Pilne do smietnika

25.06.10, 14:31
Watek - kwintesencja chamstwa w najbardziej odrazajacej postaci. Prosze
o likwidacje i konsekwencje dla autorow tych obrzydliwych postow.
forum.gazeta.pl/forum/w,28,113389383,113389383,Konferencja_wo_Pierwszej_Damy_.html
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Pilne do smietnika 25.06.10, 14:55
      U góry stoi jak byk!
      Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@agora.pl. Nie tu!
      • felinecaline Re: Pilne do smietnika 25.06.10, 15:41
        Zglosilam i owszem, cisza jak makiem sial ...jak zwykle.
        • siwa Re: Pilne do smietnika 25.06.10, 17:04
          Co nie znaczy, że dyżurny nie zareagował.
          Nie odpisujemy na każde zgłoszenie, jedynie na te, które odpowiedzi wymagają.
          Zazwyczaj tylko interweniujemy.
          • teletoobis [...] 26.06.10, 00:40
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • teletoobis Re: Pilne do smietnika 26.06.10, 08:08
            Widzisz Siwa. Miedzy nami jest taka roznica, ze ty masz nozyczki ( ciekawy
            atrybut wladzy), a ja mam racje. I tak wszyscy wiedza, ze adminowanie na tym
            portalu to czysta parodia pracy, obraza rozumu i zniewaga zdrowego rozsadku.
            O przekraczaniu kompetencji lub ich braku oraz o zlosliwosci adminow, pisal nie
            bede.
            Mam tylko prosbe, nie wmawiaj ludziom dziecka w brzuch. Pisywanie na
            forum@agora.pl nic nie daje. Lamiesz regulamin mowiacy o tym, ze administracja
            ma 3 tyg czasu na udzielenie odpowiedzi o przyczynach usuniecia postu. Tez cie
            powinni wyciac
            • marudna.menda Re: Pilne do smietnika 26.06.10, 09:51
              >Pisywanie na forum@agora.pl nic nie daje.
              To zalezy. Czasami daje,a czasami nie daje. Wygaszanie nielubianych
              nickow jest duzo lepsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka