kombrig 19.07.12, 11:00 czy pani uwaza pani,ze jej misja zyciowa na tym padole jest wysylanie w niebyt wszystkiego co napisalem? nawet na Oslej sladu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreska54 Re: szanowna pani kreseczko+ 19.07.12, 11:38 kombrig napisał: > czy pani uwaza pani,ze jej misja zyciowa na tym padole jest wysylanie w niebyt > wszystkiego co napisalem? > nawet na Oslej sladu nie ma.> Absolutnie tak nie uważam i tu odzyskałam: forum.gazeta.pl/forum/w,50,137571102,137571102,kresko_alez_mnie_rozsmieszylas_.html Mysle, że watek został usuniety ze względu na chyba jednak niestosowne - też w zwiazku z ostatnimi wydarzeniami zartobliwe, przez większość piszacych potrakotowanie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: szanowna pani kreseczko+ 19.07.12, 12:11 Prosze pania Kreske,jako Zyd autentyczny w przeciwienstwie do malowanego Rosjanina Russkiego kacapa ajgora,jestem przyzwyczajony do przeroznego traktowania Zyda-Wroga Odwiecznego. Ale poprzez wyslanie watku na osla lawke rzeczywiscie Pani troche przesadzila. Traktowanie Zyda w sposob zartobliwy uwazam za niewielki a jednak postep w duszy narodu,wychowanego w tradycjach Kosciola Katolickiego,namawiajacego niewinne duszyczki do milosci blizniego. Moze tylko zachodzic pytanie,czy Zyd to istota bliznia? I czy w ogole jest istota? P.S Za zwrot moich wypocin,dziekuje. Z powazaniem,Bywszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kreska54 Re: szanowna pani kreseczko+ 19.07.12, 12:30 Być może zatem osoba wysyłająca ten watek na Ośla ławkę, zareagowała nadwrażliwie chcąc chronić pańskie i innych osób uczucia, co - jak zapewne Pan przyzna mi rację - wcale źle o niej nie świadczy. Zawsze istnieje możliwość ponownego założenia wątku, o interesującej Pana tematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: szanowna pani kreseczko+ 19.07.12, 13:09 Prosze pani: "Bojcie sie danajcow przynoszacych prezenty"-tak sie to mowi po polsku? A moze odwrotnie? Ta osoba skresla mnie z zasady a nie z nadwrazliwosci. A szczegolnie wtedy,gdy wykazuje jej nikczemnosc. Np. Odpowiedz Link Zgłoś
kreska54 Re: szanowna pani kreseczko+ 19.07.12, 13:19 bywszy1 napisał: > Prosze pani: > "Bojcie sie danajcow przynoszacych prezenty"-tak sie to mowi po polsku? > A moze odwrotnie? Nie znam tego powiedzenia. Na tym muszę zakończyć naszą pogawędkę, ponieważ chyba z tego powodu usunięto mój watek o netykiecie. Wobec powyższego obawiam się, że losy tego tez są niepewne, więc radzę założyć propnowany przeze mnie watekna interesujący Pana temat z linkiem do tego na oślej. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Timeo Danaos et dona ferentes 21.07.12, 04:12 kreska54 napisała: Nie znam tego powiedzenia. A o koniu trojańskim może Pani coś słyszała? Odpowiedz Link Zgłoś
kreska54 Re: szanowna pani kreseczko+ 19.07.12, 12:45 bywszy1 napisał: > P.S > Za zwrot moich wypocin,dziekuje. > Z powazaniem,Bywszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: szanowna pani kreseczko+ 19.07.12, 12:57 chce pani powiedziec,ze pani nie jest wszechmocna? Czyzby istnialm podzial rol? Pani zbiera nieprzyjemnosci,za kopgos kto rzeczywiscie rzadzi? Nie jest to nowina. Odpowiedz Link Zgłoś
kreska54 Re: szanowna pani kreseczko+ 19.07.12, 13:14 bywszy1 napisał: > chce pani powiedziec,ze pani nie jest wszechmocna? > Czyzby istnialm podzial rol? > Pani zbiera nieprzyjemnosci,za kopgos kto rzeczywiscie rzadzi? > Nie jest to nowina.> Zgadł Pan. Odpowiedz Link Zgłoś