Dodaj do ulubionych

ktos rzadzi moim forum

04.11.11, 18:34
dokladnie ktos z adminow i jestem tym faktem zdegustowana w najwyzszym stopniu
Forum ma juz dwa lata sprawuje sie bardzo sympatycznie, jest to forum ukryte wiec JA DECYDUJE kogo chce a kogo wyrzucam, jak rowniez wydawalo mi sie ze JA DECYDUJE GDZIE CHCE ABY MOJE FORUM SIE ZNAJDOWALO.
Tymczasem ktos z adminow uparcie przerzuca moja lokalizacje wedlug wlasnego widzimisie.
Jesli dano mi mozliwosc samookreslania lokalizacji to dlaczego ktos sobie pozwala mnie przesuwac?
Dlaczego odbiera mi sie moje prawo? w koncu nie ma ich tu w tym naszym adminowaniu za wiele?
wstawianie reklam na forum ukrytym jest juz wystarczajacym pogwalceniem mojej prywatnosci bez mojej zgody zeby mi jeszcze ustawiac forum. potem mnie nowi forumowicze poszukuja.
Stanowcze Veto na taka samowole i prosze zostawic moja upatrzona lokalizacje w spokoju.
dziekuje .
Obserwuj wątek
    • jedzcie.i.pijcie Ktos nie jest bielgy w te "internety" 04.11.11, 19:31
      Ja tez WYCZUWAM SPISEK. Podejrzewam kolezanko ze ZGUBILAS POLSKIE ZNAKI I ZASADY UZYWANIA CAPS LOCKA
      • tetika Re: Ktos nie jest bielgy w te "internety" 04.11.11, 20:00
        caps locka uzywam dokladnie tak jak chce i nie o tym tu pisze i nie taki temat poruszam, jak jestes taki esteta to poprostu nie czytaj
      • gazeta_mi_placi Re: Ktos nie jest bielgy w te "internety" 04.11.11, 20:06
        Myślę, że palce w tym maczali Rosjanie.
    • bartoszcze Re: ktos rzadzi moim forum 06.11.11, 22:23
      > jak rowniez wydawalo mi sie

No właśnie: wydawało Ci się. Coś jeszcze?
    • marrant Re: ktos rzadzi moim forum 07.11.11, 16:28
      forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1621261.html
      Punkt 5ty
      • tetika Re: ktos rzadzi moim forum 09.11.11, 19:09
        dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka