marianna.rokita 18.05.05, 20:38 Przydlaby sie licznik, zalozmy dzienny, ile osob bylo na forach danego dnia :) Jesli nie chcielibyscie sie rozdrabniac, moze byc ogolny. To argument dla reklamodawcow, prawda? Czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niech [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolezanka.marianny [...] 18.05.05, 21:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Licznik 18.05.05, 21:35 marianna.rokita napisała: > Przydlaby sie licznik, zalozmy dzienny, ile osob bylo na forach danego > dnia :) > Jesli nie chcielibyscie sie rozdrabniac, moze byc ogolny. > To argument dla reklamodawcow, prawda? Czy nie? pewnie prawda :) ale oni (administracja) już to wiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: [OT] Licznik 18.05.05, 21:40 Odnosnie sygnaturki. Tylko Allegro. Con brio. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Licznik 19.05.05, 11:27 O tym już było. Reklamodawcy już wiedzą, licznika nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Licznik 19.05.05, 12:53 Ale my byśmy chcieli wiedzieć, ile osób czyta daną wiadomość. Liczba wpisów nie daje pełnego poglądu o popularności wątku. Nie każdy ma coś do powiedzenia, nie każdy chce się wypowiadać i często nie wiadomo czy trafia się w próżnię, czy po prostu wątek nie wzbudza kontrowersji. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Licznik 19.05.05, 13:09 Licznik też o niczym nie świadczy, bo można otworzyć wątek, rzucić okiem i w zniechęceniu przejść do następnego. A licznika świadomego jeszcze nikt nie wymyślił. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Licznik 19.05.05, 14:10 Da sie stworzyc eela licznik swiadomy.Zaliczenie obejrzenia watku nastepowalo by zalozmy po 4 minutach od jego otworzenia. To proste.Da sie napisac taki program. Poza tym, nie chodzi mi o licznik odwiedzianego watku, a licznik forum ogolnie jako calosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Licznik 19.05.05, 22:58 4 min.? To chyba ktoś by po jednej literce czytal... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Licznik 20.05.05, 00:58 ty mpmm :) To nie forum humorum ale kolo 70 proc.Polakow to wtorni analfabeci :) Wiec co sie dziwisz,ze TYLKO 4 minuty:))))) No oczywiscie wsrod forumowiczow ten odsetek jest pewnie mniejszy. Ja sama zaczynam chorowac na analfabetyzm wtorny, jak mi admin kaze : a) cicho siedziec (przeciez muuuuusze TO WLASNIE I TU I TERAZ NAPISAC ) b) przestac trollowac (PRZECIEZ TAK FAJNIE KOMUS PODOKUCZAC z jednorazowego nicka) c) podsuwa mi do czytania netykiete ( REGULAMINY SZKODZA MI NA OKREŻNICE ) d) pisze list,zebym sie uspokoila ( WOLE MILOSNE ) niepotrzebne skeslic. No dobra zartuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Licznik 20.05.05, 08:53 mmpm napisał: > 4 min.? To chyba ktoś by po jednej literce czytal... Kolejny "esemesowiec", co przez pomyłkę na forum się znalazł. Wyobraź sobie, drogi aesie, że nie wszyscy produkują tylko jednozdaniowce, niektórzy mają coś więcej do powiedzenia. Wiem, tacy "pisarze" to dla Ciebie kłopot tylko, bo jako cenzor musisz więcej czytać. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Licznik 20.05.05, 19:16 Polecam nauke szybkiego czytania. Im szybciej czytam, tym wiecej moge ocenzurowac. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Licznik 20.05.05, 19:52 A p i s z e s z s z y b k o c z y p o w o l i ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Licznik 20.05.05, 23:48 Ultraszybko :) Ale na kompie :) Niestety charakter pisma mam jak 10 zalozmy neurologow razem wzietych :)Trza grafologa :) Ty! Mmpm Adminie, przenosimy sie z dyskusja na foh bo nas za spamerstwo wywala, bo to chyba nie dotyczy moderacji :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Licznik 21.05.05, 00:02 > Ultraszybko :) Ale na kompie :) > Niestety charakter pisma mam jak 10 zalozmy neurologow razem wzietych :)Trza > grafologa :) Tak, na kompie to jest szczegolnie widocznie. Ty! Mmpm Adminie, przenosimy sie z dyskusja na foh bo nas za > spamerstwo wywala, bo to chyba nie dotyczy moderacji :D > ;) No co Ty. Jureek nie pozwoli! Wlasna piersia nas jak Rejtan zasloni. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Licznik 21.05.05, 00:44 Pytanie tylko, kto ma szersza piers :) Tebe, czy Jureek ? Jakbys byl kobieta ( a mniemam,ze jestes facetem ) zaproponowalabym zrobienie pomiarow :) Krawieckich rzecz jasna:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Zartuje:)Jakos wole inne piersi :) Odpowiedz Link Zgłoś