net.kielonek 04.01.12, 17:54 Proszę zablokować login netkielonek (bez kropki) ktoś mnie kompromituje, chyba nawet wódki nie pije. Zdrowie adminów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Prośbę mam 04.01.12, 21:30 już ma kolejny login net_kielonek. Czy z tym można coś zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Prośbę mam 04.01.12, 21:33 Oraz net.kieolnek Z ciekawości zapytam, jak rozwiązujecie tego rodzaju "problemy"? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Prośbę mam 04.01.12, 22:19 Napisz do administracji, forum@agora.pl i podaj te loginy Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Prośbę mam 05.01.12, 23:06 Dostałem odpowiedź, że sprawa załatwiona, a tymczasem "net.kieolnek" nadal ma się dobrze. Ja tam wszystkim dobrze życzę, ale facet jest zwyczajnie bardzo nieprzyjemny. I co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Prośbę mam 05.01.12, 23:48 Napisz jeszcze raz i podaj ten zapomniany login. Może byc jeszcze tak, że login został skasowany w tym czasie, gdy on był zalogowanył. Będzie pisac do momentu, kiedy się wyloguje. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Prośbę mam 06.01.12, 14:59 a jak sie nigdy nie wyloguje? :) Odpowiedz Link Zgłoś