Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 02:43 Oto trzy znane wszystkim nicki: Wikul, Sceptyk, Pollak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys52 GWnie gwarantuje wiec poufnosci danych uczestnikow IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 03:15 albowiem wymienieni sa religijnymi fanatykami, ktorzy z cala pewnoscia przekazywac beda dane o miejscach nadawania konkretnych osob - czy to logowanych czy tez nie. Mnie to niespecjalnie przeszkadza ale Gazeta Wyborcza oszukuje, oraz naraza na roznego rodzaju niebezpieczenstwa przeciwnikow kk oraz wyznaniowego panstwa. Na ten temat rozmawialismy juz kilkakrotnie i okazuje sie, ze koscielny Admin nieco odczekal i nadal robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: GW Zatrudnia obroncow pedofili jako Cenzorow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:14 No to Nurni będzie niepocieszony. Bo to on ostatnio cię, Kretynie52, wycina, a ja zajmuję się obecnie tym postami które dopiero masz zamiar napisać. PS. Nauczyłbyś się choć raz, kto i kiedy cię tnie, ok? PPS. :O) - mordka dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: GW Zatrudnia obroncow pedofili jako Cenzorow 01.08.04, 14:36 Gość portalu: pollak napisał(a): > No to Nurni będzie niepocieszony. to wyjatkowo zlosliwa menda specjalnie tak zrobil....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: GW Zatrudnia obroncow pedofili jako Cenzorow 01.08.04, 14:51 Rozumiem ze: odpowiadajac idiocie macie nadzieje ze zamiast pisac na forum bedzie sie onanizowal czytajac wasze wpisy i w tym czasie nie bedzie pisal na forum. Problem w tym ze zamiast sie onanizowac (co zreszta w jego przypadku jest malo mozliwe) on woli pisac na forum. A wiec stajecie sie kompanami jego rozrywki. Rozchylcie posladki i do zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: GW Zatrudnia obroncow pedofili jako Cenzorow 01.08.04, 15:27 niech napisała: > Rozumiem ze: odpowiadajac idiocie macie nadzieje ze zamiast pisac na forum > bedzie sie onanizowal czytajac wasze wpisy i w tym czasie nie bedzie pisal na > forum. pomoge Ci w Twoim problemie otoz nic nie rozumiesz >Problem w tym ze zamiast sie onanizowac (co zreszta w jego przypadku > jest malo mozliwe) on woli pisac na forum. A wiec stajecie sie kompanami jego > rozrywki. Rozchylcie posladki i do zabawy! Krzys to nasze zwierzatko gdyby kiedys naprawde byl znikl... zal i smutek tylko a z rady nie skorzystam... ale choc nie mam podobnych doswiadczen nie mam tez powodu by Ci nie wierzyc ze to przednia zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: GW Zatrudnia obroncow pedofili jako Cenzorow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:36 > nie mam tez powodu by Ci nie wierzyc ze to przednia zabawa Kurna, przyszło mi na myśl to samo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: GW Zatrudnia obroncow pedofili jako Cenzorow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:34 niech napisała: > Rozumiem ze: odpowiadajac idiocie macie nadzieje ze zamiast pisac na forum Niby inteligentny i zdawało by się iż powinien to wiedzieć. Kretyn jest kretynem a nie idiotą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak PS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:35 Co do tych pośladków, to nie praktykowałem, ale wierzę Ci że zabawa musi być przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Tja... 01.08.04, 16:14 Za to praktykujesz zabawe w krzysia. Rozumiem ze w tej zabawie nie uzywasz posladkow. Pozwol ze nie bede praktykowal. PS. Onanizm krzysia ma to do siebie ze sprawia mu przyjemnosc. Jesli twoja zabawa sprawia ci przyjemnosc to 1) jest ci przyjemnie oraz 2) jestes takim samym jak on kretynem. Jesli zas nie sprawia to 1) jestes wiekszym niz on kretynem i 2) nie masz z tego zadnej przyjemnosci. Wybor nalezy do krzysia. Niech was zobacza. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Tja... 01.08.04, 16:20 niech napisała: > Za to praktykujesz zabawe w krzysia. Najwyraźniej patrzysz na to mając na sobie bogaty bagaż własnych (prawdopodobnie przykrych) doświadczeń. Cóż zatem możesz innego robić niż łazić i ględzić? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tja... 01.08.04, 16:37 Tylko tyle? I co mam teraz zrobic? Smiac sie? Plakac? Podrzuc instrukcje albo cebule. PS. Tak, tak, wiem, cebula, czosnek, ulzyj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Tja... 01.08.04, 16:48 niech napisała: > Tylko tyle? I co mam teraz zrobic? Smiac sie? Plakac? Podrzuc instrukcje albo > cebule. Ciebie niech, wszystko tutaj wkurwia. Admin na F.Warszawa - wkurwia. Maas - wkurwia. Tebe - wkurwia. DJ - wkurwiał. Czy coś cię, chodząca zrzędząca małpo nie wkurwia na tym poralu? > PS. Tak, tak, wiem, cebula, czosnek, ulzyj sobie. I to też cię, jak widzę, wkurwia. Ale do tej pory miałem Cię za inteligentnego, który wie gdzie jest granica pomiędzy żartem a traktowaniem sprawy poważnie. Nawet żart do czosnkowego, wkurwia Ciebie a nie czosnkowego. Hm, weź może wyjedź gdzies, odpocznij, zrelaksuj się, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tja... 01.08.04, 17:04 Nie, twoje wpisy mnie nie wkurwiaja. Nie rozumiem ich. Nie wiem co to jest "czosnkowy". Nie wiem co to jest "cebulowy". Nie wiem czy uzywanie tych wyrazow ma swiadczyc o czyjejs inteligencji czy poczuciu humoru. Ale pewnie ma - bo skoro ja ich nie uzywam a nie jestem inteligentny oraz nie mam poczucia humoru... PS. Nie wkurwiaj sie tak. Wez moze gdzies wyjedz, odpocznij, zrelaksuj sie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Tja... 01.08.04, 17:11 niech napisała: > Nie, twoje wpisy mnie nie wkurwiaja. Nie rozumiem ich. Nie wiem co to > jest "czosnkowy". Nie wiem co to jest "cebulowy". Jeśli nie rozumiesz, to spytaj uprzejmie. > Nie wiem czy uzywanie tych > wyrazow ma swiadczyc o czyjejs inteligencji czy poczuciu humoru. Ale pewnie ma > - > bo skoro ja ich nie uzywam a nie jestem inteligentny oraz nie mam poczucia > humoru... I tym pozytywnym akcentem skończymy naszą miłą konwersację. > PS. Nie wkurwiaj sie tak. Wez moze gdzies wyjedz, odpocznij, zrelaksuj sie, ok? A może nieprawdę napisałem? Rozumiem krytykę, ale czasem można sobie pożartować, niż stale walić kijem po plerach. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tja... 01.08.04, 18:08 Zapewne masz racje. Ale mam nadzieje ze jest to racja subiektywna. I ze sa jeszcze na tym swiecie ludzie dla ktorych nazywanie kogos "czosnkowym" nie jest zartem. I dla ktorych nazywanie kogos "czosnkowym" to werbalny odpowiednik walenia kijem po plerach. PS. Nie wiem czy zauwazyles ze nauki krytyki pobierales u towarzysza Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 18:18 niech napisała: > Zapewne masz racje. Ale mam nadzieje ze jest to racja subiektywna. I ze sa > jeszcze na tym swiecie ludzie dla ktorych nazywanie kogos "czosnkowym" nie jest > > zartem. I dla ktorych nazywanie kogos "czosnkowym" to werbalny odpowiednik > walenia kijem po plerach. > PS. Nie wiem czy zauwazyles ze nauki krytyki pobierales u towarzysza Kalego. panowie: proponuje zakopac topor, inne narzedzia ostre oraz tepe, napic sie piwa, zagryzc kaszanka (oczywiscie bez czosnku i cebuli) oraz dac sobie brudzia:) po co wasze swary glupie skoro ...:) ps. obaj jestescie przemeczeni. obaj powinniscie gdzies wyjechac. moze razem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 18:28 o messja pracuje teraz na etacie rozjemczyni. ps slyszalem cos o "chujowych dyskusjach", ktore sie na tym forum kiedys tam toczyly, moglby ktos laskawie rzucic linke, bo jakkolwiek znalazlem juz kilka, ktore by mozna nazwac tym mianem, to jednak czegos mi w nich brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 18:33 pejsaty napisał: > o messja pracuje teraz na etacie rozjemczyni. pracuje nad cv na aesa:) > ps slyszalem cos o "chujowych dyskusjach", ktore sie na tym forum kiedys tam > toczyly, moglby ktos laskawie rzucic linke, bo jakkolwiek znalazlem juz kilka, > ktore by mozna nazwac tym mianem, to jednak czegos mi w nich brakuje. dziwie ci sie. widzialam cie przed chwila w jednej na sasiednim watku. jeszcze ci malo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 18:56 messja napisała: > pejsaty napisał: > > > o messja pracuje teraz na etacie rozjemczyni. > > pracuje nad cv na aesa:) predzej mi kaktus na wolnej dloni wyrosnie niz messja zostanie aesem (mam tylko jedna wolna dlon, bo na drogiej wyrosl mi kaktus z okazji wygrania mistrzostw europy przez grecje). > dziwie ci sie. widzialam cie przed chwila w jednej na sasiednim watku. jeszcze > ci malo?:) co ja poradze na to, ze wpisy pollaka obnizaja prestiz watkom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 19:00 pejsaty napisał: > > > dziwie ci sie. widzialam cie przed chwila w jednej na sasiednim watku. > jeszcze > > ci malo?:) > > co ja poradze na to, ze wpisy pollaka obnizaja prestiz watkom. :) to nie pollak. to od ciebie jedzie czosnkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 19:07 wampirzyca jestes, ze ci czosnek przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 19:10 pejsaty napisał: > wampirzyca jestes, ze ci czosnek przeszkadza? mnie nie przeszkadza. ja trzymam duzy dystans:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 19:36 pejsaty napisał: > aha przyjechalas tu mimochodem moze? :) nie, ale bylam tu przed toba i nikogo nie zaczepialam, w kazdym razie nie ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 19:39 messja napisała: > pejsaty napisał: > > > aha przyjechalas tu mimochodem moze? :) > > nie, ale bylam tu przed toba i nikogo nie zaczepialam, w kazdym razie nie > ciebie:) aha kazdy tak mowi. przynajmniej jak sie chce wepchac do kolejki po bilety do kolejki na kasprowy wierch. :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 19:41 pejsaty napisał: > messja napisała: > > > pejsaty napisał: > > > > > aha przyjechalas tu mimochodem moze? :) > > > > nie, ale bylam tu przed toba i nikogo nie zaczepialam, w kazdym razie nie > > > ciebie:) > > aha kazdy tak mowi. przynajmniej jak sie chce wepchac do kolejki po bilety do > kolejki na kasprowy wierch. :) to nie bylam ja. na pewno. od kilku lat nie bylam w gorach. a zwlaszcza polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 19:44 poszlas dolina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 19:44 w sensie: jestes doliniara?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 19:53 w sensie: lepiej trzymac swoja kieszen z dala od rak messji? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 20:10 pejsaty napisał: > w sensie: lepiej trzymac swoja kieszen z dala od rak messji? no prosze ile pytan rodzi tylko jedna informacja, ze dawno w gorach nie bylam... gdybym cie aniolo nie znala, to bym sobie pomyslala, ze te skojarzenia moga swiadczyc o twoich drogach zyciowych. ps. w zasadzie to cie nie znam, ale co sie bede czepiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 20:17 a nene jesli o moje drogi zyciowe idzie to wybieram tylko te szlaki,co ida gora. zadnych trawersow :) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 20:28 aha ja tez wybieram te szlaki co sa gora* *malym drukiem dopisano: o ile tym szlakiem jedzie kolejka gorska. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 20:30 nie lubie stac w kolejkach. zwlaszcza w gorach mierza mnie. gory musza byc wyludnione wszak. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 20:40 gory sa zaludnione tymi wszystkimi co maja ambicje pokazania sobie i swiatu, ze sa zdolni wejsc na gore. najlepiej maja ci co zyja w depresji, co prawda sa daleko od szczytow, ale tez wiedza, ze nigdzie nie spadna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 20:46 "daleko od szczytow, ale tez wiedza, ze nigdzie nie spadna. :)" no chyba ze na samo dno. daleko nie maja ;) ps. choc wyznam Ci ze ostatnio nad wtykanie flag na szczytach przedkladam podnoszenie bandery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 18:43 czosnkowy, to Ty zyjesz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 18:50 Gość portalu: aniela napisał(a): > czosnkowy, to Ty zyjesz? :)) aniela powiedzialas przeklete slowo, za ktore niech przypiekal pollaka goracym zelazem. ty tez sploniesz w piekle czarownico! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 18:53 moze nawet bym sie i przejela, gdyby nie to ze mam to, piszac ladnie, w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 18:59 no ladnie anielo, czerwonym stwawiasz pomniki trwalsze od spizu? lizuska jestes czy chcesz warszawe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 19:00 yhy normalnie czuje sie jakbym przeswitywala. tak mnie przejrzales :) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 19:04 czy tu mozna mowic swobodnie bo ten watek zostanie jutro usuniety (bo zdaje sie zaczal go "niosacy chrystusa" 52) czy lepiej jednak zachowywac pozory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 19:06 najlepiej zachowac spokoj. no i wstrzemiezliwosc rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 19:09 gdy mowa o czosnku trudno o wstrzemiezliwosc: www.mag.media.pl/seks/czosnek.htm:) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 19:10 jeszcze raz dla leniwych: www.mag.media.pl/seks/czosnek.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 19:14 Pejsaty :) a masz na podoredziu cos, co by mnie do nauki zachecilo? bo czosnek juz lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 19:20 do nauki gotowania czy ogolnie zycia? ps tuz kolo mego okna pojawilo sie wiele os i niuchaja jakby, czy nie zalozyc sobie gniazda. nie wiem co mam robic, zamachalem gazeta ale tylko szybciej latac zaczely, czy jak popryskac je aerozolem to poleca sobie czy zawezwa posilki i wroca w wiekszej liczbie tak sie zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 19:26 prysnij tak,zeby nie wzyywaly posilkow. juz nigdy. ps. a propos posilkow, co sadzis o tym kuriozalnym zupelnie zaleceniu, bo po 18 nie konsumowac juz? Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 19:34 w sprawie os na razie postanowilem nic nie robic (osy zakladaja wlasnie gniazdo w trudno dostepnym miejscu, ale dobrze oslonietym od wiatru i deszczu). ale jak osy postanowia zaczac ze mna wojne to beda ja mialy, no bo co w koncu. a jesli chodzi o 18 to nie jest tak zle, bo na przyklad 18.15 jest przed 18 tylko ze z nastepnego dnia. chyba rozumuje logicznie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 19:43 aha poszlam ta sama droga, z tym ze ciut rzed Toba (tak jest kulturalniej) ps. w wojnie z osami masz za soba woz ze straza pozarna, pamietaj Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 19:49 o tej strazy to powaznie? bo pomyslalem ze jakby co (tzn. gdyby osy nie przestrzegaly strefy demarkacyjnej, ktora im arbitralnie wyznaczylem) to mozna je wykurzyc dymem, niemniej jednak wolalbym nie podpalic przy okazji domu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 20:09 yhy na powagesa. pokazywali w tvp znaczy musi tak byc Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 20:24 aha to straz przyjezdza zdejmowac gniazdo os albo tego no kotka z drzewa, a karetka nie przyjezdza o ile nie ma pewnosci, ze ktos faktycznie wyziewa ducha? nierzadem polska stoi panie i panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 20:26 nene jak ma pewnosc to tez nie przyjezdza. do bez bijacychserc i bez ducha przejezdza karawan Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Tja... 01.08.04, 20:29 anene godnie do walki o skore z zaloga karawanu zaloga karetki staje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Tja... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 20:32 aha nie wiem czy uzywanie tych skojarzen ma swiadczyc o czyjejs inteligencji czy poczuciu humoru. Ale pewnie ma -bo skoro ja ich nie uzywam a nie jestem inteligentny oraz nie mam poczucia humoru... noco? kazdy swiety ma prawo do oburzenia Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 18:59 Gość portalu: aniela napisał(a): > moze nawet bym sie i przejela, gdyby nie to ze mam to, piszac ladnie, w nosie. szkoda. mialam nadzieje, ze uslysze twoje krzyki kiedy niech bedzie cie wlokl na stos:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Jak zostac madrym - odcinek 7934 01.08.04, 19:00 Napisz dowolna bzdure lub przedstaw sie jako zbok, perwers, nazista lub rasista. Jesli obok bedzie przechodzil Niech to splunie w twoja strone. Wtedy przyleci beacia i uzna ze masz racje. A jej lekarz tylko pokiwa glowa i wypisze nastepna recepte. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Jak zostac madrym - odcinek 7934 01.08.04, 19:03 niech napisała: > Napisz dowolna bzdure lub przedstaw sie jako zbok, perwers, nazista lub > rasista. Jesli obok bedzie przechodzil Niech to splunie w twoja strone. Wtedy > przyleci beacia i uzna ze masz racje. A jej lekarz tylko pokiwa glowa i wypisze > > nastepna recepte. nono. czuje dym. chyba ktos podpolil juz stos... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jak zostac madrym - odcinek 7934 01.08.04, 19:07 To sie teraz nazywa grill. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Jak zostac madrym - odcinek 7934 01.08.04, 19:09 niech napisała: > To sie teraz nazywa grill. w takim razie zostaje. i cos do picia tez prosze, bo upal straszny:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jak zostac madrym - odcinek 7934 01.08.04, 19:21 A potem bedzie na mnie ze rozpijam pollackow? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Jak zostac madrym - odcinek 7934 01.08.04, 19:37 niech napisała: > A potem bedzie na mnie ze rozpijam pollackow? wypraszam sobie. ja pije tylko za siebie. pollaka prosze w to nie mieszac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Jak zostac madrym - odcinek 7934 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:48 niech napisała: > Napisz dowolna bzdure lub przedstaw sie jako zbok, perwers, nazista lub > rasista. Lub podpisz się jako "idiotka niech". A teraz, skoro lejąc tę wodę pijesz do mnie, zdefiniuj każde z tych słów, a później skonfrontuj z moim "czosnkowcem" i "cebulowcem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Tja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 22:03 > panowie: proponuje zakopac topor, inne narzedzia ostre oraz tepe, napic sie > piwa, zagryzc kaszanka (oczywiscie bez czosnku i cebuli) oraz dac sobie > brudzia:) Po co mnie to coś zaczepia, sugerując jakieś idiotyzmy? A jeśli ten gość chce być konsektwentny, niech domaga się zablokowania nicka "pejsaty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Tja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:46 niech napisała: > Zapewne masz racje. Ale mam nadzieje ze jest to racja subiektywna. I ze sa > jeszcze na tym swiecie ludzie dla ktorych nazywanie kogos "czosnkowym" nie jes> > zartem. I dla ktorych nazywanie kogos "czosnkowym" to werbalny odpowiednik > walenia kijem po plerach. Więc wskaż mi, tępy tolerancie, tych ludzi właśnie. Tych do których się tak zwracam i którzy dostaja z tego powodu drgawek (przynajmniej takich jakie targają Twoim styranym w fabryce azbestu ciałem). > PS. Nie wiem czy zauwazyles ze nauki krytyki pobierales u towarzysza Kalego. Pamietam, bo miałem nieprzyjemność siedzieć wtedy na wykładzie obok ciebie. Miło tego nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tja... 01.08.04, 22:18 Nie pracuje w fabryce azbestu - i nie mam pojecia co jest zlego w pracowaniu tamze. Moze masz jakas traume - twoje prawo. Nie rozumiem za to twojego wpisu - czy mam ci wskazac ludzi ktorych antysemickie docinki przyprawiaja o drgawki? Jesli tak to nie musze daleko ich szukac - to ja. Ale jesli chodzi ci o cos innego to sprobuj pisac jasniej - bo kiedy sie wkurwiasz - to cytat, droga redakcjo - to wyrazasz sie niespecjalnie jasno. Moze to brak urlopu tak toba targa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Tja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 22:31 A to już rozumiem, że jesteś jednym z tych debili którzy w ramach walki z antysemityzmem, chcą wyrzucic ze słownika wyrazy "czosnek" i "cebula". "Pejsy" zaczynają się na literę "p", więc prymitywy nie doszły jeszcze. Wskaż debilu teksty antysemickie, wraz z jego definicją. Przy okazji zdefiniuj też słowa "rasizm", "nazizm", bo idę i o zakład że twoja tępa głowa ma i z tym wyraźne problemy. A jak tak bardzo chcesz to zawołamy tu autentycznych Żydów (co będzie się jakiś zakompleksiony niech wypowiadał w ich imieniu). No chyba że sam jesteś Żydem, ale wystarczyło powiedzieć że czujesz się z tego powodu urażony (bo Żydzi z którymi wymieniałem opinie, nie byli jacyś przewrażliwieni na tym punkcie - a nawet skłonni byli do żartów, mimo że w wielu kwestiach nasze zdania były całkowicie odmienne). A przy okazji debilu, zawiadom prokuraturę, bo propagowanie nazizmu jest przestępstwem, a nieładnie jest niezawiadamiać organów ścigania o przestępstwie. A nawet mocno brzydko to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 22:40 Gość portalu: pollak napisał(a): > A to już rozumiem, że jesteś jednym z tych debili którzy w ramach walki z > antysemityzmem, chcą wyrzucic ze słownika wyrazy "czosnek" i "cebula". "Pejsy" > zaczynają się na literę "p", więc prymitywy nie doszły jeszcze. > > Wskaż debilu teksty antysemickie, wraz z jego definicją. Przy okazji zdefiniuj > też słowa "rasizm", "nazizm", bo idę i o zakład że twoja tępa głowa ma i z tym > wyraźne problemy. A jak tak bardzo chcesz to zawołamy tu autentycznych Żydów > (co będzie się jakiś zakompleksiony niech wypowiadał w ich imieniu). No chyba > że sam jesteś Żydem, ale wystarczyło powiedzieć że czujesz się z tego powodu > urażony (bo Żydzi z którymi wymieniałem opinie, nie byli jacyś przewrażliwieni > na tym punkcie - a nawet skłonni byli do żartów, mimo że w wielu kwestiach > nasze zdania były całkowicie odmienne). > > A przy okazji debilu, zawiadom prokuraturę, bo propagowanie nazizmu jest > przestępstwem, a nieładnie jest niezawiadamiać organów ścigania o przestępstwie > . > A nawet mocno brzydko to jest... no i krew sie polala. a ja jako przykladny lizus z awansami do pierwszej lawki i aspiracjami na aesa mam po was sprzatac, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tja... 01.08.04, 22:52 pollak napisał: > Poleje się jeszcze bardziej. to ja uciekam. nie bylo jeszcze szkolenia na sanitariuszke (na pierwszym tajnym zebraniu future aesow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana no po prostu sumienia nie macie ; ) IP: *.chello.pl 02.08.04, 10:53 Krzys łkając skarzy sie władzy, a wy flirtujecie sobie! zamiast pochylic sie nad jego bólem!? Odpowiedz Link Zgłoś