Gość: DJ M IP: *.rene.com.pl 26.07.03, 18:34 ...Od zawsze mnie matma wkurzała, a już najbardziej ci wrzeszczący, sadystyczni, oceniający bez krzyty sprawiedliwośąci belfrowie. Tak było w podstawówie, gimnie i tak na razie jest w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: +++Ignorant Masz już tradycyjny prawny precedens IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.03, 18:42 Gość portalu: DJ M napisał(a): > ...Od zawsze mnie matma wkurzała, a już najbardziej ci wrzeszczący, > sadystyczni, oceniający bez krzyty sprawiedliwośąci belfrowie. Tak było w > podstawówie, gimnie i tak na razie jest w liceum. Sława! Cesarz bizantyński Justynian XII ( jak ktoś wie lepiej, niech poprawi) wydał edykt zakazaujący matematyki, stwierdzając iż "matematyka jest zbrodnią"... Nie wiem, czy czegoś podobnego nie wymyslili jeszcze Arabowie..? Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.rm teraz tak samo idiotycznie stwierdza sie w przypad 26.07.03, 18:46 przypadku Aborcji ".........a jest zbrodnią"...i sztuki... Gość portalu: +++Ignorant napisał(a): > Cesarz bizantyński Justynian XII ( jak ktoś wie lepiej, niech poprawi) wydał > edykt zakazaujący matematyki, stwierdzając iż "matematyka jest zbrodnią"... > > Nie wiem, czy czegoś podobnego nie wymyslili jeszcze Arabowie..? > > Pozdrawiam! > > Ignorant > +++ Odpowiedz Link Zgłoś