Dodaj do ulubionych

Szukam partnera

16.05.19, 16:10
Ojciec mojego synka porzucil mnie na 3mc przed porodem. Bez wiesci, bez przeslanek. Z dnia na dzien zapadl sie pod ziemie, bez slowa wyjasnienia. Obecnie wychowuje najkochansza istotke na swiecie, ktora daje mi wiele szczescia, ale brakuje mi partnera. Kogos kto bylby dobry dla mnie i mojego dziecka. Bardzo chetnie samotnego ojca, po podobnych przejciach. Jestem atrakcyjna kobieta i pewnie bez trudu poznalabym kogos w realu. Niestety obecnie nie mam czasu i okazji na wyjscia i poznawanie nowych ludzi. A chcialoby sie miec kogos bliskiego. Moze na poczatek przyjaciela?
Obserwuj wątek
    • grzegorz-achern Re: Szukam partnera 17.05.19, 06:32
      Witaj Amandina.. Bardzo rzadko zaglądam na ten portal, znudziło mi się poszukiwanie czegoś, kogoś, które zawsze kończy się niepowodzeniem. Problem jest jak zwykle jeden. Kobiety szukają królewicza na białym koniu i najlepiej żeby miał 25 lat i był bez dzieci. No ja już osiągnąłem wiek 61, dzieci rosną i mają 13 i 15 lat. Tak szans na znalezienie partnerki coraz mniej. Miło że napisałaś, chętnie Ciebie poznam i wtedy się przekonasz że jestem człowiekiem któremu można zaufać i największymi wartościami dla mnie są rodzina i dzieci. Pisz do mnie na e-mail. georg@korpol.de , lub grzegorzkorzen89@gmail.com
      • amandina Re: Szukam partnera 17.05.19, 17:18
        Witaj Grzegorz, obawiam sie, ze roznica wieku jest zbyt wielka. Ja mam 34 lata
      • timek12345 Re: Szukam partnera 24.12.21, 19:03
        Witam serdecznie bardzo chętnie cię poznam

• timek12345 Re: Szukam partnera 24.12.21, 19:04
      Jeżeli jesteś nadal zainteresowana poznaniem kogoś proszę napisz
      • rodzinny_facet Re: Szukam partnera 09.01.22, 21:22
        Mieszkam w Niemczech, szukam partnerki.
        Odpisz eutor@web.de
        Pozdrawiam serdecznie
    • timek12345 Re: Szukam partnera 13.01.22, 22:27
      Witaj napisz proszę timek123@tlen.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?