Dodaj do ulubionych

Dotyczy forum "Kraj"

13.07.10, 11:10
Dlaczego został skasowany mój wątek o proteście intelektualistów przeciwko wypowiedziom Wajdy na temat Kaczyńskiego i jego wyborców? Zakładam wątek na forum publicznym, gdyż innym razem na maila nie dostałam odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • kropka Re: Dotyczy forum "Kraj" 13.07.10, 21:47
      a nie był to 976 wątek na ten temat?
      • anwad Re: Dotyczy forum "Kraj" 14.07.10, 00:01
        Nie. Ale wrócił. Natomiast nie wiem dlaczego z kolei zniknął wątek o opóźnianiu przyjazdu Kaczyńskiego do Smoleńska, bo Tusk musiał być pierwszy. Na tym forum nie ma żadnych zasad. Wątki chamskie, z insynuacjami zostają, rzeczowe znikają. Albo jest jakiś regulamin, albo go nie ma i szkoda marnowanego tu czasu.
        • giwi Re: Dotyczy forum "Kraj" 14.07.10, 08:38
          Są zasady. Pierwsza mówi "nie powielaj" a druga "pisz na odpowiednim forum". 12679 wątek o katastrofie w Smolensku nalezy tu zakładać
          forum.gazeta.pl/forum/f,1157,Katastrofa_w_Smolensku.html
          Nieprawda, że chamskie wpisy zostają. Twoje np. personalne są pokasowane. Jeśli Ci szkoda czasu - to cóż, droga wolna, są inne platformy, gdzie tez można pisać. Gazeta.pl nie jest naprawdę jedynym miejscem w necie.
          • anwad Re: Dotyczy forum "Kraj" 14.07.10, 09:38
            Temat, który podjęłam, nie dotyczył katastrofy smoleńskiej, tylko zachowania polityków PO, dla których PR jest najważniejszy nawet w takich okolicznościach. Zdecydowanie pasuje do miejsca, w którym opisuje się polską klasę polityczną. Zresztą wątki dotyczące tego samego wywiadu, w odpowiednim, antypisowskim tonie, zostały, więc kluczem nie był tutaj związek z katastrofą smoleńską czy odwoływanie się do tego samego wywiadu.

Pisanie na tym forum nie należy do moich przyjemności (poza dyskusjami z niektórymi osobami). Celem jest docieranie do ludzi zmanipulowanych jednostronnym przekazem. Intelektualną przyjemność sprawia mi bywanie np. na Salon24.

A wydawało mi się przez jakiś czas, że jest to forum sprawiedliwie moderowane.

Pozdrawiam.
            • iq-ok Szczerość za szczerość 14.07.10, 11:31
              anwad napisała:

> Pisanie na tym forum nie należy do moich przyjemności (poza
              dyskusjami z niektó
              > rymi osobami). Celem jest docieranie do ludzi zmanipulowanych
              jednostronnym prz
              > ekazem.

Czytanie Twoich wpisów na tym forum ostatnio również nie należy do
              przyjemności.
              Cel jaki sobie stawiasz "docieranie do ludzi zmanipulowanych
              jednostronnym przekazem" z przekazem po stokroć bardziej
              zmanipulowanym nie jest chwalebnym choć tak zapewne Ci się wydaje. A
              niczym nie uzasadnione przekonanie o własnej wyższości
              intelektualnej i moralnej emanujące z Twych postów jest śmieszne.
              Niegdyś starałaś się przynajmniej w dyskusji nie posuwać do
              grubiaństwa. Teraz nawet i tego czasami braknie.

>Intelektualną przyjemność sprawia mi bywanie np. na Salon24.

Zważywszy jakość linków z salonu, które nam zapodajesz największą
              przyjemność intelektualną czerpiesz z lektur wpisów ekstremalnie
              głupich i egzaltowanych (vide toyah). To już ociera się o perwersję.
              • anwad Re: Szczerość za szczerość 14.07.10, 16:01
                Widzę, że moi fani wszędzie mnie znajdą...;)
                • iq-ok Re: Szczerość za szczerość 14.07.10, 16:50
                  Dość intensywnie i dość jednostronnie się udzielasz więc gdy mowa o
                  dobrym PiSie i wrednej PO szukać specjalnie nie trzeba. Zawsze się
                  natkniemy na Twoje płomienne komentarze.
                  A z tym fanem to przesada. Chyba , że nie ma dla Ciebie znaczenia co
                  się do Ciebie pisze byle pisano. Aspirujesz do miana pisowskiej Dody
                  forum GW czy co?
            • jureek Re: Dotyczy forum "Kraj" 17.07.10, 18:13
              anwad napisała:

> Pisanie na tym forum nie należy do moich przyjemności (poza dyskusjami z niektó
              > rymi osobami). Celem jest docieranie do ludzi zmanipulowanych jednostronnym prz
              > ekazem.

Wow, co za poświęcenie! Nie chcem, ale muszem.
              Skoro już taką misjonarką niejednostronnego przekazu jesteś, to podpowiadam Ci,
              że istnieje całkiem poważna grupa ludzi słuchająca wyłącznie Radia Maryja, czyli
              odbierająca przekaz bardzo jednostronny. Do nich też starasz się jakoś docierać?
              Jura
              • Gość: ara Re: Dotyczy forum "Kraj" IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.10, 14:11
                a do tych co myśli za nich GW i TVN ?
                • jureek Re: Dotyczy forum "Kraj" 18.07.10, 22:28
                  Gość portalu: ara napisał(a):

> a do tych co myśli za nich GW i TVN ?

Przecież Anwad pisała, że właśnie do takich stara się docierać. W przypadku GW i
                  TVN sprawa jest jasna, nie wiem tylko, czy Anwad próbuje także poszerzyć bazę
                  informacyjną mocno jednostronnie poinformowanym słuchaczom Radia Maryja. Na to
                  pytanie nie uzyskałem jeszcze odpowiedzi.
                  Jura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka