Dodaj do ulubionych

Pytanie !!

27.09.13, 11:34
Na forum Chrześcijaństwo tkwi od wczoraj wątek trolla który został zablokowany,za złośliwe podszywanie się pod mój nick. Jak długo on tam jeszcze będzie tkwił ??

forum.gazeta.pl/forum/w,29729,147121811,147121811,Stolarz.html
Obserwuj wątek
    • kasi.aa Re: Pytanie !! 27.09.13, 14:43
      Aż nie napiszesz do założyciela forum, żeby na Twoją prośbę wątek usunął. Administracja nie ingeruje w moderację forów prywatnych, chyba że łamane jest prawo polskie - od razu wyjaśniam, że podszywki forumowe pod rzeczone nie podpadają.
      • alkoo3 Re: Pytanie !! 30.09.13, 12:36

Kasiu.aa zapraszamy na nasze forum Chrzescijanstwo.

Jest to trudne zadanie sprzatac na forum ku zadowoleniu wszystkich (: .
        Na watku alkoo
        forum.gazeta.pl/forum/w,29729,147122033,147122033,Alkoo.html
        odpisalem kolerowi-xl dlaczego pozostawilem kolera.msg .
        Problem traktuje juz jako rozwiazany.
        Niestety musialem rowniez usunac 9 pustych watkow kolera-xl ktory koniecznie musi walczyc z "niesprawiedliwoscia dziejowa" jaka go spotkala.

milego Dnia

pozdrawiam alkoo3 (administrator forum chrzescijanstwo)

PS. Koler-xl mamy rozne zdanie jakie tresci sa obrazajace, jednak jeszcze raz prosze cie tutaj o zmiane w przyszlosci stylu twoich wypowiedzi.
        • kolter-xl Re: Pytanie !! 30.09.13, 17:32
          alkoo3 napisał:

> Jest to trudne zadanie sprzatac na forum ku zadowoleniu wszystkich (: .

Niestety robisz to wybiórczo i tak jak tobie pasuje.

> odpisalem kolerowi-xl dlaczego pozostawilem kolera.msg .
          > Problem traktuje juz jako rozwiazany.

No tak i okazałeś się w tym wypadku skrajnym hipokrytą !!

> Niestety musialem rowniez usunac 9 pustych watkow kolera-xl ktory koniecznie mu
          > si walczyc z "niesprawiedliwoscia dziejowa" jaka go spotkala.

Nie koltera a alkoo.3 ,pustych a jedynie w tytule zadających pytania, nikogo i nic nie obrażające .Jeżeli było tam coś co obrażało to pokaż konkretnie co ?? Na razie jednak wychodzi twoja stronniczość i zakłamanie bo mi odpisując ze nie usuniesz wątku zbanowanego trolla opowiadałeś ze on nikogo nie obraża NO WIEC JA PYTAM KOGO OBRAŻAŁ ALKOO.3 ??

" Autor: alkoo3 28.09.13, 15:59

Witaj kolter-xl
          jako ze nie zawsze mam czas byc na forum przejzalem dopiero dzisiaj nowe watki.
          kolter.rmg ma podobne imie do twojego jednak na pierwszy rzut oka mozna rozroznic ze to nie kolter-xl. Nie pisze o tobie rzeczy obrazliwych, nie odnosi sie nawet do twoich wypowiedzi. *
          Nie widze powodu dlaczego mam jego imie i jego watki blokowac.
          Mysle rowniez ze sposob i tresc wypowiedzi jest tak rozna ze nie sposob was pomylic.
          Zastanow sie dlaczego reagujesz w tak agresywny sposob na niego i rowniez na inne wypowiedzi na forum.
          Moja rada - wyluzuj - nikomu nie dzieje sie nic zlego."

* wytłuszczenie jest moje !!

> PS. Koler-xl mamy rozne zdanie jakie tresci sa obrazajace, jednak jeszcze raz prosze cie tutaj o zmiane w przyszlosci stylu twoich wypowiedzi.

Sporo w niej ekspresji a tego jak zauważyłem na forach religijnych nie lubią !!
      • jola.iza1 Re: Pytanie !! 30.09.13, 16:45
        kasi.aa napisała:
        > . Administracja nie ingeruje w moderację forów prywatnych, chyba że łamane jest
        > prawo polskie - od razu wyjaśniam, że podszywki forumowe pod rzeczone nie podp
        > adają.

Dawno tak się nie uśmiałam :)
        • alkoo3 Re: Pytanie !! 30.09.13, 22:52
          Nareszcie wlasciwe podsumowanie sprawy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka