Dodaj do ulubionych

Kasowanie wątków

09.03.22, 15:48
Przez moderację jest cenzurą. Poleciało również moje pytanie o powody, wątek pytający był spokojny, nikt się nie kłócił, nikt nie obrażał Polski. Uważam ze to podłe. Cenzura powinna zginąć razem z komuną.
Wszystko.
Obserwuj wątek
    • dyzurny_troll_forum Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 16:11
      milupaa napisała:

> Przez moderację jest cenzurą. Poleciało również moje pytanie o powody, wątek py
      > tający był spokojny, nikt się nie kłócił, nikt nie obrażał Polski. Uważam ze to
      > podłe. Cenzura powinna zginąć razem z komuną.
      > Wszystko.

Nie może być żadnego śladu, że taki człowiek, tfuuuu wątek, kiedykolwiek istniał...
    • bei Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 16:30
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html

Możesz napisać do admina, i wyjaśni Ci, dlaczego Twój wątek poleciał.
      • ajaksiowa Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 16:32
        Napisanie Ochoojska teź może być powodem😯😯
      • znana.jako.ggigus Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 16:33
        heheh, admilicja jeszcze niczego nie wyjasnila. Konkretnie.
    • bywalec.hoteli Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 16:32
      mi też kilka wątków skasowali, gdzie nie łamałem regulaminu!
      cenzura jak nic
    • princesswhitewolf Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 16:58
      a nie byly to proputinowskie watki?
    • alicia033 Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 17:10
      chodzi o wątek gazeciarza?
      Bardzo dobrze, że poleciał. Dość krwi to trolliszcze napsuło na forum.

Tak, jego autorka była jednym z operatorów tego nicka, kiedyś udało się jej nie przelogować i tajemnica wyszła na jaw.
      • alicia033 Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 17:16
        a pod aktualnym nickiem" malgosiagosia" szczuje nie tylko na uchodźców ale i na UE.
        Naprawdę w tym przypadku nie ma czego żałować.
    • chrum_chrum_chrum Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 17:21
      Ja kiedyś chciałam napisać o Weronice Rosati i też po mniej niż minucie wątku nie było.
    • princesswhitewolf Re: Kasowanie wątków 09.03.22, 22:52
      Obok jest okropny watek linczujacy forumke taniarada a administracji albo nie ma albo moze wspieraja lincze tego typu. Brrr...
      Nawetna zlosc wojskowej bym nie zalozyla takiego watku. Ponizej pasa.
      • wariant_b Re: Kasowanie wątków 10.03.22, 13:22
        princesswhitewolf napisała:

> Obok jest okropny watek linczujacy forumke taniarada ...

Rozumiem, że przez określenie ten "okropny wątek linczujacy forumke taniarada" masz na myśli
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,173314447,173314447,Patrzcie_co_znalazlam_na_mailu_D.html?so=1
        Tu mam sugestię dla dziewczyn dotkniętych nękaniem - sforwardujcie posty od taniarada, jeśli jeszcze
        macie je w odebranych lub w koszu, na adres administracji: forum@agora.pl z ew. CC do nadawcy.

Niestety system prawny przekazuje walkę z hejtem, spamem, trollingiem, stalkingiem etc.
        właścicielom serwisów internetowych nie dając im żadnych skutecznych środków represji.
        Będą mieli dowody, to być może będą mogli zadziałać bardziej stanowczo, jeśli zechcą.

PS.
        Wedle deklaracji nick taniarada należy do mężczyzny. Niestety niezrównoważonego psychicznie.
        Zresztą kobieta w końcu zareagowałaby na nieustanne uwagi na temat interpunkcji, a ten nie.
        • yadaxad Re: Kasowanie wątków 10.03.22, 16:00
          Moderacja przyszła z pomocą taniejradzie na zmianę forum psychologia na portal reklamowy "psychologów" bez forumowych poprzednich stałych nicków uczestników, tak że nie sądzę, by likwidowała jego rozmnażające się nowe postacie. Wpis mony blue domagający się likwidacji reklamy zniknął, za to pojawiła się nowa wisząca spokojnie reklama.
        • princesswhitewolf Re: Kasowanie wątków 10.03.22, 16:26
          no ale jesli faktycznie to on, i on trolluje czy spamuje i to jest jego wina to to tez nie powinno sie takich watkow zakladac by go rozjuszac i nie robic hejtu a ten watek to byl ewidentny hejt ze az przykro czytac.

Nie wiemy ( moze wy wiecie ale my nie) czy te emaile tam to sa odpowiedzi na nekanie czy on tylko neka i wysyla takie emaile.
          Ale okropnie sie to czyta.

Asma krolewska, tez zostala zablokowana, a ona nieszkodliwa w sumie. Dosc radykalna w pogladach czasem ale nieszkodliwa i nie jest to ruski troll jakie sie teraz mnoza na potege i z nimi nalezy walczyc a uzywaja metody "Dobry fake news lekko różni się od prawdy. Przekazuje treści, których - co sugerują algorytmy wyszukiwań - oczekujemy"
          • yadaxad Re: Kasowanie wątków 10.03.22, 17:52
            Taniarada wyszukuje nicki w słabszej kondycji psychicznej, wciągając w prywatne rozmowy, które potem mają nieprzyjemne konsekwencje i lepiej by nieświadome osoby wiedziały jakim efektem to grozi.
            • princesswhitewolf Re: Kasowanie wątków 20.03.22, 17:51
              Rozmowa na forum z taniarada jako dowod na slabsza kondycje psychiczna...nie no lol..
          • wariant_b Re: Kasowanie wątków 10.03.22, 19:06
            princesswhitewolf napisała:

> no ale jesli faktycznie to on, i on trolluje czy spamuje i to jest jego wina
            > to to tez nie powinno sie takich watkow zakladac by go rozjuszac i nie robic
            > hejtu a ten watek to byl ewidentny hejt ze az przykro czytac.

Ale skoro już zgodziliśmy się, że chodzi nam o ten wątek annyboleyn z emamy:
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,173314447,173314447,Patrzcie_co_znalazlam_na_mailu_D.html
            to może zgodzimy się również, że nie jest ani hejt, ani trolling, ale nękanie czyli stalking.
            A ten jest już nie tylko naruszeniem dobrych obyczajów, ale wręcz podpada pod kodeks karny:

Art.190a Kodeks karny
            § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia
            wolności do lat 3.

niestety jest jeszcze:
            § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Jak widać annaboleyn, nie chcąc wdawać się w spory sądowe, wybrała inny wariant - publiczne
            ujawnienie przypadku nękania. Może administracja coś zdziała, by nie mogło się to kontynuować.

Notabene nie jest to jedyny wątek w temacie. Wcześniej mieliśmy wątek, który założyła ta:
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,172753391,172753391,Stalking_.html
            ale nie został właściwie zrozumiany, bo nie wskazano w nim konkretnej osoby sprawcy.

> Nie wiemy ( moze wy wiecie ale my nie) czy te emaile tam to sa odpowiedzi na nekanie
            > czy on tylko neka i wysyla takie emaile. Ale okropnie sie to czyta.

Mam już w poczcie trzy niechciane maile od taniarada na temat mojej wypowiedzi w tym wątku.
            Mają status "nieprzeczytane" i niech tak zostanie. A ty sprawdzałaś pocztę?
      • juztubylam Re: Kasowanie wątków 20.03.22, 13:00
        gazeta zaczęła usuwać wszystko, założyłam wątek "co jeszcze można zrobić żeby zatrzymać wojnę" i w treści jakie zachowania może obywatel podjąć żeby wpłynąc na rządy by nie odpuściły - i wyobrażacie sobie że to wyleciało????

mam wrażenie że gazeta odgórnie dostała prikaz od swoich biznesowych korporacji by nic co na nich wpływa się nie pojawiało, i w swojej obsesji uznali, że tto jest właśnie anty.

OBRZYDLIWE!!!!!
        wygląda na tto, ze gazeta popiera biznesy rosyjskie wspierające wojnę!!
    • kasi.aa Re: Kasowanie wątków 11.03.22, 09:49
      milupaa napisała:

> Przez moderację jest cenzurą. Poleciało również moje pytanie o powody, wątek py
      > tający był spokojny, nikt się nie kłócił, nikt nie obrażał Polski. Uważam ze to
      > podłe. Cenzura powinna zginąć razem z komuną.
      > Wszystko.

Jeżeli sytuacja jeszcze nie została wyjaśniona, napisz proszę na forum@agora.pl i podaj tytuł wątku oraz forum.
      Pytania o powody lecą zawsze - ich miejsce to mail do moderatora forum, albo do administracji (forum@agora.pl)
      • juztubylam Re: Kasowanie wątków 20.03.22, 13:02
        Weszłam dziś na forum pierwszy raz ze spokojnym pytaniem. A moderacja mnie wywaliła z miejsca.

Wiec nie udawaj że nie wiesz o co chodzi. Żenada!

• juztubylam Re: Kasowanie wątków 20.03.22, 13:03
        Podać tytuł wątku który żeście wywalili??? może jeszcze linka potrzebujesz do niego?? szok.

cenzura dno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka