17.04.13, 02:20
wyjątkowo tą drogą proszę o uczestnictwo w niezgodzie na chamstwo, homofobię, ksenofobię etc. i ocenzurowanie postów autorstwa losiu4 oraz pan.nikt w wątku na FK forum.gazeta.pl/forum/w,28,143108590,143109636,Re_Kobieta_puchem_marnym_do_glosowania_.html

ciekawe, kiedy wreszcie do jakichś ludzi trafi, jak na maksa, na całość krzywdzą innych, jak są bezlitośni w swym wyśmiewaniu ?
pani A. Grodzka to silna osoba.
ale siła nie jest bez miar.
czy w końcu ktoś, kto tylko jest nieco inny, będzie się musiał zabić zaszczuty, by wreszcie wszędzie - od durnych czy mądrych for, po sale sejmowe i kościół, pojawił się zdecydowany sprzeciw przeciw takiemu traktowaniu ludzi ?

/ponieważ nie znoszę, gdy usiłuje się mnie zmusić do używania czegoś na siłę,
modernizowania samej siebie i dzialania tak, jak się nie mnie, ale komuś podoba,
to nie użyję poczty.
tam wprowadzono raptem zmiany,
każe się mi o nich czytać, by móc napisać nową wiadomość czy na czyjąś odpowiedzieć,
a ja ani myślę na to czas tracić.
chamówa i głupota pracujących na gazeta.pl się rozprzestrzenia, jak pchły
w schronisku i wcale nie gorzej, niż chamówa i głupota części internautów.
nieważne, bo adresu do korespondencji tu nie muszę mieć - naklikam paszy reklamowej dla klientów innego portalu, skoro tu mi się raptem nie pozwala korzystać z tego, do czego się przyzwyczaiłam i chcę.
co tłumaczę w związku z tym, że nie mogę osobiście do Ciebie napisać,
bo, w obecnej sytuacji, z adresu na gazeta.pl korzystać nie będę,
a nowego na razie gdzie indziej nie zakładam, bo już b. późno i muszę iść spać.
serdecznie pozdrawiam, Giwi./
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Giwi 17.04.13, 19:19
      Wymiotłam a to okienko, gdzie Ci każą czytać, weź po prostu zamknij. Inaczej teraz sie teraz pisze maile ale to jest zmiana w całym google, nie tylko na poczcie gazetowej.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka