Dodaj do ulubionych

Moderacja na forum Warszawa

11.07.04, 19:15
Post wykasowany:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=14087239&a=14088304
Post pozostawiony:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=14087239&a=14088341
Otoz ja pamietam co bylo w wykasowanym - a administrator (tfu!) moze sobie
przeczytac. Mam w zwiazku z tym jedno pytania: czy Agora planuje wprowadzic
obowiazkowe badania psychiatryczne dla pracownikow portalu? Bo jesli tak to
co najmniej jeden z nich powinien uprzedzic ich wyniki i rozwiazac umowe z
pracodawca za porozumieniem stron.
Obserwuj wątek
    • Gość: pollak A czy Ty, niechu, jesteś może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:31
      przyjacielem administratorów? Jeśli nie, to Twoje posty są inaczej traktowane
      niż posty przyjaciół. Ot i cała tajemnica.
      • niech Re: A czy Ty, niechu, jesteś może 11.07.04, 20:58
        Cieplo, cieplo. Zauwazylem ze debilny administrator wycina od czasu do czasu
        moje posty za sam fakt mojego autorstwa. Potem ja interweniuje i okazuje sie ze
        byla to techniczna pomylka. Zapewne tak jest i w tym przypadku. Problem w tym
        ze administrator czyta wolno. Bardzo wolno. Wiec przeczytanie mojego dziennego
        urobku (jakies kilkanascie postow) zajmuje mu caly dzien pracy i w tym czasie
        nie moze przeczytac pozostalych wpisow - zwlaszcza tych w ktorych ktos kogos
        pierdoli, nazywa kurwa lub chujem. Moja propozycja jest taka - zaczne nagminnie
        uzywac powyzszych wyrazow w moich postach - i administrator upiecze dwie
        pieczenie przy jednym ogniu - wytnie i moje posty i bluzgi.
        • Gość: pollak Re: A czy Ty, niechu, jesteś może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:05
          Bo Ty jesteś dla nich trollem. Zadajesz niewygodne pytania i czepiasz się.
          No i co najważniejsze, nie jesteś ich serdelecznym druhem z którym mogą
          pogadać przy piwie. Stąd tamtejszy admin ma Cię na oku.

PS. Czy na Wawie pisuje pendzel? Jeśli tak to przekaż mu wszystkiego naj...
          ode mnie (on wie czego naj ;))
    • Gość: jaa_ga Re: Moderacja na forum Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 00:50
      Stan na tę porę -
      dokładnie odwrotnie he he
      • niech Korekta... 12.07.04, 13:27
        ...to znaczy admini sie skorygowali. Przywrocili moj post:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=14087239&a=14088304
        I usuneli ten drugi. Moj moze nie jest najmadrzejszy (nie potrafilem lepiej
        nasladowac mojego przedmowcy) ale prosze mi wskazac powod jego usuniecia. W
        regulaminie nie ma nic o glupocie. Nawet administratorow - choc taki punkt by
        sie przydal. Rozumiem ze to kolejna techniczna pomylka ktorej - dziwnym
        zbiegiem okolicznosci - znowu padlem ja. Moja rada jest nastepujaca - niech
        admini nie czytaja moich postow. Tam naprawde nie ma nic do kasowania. A jesli
        juz cos takiego sie zdarzy na pewno ktos wam doniesie. Na przyklad za pomoca
        przycisku "skasujcie ten watek". Nawet ja sam to zrobie - bo najlepiej wiem ze
        ten przycisk do niczego nie sluzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka