Dodaj do ulubionych

Ręce precz od wrocławskiego forum

23.11.05, 18:32
Z Wrocławiem, wolnym miastem Pomarańczowej Alternatywy nie wygracie.
Jakakolwiek próba pacyfikacji tylko Was ośmieszy. Tebe, przypomnij może
Jabburowi, jak wyglądała wojna na liczniki (byłeś już wtedy? czy tylko Maas i
DJ?), niech wyciągnie wnioski.
Jura
Obserwuj wątek
    • eela Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 23.11.05, 18:38
      Automat był nie przy licznikach tylko przy sondażu w sprawie liczników. Zostały zlikwidowane przy okazji budowy nowego forum i miasta ustawiono wtedy alfabetycznie.
      • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 23.11.05, 18:49
        Nie wiadomo, czy na nowym forum nie pozostałyby liczniki, gdyby nie automat
        pokazujący ich absurdalność.
        Jura
        • eela Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 23.11.05, 19:11
          Mnie się wydaje, że Maas wtedy obiecywała, że zostaną zniesione na nowym. Część forumowwiczów była za zniesieniem a część chciała je mieć. Ale na pewno automat przyczynił sie do tego też. Fajnie było. :-)))
          • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 23.11.05, 19:15
            :))
            To przy okazji szepnij Jabburowi, ze z Wrclawiem nie ma szans.
            Wroclaw zawsze poddaje sie ostatni :)
            Jura
            • eela Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 23.11.05, 19:24
              A wromario jeszcze jest?
              Trzeba przyznać, że w ważnych momentach zapominaliśmy o wrocławskich cegłach. :-)))
              • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 16:02
                eela napisała:

> A wromario jeszcze jest?

Jest, jest. I nie zmienił się wcale.
                Jura
            • jabbur Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 13:24
              Ja mam walczyć z Wrocławiem?
              - wszak to dobre forum jest :)
              Tylko ostatnio ktoś tam ostro spamował
              j/a
              • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 13:55
                jabbur napisał:

> Ja mam walczyć z Wrocławiem?

A kto wywiesił ogłoszenie o naborze na aesa? Ostrzegam od razu, że jeśli taki
                się zgłosi, to będzie niedobrze. Gorzej niż na forum języka niemieckiego.
                Tylko nie traktuj tegojako zachęty, żeby zainstalować tam tajnego aesa. Na takie
                numery Wrocław nie da się nabrać.

> - wszak to dobre forum jest :)

Cieszy mnie ta opinia. Ale ja pamiętam jak było jeszcze lepsze. I to nie wątki o
                MH zepsuły to forum.

> Tylko ostatnio ktoś tam ostro spamował

A po waszych cięciach będzie tylko gorzej. Wrocław jest nie do spacyfikowania.
                Jura
                • tebe Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 14:40
                  Jura na admina!

Dobra nasza! Zima Muminków!
                  • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 15:36
                    Ha, ha, ale śmieszne :)
                    Jura
                    • tebe Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 15:41
                      Ręce precz od nóg!

A mówiąc mniej niepoważnie, retoryka walki nie jest naszą ulubioną.
                      • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 16:01
                        tebe napisał:

> Ręce precz od nóg!
                        >
                        > A mówiąc mniej niepoważnie, retoryka walki nie jest naszą ulubioną.

Ani moją. Ale czasami i mi zdarza się, że tracę cierpliwość. I tak właśnie się
                        stało, gdy wczoraj zajrzałem na wrocławskie forum.
                        Jura
                        • tebe Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 16:13
                          No fajnie, ale słabo coś z tym Wrockiem trzymasz, bo ona jest od sierpnia ;-)
                          Pozdrawiam
                          • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 16:26
                            tebe napisał:

> No fajnie, ale słabo coś z tym Wrockiem trzymasz, bo ona jest od sierpnia ;-)

Jaka "ona"? Masz rację, że ostatnio częściej we Wrocławiu jestem realnie, niż na
                            forum.
                            Pozdr.
                            Jura
                            • tebe Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 17:20
                              Ona = ono. Ogłoszenie. Myślałem o nim Ofera. O naborze na aesa.
                              • patience Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 25.11.05, 08:21
                                ebe napisał:
                                > Ona = ono. Ogłoszenie. Myślałem o nim Ofera. O naborze na aesa.

A On? Przerabiasz aesow na swoj harem? Raj Allaha?
                                • tebe Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 25.11.05, 12:45
                                  Wrrr.
                                  Zaraz harem. ;-)
                                  • patience Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 25.11.05, 18:44
                                    tebe napisał:
                                    > Wrrr.
                                    > Zaraz harem. ;-)

Redakcja drukowanej GW, a szczegolnie tamtejsze samce, nie wiedza co traca
                                    wiazac sie z mediami klasycznymi. Internet ma przyszlosc. Jura tez to wie, i
                                    dlatego biega po forach. Zwieksza tym sposobem swoj rewir lowiecki, a wystepujac
                                    w szlachetnych szatach bojownika o wolnosc i niepodleglosc wzbudza
                                    zaintresowanie markietanek, ktore do niego ciagna jak do miodu. Na tym polegaja
                                    wszystkie rewolucje oraz profity rewolucyjne. I dlatego walka klas musi trwac;))
                                    • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 25.11.05, 19:18
                                      patience napisała:

> Redakcja drukowanej GW, a szczegolnie tamtejsze samce, nie wiedza co traca
                                      > wiazac sie z mediami klasycznymi. Internet ma przyszlosc. Jura tez to wie, i
                                      > dlatego biega po forach. Zwieksza tym sposobem swoj rewir lowiecki, a wystepuja
                                      > c
                                      > w szlachetnych szatach bojownika o wolnosc i niepodleglosc wzbudza
                                      > zaintresowanie markietanek, ktore do niego ciagna jak do miodu.

WOW! To teraz juz wiem, czemu za komuny wieksze powodzenie mialem niz teraz.
                                      Wtedy bylo jednak troche wiecej powodow do robienia rewolucji. A moze dlatego,
                                      ze mlodszy wtedy bylem, nie to, co teraz - stary dziad.
                                      Jura
                                      • patience Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 25.11.05, 20:11
                                        Nie udawaj ze nie wiesz w jakim celu robisz ta rewolucje demokratyczna. Ale na
                                        plus ci nalezy zapisac, ze niektorzy w tym samym celu rozwalili Troje. A
                                        korzysci uboczne w postaci szerzenia swobod demokratycznych i niepodleglosci
                                        wolnej Twierdzy Wroclaw od aesow jak najbardziej popieram.
                                        • tebe Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 25.11.05, 20:20
                                          Bardzo fajne :-)
                                          Zwłaszcza ten kawałek o powodzeniu rewolucjonistów.
                                          • patience Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 25.11.05, 21:00
                                            Dziekuje. To jest strategia malpek bonobo. Nagradzac samce za zachowania,
                                            ktorych efektem ubocznym jest postep spoleczny i demokracja. Ty masz harem
                                            wlasciwie za to samo, bo portal gazeta.pl sie pozytywnie wyroznia na tle innych
                                            w tym wlasnie zakresie. Demokracja nagradza rajem Allaha.
                                            • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 28.11.05, 13:47
                                              Tak sobie to przemyślałem i doszedłem do wniosku, że Patience to chyba V kolumna
                                              cenzury. Jej teorie odczytuję jako próbę spacyfikowania niepokornego forumowicza
                                              poprzez zawstydzenie. Nie ze mną te numery :)
                                              Jura
              • Gość: walery Re: Ręce precz od wrocławskiego forum IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.11.05, 17:31
                sorry jestes debuilem jesli uwazasz ze watki o marku sa spamem
                • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 17:50
                  Gość portalu: walery napisał(a):

> sorry jestes debuilem jesli uwazasz ze watki o marku sa spamem

A skąd wiesz, że Jabbur wątki o Marku miał na myśli pisząc o spamie?
                  Jura
    • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 17:58
      My tu gadu, gadu, a na forum wrocławskim znowu zniknął główny wątek o MH. Ile
      razy ten wątek już znikał i pojawiał się znowu? Czy któryś z cenzorów zabawę
      sobie zrobił? Gdyby nie to znikanie, to nie byłoby wielu pobocznych wątków o
      Marku. Czyżby cenzor sabotażystą był i specjalnie prowokuje zakładanie coraz to
      nowych wątków?
      Jura
      • Gość: poirytowany Re: Ręce precz od wrocławskiego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:40
        Jura, tak patrzę i obserwuję i pełen jestem podziwu dla Twojej cierpliwości,
        wytrwale znoszącej tę słodką admińską papkę, którą cały czas jest karmiona.
        Mówiąc po ludzku, rozp*erdolą wrocławskie forum, tak jak rozp*erdolili inne
        (np. dawne Aktualności - pamiętasz? miało być tak pięknie...). I jeszcze
        trochę, a będziesz postrzegany jedynie jako stary upierdliwiec, nierozumiejący
        zasad 'nowej forumowej demokracji' według której klikanie w kosz będzie
        niejako 'obywatelską powinnością'. Zresztą, przez niektórych niezbyt
        rozgarniętych aesów (np. zamek...) jesteś postrzegany tak już teraz. Aeszenie z
        ludzką twarzą też się kończy.
        • bartoszcze Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 24.11.05, 22:53
          Gość portalu: poirytowany napisał(a):

> Aeszenie z ludzką twarzą też się kończy.

O cholera - o czymś nie wiem?
          znaczy wykopać mnie mają abo co, abo ino na psy schodzę? :)
          • Gość: poirytowany Re: Ręce precz od wrocławskiego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 09:18
            > znaczy wykopać mnie mają abo co, abo ino na psy schodzę? :)

Niech czosnkowy będzie Ci przykładem. A o ileż głów przecież
            przewyższał on Wasze aesowskie twarze... (chwila refleksji,
            ... dobra koniec chwili refleksji, bierzta nożyce bo trzeba
            ciąć, ciąć, ciąć, jak mawia Ojciec Moderator).
            • bartoszcze Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 25.11.05, 12:49
              Gość portalu: poirytowany napisał(a):

> ... dobra koniec chwili refleksji, bierzta nożyce bo trzeba
              > ciąć, ciąć, ciąć, jak mawia Ojciec Moderator).

ku chwale Ojczyzny, ciach, ciach:)
    • jureek Re: Ręce precz od wrocławskiego forum 25.11.05, 14:08
      I znowu zniknął wątek o MH. Kurde, porąbało Was? Nie lepiej było zostawić jeden
      wątkek z kilkuset postami, niż prowokować ciągłe zakładanie nowych? Uparliście
      się , żeby zniszczyć to forum? Czy pisanie o MH jest niezgodne z regulaminem lub
      netykietą. Zachowujecie się, jak dzieci.
      Jura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka